- 16 Mart 2022
- 3.278
- 3.261
- 83
- 33
Bebek zaten bişey bırakmıyor ya. Benim diş etlerim hassaslaştı her dişimi fırçaladığımda kanıyor. Saçlarım dökülüyor. Uyku desen yok. Bel sırt kemiklerim sızlıyor. Bakalım 2 gündür multivitaminle magnezyuma başladım. Bi çözüm olur inşallah :) eşinin teyzesinşn kızı neden kullanmamış.? Bazıları böyle vitaminlere falan da karşı oluyor kullanmıyor bilerek.Ben bir yerde şey diye okumuştum, mesela vücudunuzda vitamin yok diyelim ama bebek o vitamini olsa da olmasa da alıyormuş biz güçsüz kalmayalım diye yani kendimizin için özellikle içtiğimiz düşünüyorum o vitaminleri vs. Mesela magnezyum alcak bebek dişi çürüyene kadar alacağını alıyor yani sende var mı yok mu bakmıyor. Ama biz hiç vitamin vs kullanmassk çok halsiz kalırız ve bizimde ozellikle gebelik sonrası sıkıntı çekeriz. Eşimin teyzesinin 4 kızı var hiç birinde hiç bir şey kullanmamiş ama şu an her şeyi sıfır kan desen yok onunla uğraşıyor hep
Bende istemsizce bakıyorum gözlerim göbeğe gidiyor. Ama normalmiş işte şuan mutluyum.Yeminle her gün bakıyorum annem diyor bak büyüyor ben diyorum nerde büyümüş hep gaz diyorum bana gülüyorlar
Ben şimdi test sonuçlarımı bekliyorum ne zaman arasalar o zaman gidicem doktora cevab için onun için ayrı bir heyacanım varBende istemsizce bakıyorum gözlerim göbeğe gidiyor. Ama normalmiş işte şuan mutluyum.Haftaya perşembe kontrolüm var bakayım doktor ne diyecek. Senin kontrolün ne zaman
Ay ben de testi bekliyorum . Az önce doktorun danışmadı aradı kan uyuşmazlığı için verdiğim kanın sonucu içinmiş. Yüreğim ağzıma geldi fetal dna sonucu söyleyecek diye. O çıkmamış daha tabi. Heyecandan karnıma ağrılar girdi telefonda adını görünceBen şimdi test sonuçlarımı bekliyorum ne zaman arasalar o zaman gidicem doktora cevab için onun için ayrı bir heyacanım var
canım sen fetal dna mı yaptırmıştın? doktorum bana bir çizelge yapmıştı orada şimdi farkettim 2li tarama testinin yanında fetal dna yazmış normal tarama ile fetal arasındaki fark nedirBen şimdi test sonuçlarımı bekliyorum ne zaman arasalar o zaman gidicem doktora cevab için onun için ayrı bir heyacanım var
Anladım canım. Hadi inşallah hayırlı güzel haberleri alacaksın içini hep ferah tutBen şimdi test sonuçlarımı bekliyorum ne zaman arasalar o zaman gidicem doktora cevab için onun için ayrı bir heyacanım var
Ayyy çok heyacanlı tabi ben bilmiyorum hatda beni kim arıcak öyle oturub bekliyorum sadece dün mesaj geldiki işlemler başlamışAy ben de testi bekliyorum . Az önce doktorun danışmadı aradı kan uyuşmazlığı için verdiğim kanın sonucu içinmiş. Yüreğim ağzıma geldi fetal dna sonucu söyleyecek diye. O çıkmamış daha tabi. Heyecandan karnıma ağrılar girdi telefonda adını görünce
Evet ben yaştan dolayı fetal yaptırdım..doktorum ikili dedi yapak ben istemedim o da dedi haklısın 35 yukarı riskli çıka bilir benimde 35 ondan ikili yapmadımcanım sen fetal dna mı yaptırmıştın? doktorum bana bir çizelge yapmıştı orada şimdi farkettim 2li tarama testinin yanında fetal dna yazmış normal tarama ile fetal arasındaki fark nedir
Amin canım AminAnladım canım. Hadi inşallah hayırlı güzel haberleri alacaksın içini hep ferah tut
Allah Allah benim yaşla ilgili sorunumda yok 27 yaşındayım neden fetal yazmış anlamadım fark ne ki arasındaEvet ben yaştan dolayı fetal yaptırdım..doktorum ikili dedi yapak ben istemedim o da dedi haklısın 35 yukarı riskli çıka bilir benimde 35 ondan ikili yapmadım
Beni doktorun danışmanı arayacakmış. Bana da mesaj falan gelmedi işlem başladı diye gelecek miydi onu da bilmiyorum. İnşallah yavrularımız sağlıklıdır. Allah yardımcımız olsun.Ayyy çok heyacanlı tabi ben bilmiyorum hatda beni kim arıcak öyle oturub bekliyorum sadece dün mesaj geldiki işlemler başlamış
Fetal dna %99 doğru sonuç veriyormuş. 2li test ise daha yanıltıcı olabiliyorAllah Allah benim yaşla ilgili sorunumda yok 27 yaşındayım neden fetal yazmış anlamadım fark ne ki arasında
Benim doktorum ikili tarama doğruluk % 90 dedi. Fetal %99 dedi. Ama ben ikilinin doğruluk oranını %60 larda biliyordum.Allah Allah benim yaşla ilgili sorunumda yok 27 yaşındayım neden fetal yazmış anlamadım fark ne ki arasında
Annelik böyle birşey demek ki hersey otomatik yükleniyor bünyemizeIçine sinmiyorsa kendi doktoruna danış tabii ki çok normal hepimiz öyleyiz bir şey farklı olsa hemen sorguluyoruz ve iyi yapıyoruz öyle de olmalı zaten
Canım bilmiyorum ki 4 tane kızı var ve her biride birbirinden güzel akıllı, en sonuncusu hele 8 yaşında maşAllah çok zeki, teyze dedim sen folik asit fazla kullandın herhalde, yok kız ne folik asit ben hiç bir şey kullanmadım dediBebek zaten bişey bırakmıyor ya. Benim diş etlerim hassaslaştı her dişimi fırçaladığımda kanıyor. Saçlarım dökülüyor. Uyku desen yok. Bel sırt kemiklerim sızlıyor. Bakalım 2 gündür multivitaminle magnezyuma başladım. Bi çözüm olur inşallah :) eşinin teyzesinşn kızı neden kullanmamış.? Bazıları böyle vitaminlere falan da karşı oluyor kullanmıyor bilerek.
Maşallah çocuklara :) benim 3 tanıdığım doğumdan sonra diş çürümesi yaşadılar hepsi tedavi gördü dişten :). Dişi dökülen bile oluyormuş. Valla annem teyzemler hepsinin dişi sonradan yapma hep çürümüş dökülmüş. Rahmetli babamın porselen gibiydi. Erkeklere pek bişey olmuyor .kadınlar doğumdan sonra çöküyor hepCanım bilmiyorum ki 4 tane kızı var ve her biride birbirinden güzel akıllı, en sonuncusu hele 8 yaşında maşAllah çok zeki, teyze dedim sen folik asit fazla kullandın herhalde, yok kız ne folik asit ben hiç bir şey kullanmadım dediçocuklar sağlıklı maşAllah ama şu an kendi sağlık problemi yaşıyor maalesef
Nasıl da aynıymışızAaa boylarimiz ayni bende 77 yle hamile kaldım daha tartilmadim 1. Trimester bitene kadar da tartilmayi düşünmüyorum moralim bozulmasın
Benim karnim 4 aylık sanki aşırı şişlik kabız sorunum var çok komik duruyoBen 12 haftada 1 kilo aldım. Ama belim biraz kalınlaştı gibi. Alt göbeğim çok az çıktı.karnımı içime çekemiyorum hiç eskisi gibi. .akşamları karnım şişiyor gazdan. Çok kilo almayalım zaten sora vermesi de var :) çocuğun peşinde koşarken veririz zaten :)
Benimki de komik duruyor. Zayıf ama büyük göbekli insanlar olur ya onlar gibiyim:)Benim karnim 4 aylık sanki aşırı şişlik kabız sorunum var çok komik duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?