2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Bebek zaten bişey bırakmıyor ya. Benim diş etlerim hassaslaştı her dişimi fırçaladığımda kanıyor. Saçlarım dökülüyor. Uyku desen yok. Bel sırt kemiklerim sızlıyor. Bakalım 2 gündür multivitaminle magnezyuma başladım. Bi çözüm olur inşallah :) eşinin teyzesinşn kızı neden kullanmamış.? Bazıları böyle vitaminlere falan da karşı oluyor kullanmıyor bilerek.

Yeminle her gün bakıyorum annem diyor bak büyüyor ben diyorum nerde büyümüş hep gaz diyorum bana gülüyorlar
Bende istemsizce bakıyorum gözlerim göbeğe gidiyor. Ama normalmiş işte şuan mutluyum. Haftaya perşembe kontrolüm var bakayım doktor ne diyecek. Senin kontrolün ne zaman

Bende istemsizce bakıyorum gözlerim göbeğe gidiyor. Ama normalmiş işte şuan mutluyum. Haftaya perşembe kontrolüm var bakayım doktor ne diyecek. Senin kontrolün ne zaman
Ben şimdi test sonuçlarımı bekliyorum ne zaman arasalar o zaman gidicem doktora cevab için onun için ayrı bir heyacanım var

Ben şimdi test sonuçlarımı bekliyorum ne zaman arasalar o zaman gidicem doktora cevab için onun için ayrı bir heyacanım var
Ay ben de testi bekliyorum . Az önce doktorun danışmadı aradı kan uyuşmazlığı için verdiğim kanın sonucu içinmiş. Yüreğim ağzıma geldi fetal dna sonucu söyleyecek diye. O çıkmamış daha tabi. Heyecandan karnıma ağrılar girdi telefonda adını görünce

canım sen fetal dna mı yaptırmıştın? doktorum bana bir çizelge yapmıştı orada şimdi farkettim 2li tarama testinin yanında fetal dna yazmış normal tarama ile fetal arasındaki fark nedir

Anladım canım. Hadi inşallah hayırlı güzel haberleri alacaksın içini hep ferah tut

Ayyy çok heyacanlı tabi ben bilmiyorum hatda beni kim arıcak öyle oturub bekliyorum sadece dün mesaj geldiki işlemler başlamış

canım sen fetal dna mı yaptırmıştın? doktorum bana bir çizelge yapmıştı orada şimdi farkettim 2li tarama testinin yanında fetal dna yazmış normal tarama ile fetal arasındaki fark nedir
Evet ben yaştan dolayı fetal yaptırdım..doktorum ikili dedi yapak ben istemedim o da dedi haklısın 35 yukarı riskli çıka bilir benimde 35 ondan ikili yapmadım

Evet ben yaştan dolayı fetal yaptırdım..doktorum ikili dedi yapak ben istemedim o da dedi haklısın 35 yukarı riskli çıka bilir benimde 35 ondan ikili yapmadım
Allah Allah benim yaşla ilgili sorunumda yok 27 yaşındayım neden fetal yazmış anlamadım fark ne ki arasında

Ayyy çok heyacanlı tabi ben bilmiyorum hatda beni kim arıcak öyle oturub bekliyorum sadece dün mesaj geldiki işlemler başlamış
Beni doktorun danışmanı arayacakmış. Bana da mesaj falan gelmedi işlem başladı diye gelecek miydi onu da bilmiyorum. İnşallah yavrularımız sağlıklıdır. Allah yardımcımız olsun.

Içine sinmiyorsa kendi doktoruna danış tabii ki çok normal hepimiz öyleyiz bir şey farklı olsa hemen sorguluyoruz ve iyi yapıyoruz öyle de olmalı zaten
Annelik böyle birşey demek ki hersey otomatik yükleniyor bünyemize

Canım bilmiyorum ki 4 tane kızı var ve her biride birbirinden güzel akıllı, en sonuncusu hele 8 yaşında maşAllah çok zeki, teyze dedim sen folik asit fazla kullandın herhalde, yok kız ne folik asit ben hiç bir şey kullanmadım dedi çocuklar sağlıklı maşAllah ama şu an kendi sağlık problemi yaşıyor maalesef

Kızlar hepiniz güzel uyuyor musunuz ? Ben uykusuzluktan mahvoldum. Çok kötüyüm mal gibi dolanıyorum bütün gün bu uykusuzluk bebeğime zarar verir mi ya çok endişeleniyorum.

Maşallah çocuklara :) benim 3 tanıdığım doğumdan sonra diş çürümesi yaşadılar hepsi tedavi gördü dişten :). Dişi dökülen bile oluyormuş. Valla annem teyzemler hepsinin dişi sonradan yapma hep çürümüş dökülmüş. Rahmetli babamın porselen gibiydi. Erkeklere pek bişey olmuyor .kadınlar doğumdan sonra çöküyor hep

Benim karnim 4 aylık sanki aşırı şişlik kabız sorunum var çok komik duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…