2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Canım ben de almayı düşünüyorum memnun kaldiysan tekrar paylaşabilir misin

Ben beğendim canım ben alarken 132 TL fiyatı yükseltmişler

Dimi canım benim ilk hamilelik olduğu için tecrübesizim. bebek beslensin bana yeter haftaya anlayacağım zaten neyin ne olduğunu
Kız napicaksin kiloyi ben iki gebelikte 8 kilo verdim 7 kilo aldim aynı kilomla doguma gittim çok şükür 3200 gr doğurdum sağlıklı olsunlar veya olalım da kiloya takilma

Bu arada bugün bir bayanla görüştüm yarın sezeryane alıyorlarmış 4250 mis dedim ne yedin günlük bir avuç ceviz 4/5 kayısı bir muz sabah kesin yumurta kaşar akşam öğlen saatlerinde kafama göre dedi ben ikisinde de böle yaptım kendime almadım bebeğe aldım dedi bilginiz olsun

Kendi aracımızla gidip geleceğiz sorun olmaz diye düşünüyorum istediğimiz zaman mola verip durabiliriz en azından denize falan girmem de işte hava değişikliği olsun 3 aydır hep evde bunaldım sanırım
Ben denize girdim doktorum hoplama hareketlerinden kaçın dedi valla 3 gün girdim birde ıslak kalma dedi eğer izin veriyorsa gir stres atıyorsun

Kız napicaksin kiloyi ben iki gebelikte 8 kilo verdim 7 kilo aldim aynı kilomla doguma gittim çok şükür 3200 gr doğurdum sağlıklı olsunlar veya olalım da kiloya takilma
Oy maşallah canım attım kafamdan kiloyu artık bebekler iyi olsun yeter canım.

Sağol canım favorilere aldım tekrar indirime girince alırım ben de

Oy maşallah canım attım kafamdan kiloyu artık bebekler iyi olsun yeter canım.
At at gerçekten ilk gebelikte bende öleydim karnım nie çıkmadı vs son 1 ay bir kilo aldım üzerine önümde bildiğin futbol topu herkes şoka girdi sen hamileymiydin diye

At at gerçekten ilk gebelikte bende öleydim karnım nie çıkmadı vs son 1 ay bir kilo aldım üzerine önümde bildiğin futbol topu herkes şoka girdi sen hamileymiydin diye
Şuan ben aynıyım az bi karnım var belki bende öyle olacağım

çok bilgi sahibi değilim ama kilolu doğan bebeklerin de hayatları boyunca kilo ile sorunlu olduklarını genelde gördüm illa kilolu bebek sağlıklı olacak diye de bişey yok dikkat etmek lazım ama hitler zamanı deneyler yapılmış hamile kadınlar sadece serumla beslenmiş yine de çok sağlıklı bebekler doğmuş ancak anneler kaybedilmiş aslında bebekler besleniyor biz besinleri kendi stoklarımız için sağlam tutuyoruz biraz da 9 ay kusup sağlıklı doğuran da dolu

Ayy rahatladım banada öyle geliyor ki karnım büyümüyor acaba diyorum çocuk büyümüyormu offf

Ben bir yerde şey diye okumuştum, mesela vücudunuzda vitamin yok diyelim ama bebek o vitamini olsa da olmasa da alıyormuş biz güçsüz kalmayalım diye yani kendimizin için özellikle içtiğimiz düşünüyorum o vitaminleri vs. Mesela magnezyum alcak bebek dişi çürüyene kadar alacağını alıyor yani sende var mı yok mu bakmıyor. Ama biz hiç vitamin vs kullanmassk çok halsiz kalırız ve bizimde ozellikle gebelik sonrası sıkıntı çekeriz. Eşimin teyzesinin 4 kızı var hiç birinde hiç bir şey kullanmamiş ama şu an her şeyi sıfır kan desen yok onunla uğraşıyor hep

Ben 12 haftada 1 kilo aldım. Ama belim biraz kalınlaştı gibi. Alt göbeğim çok az çıktı.karnımı içime çekemiyorum hiç eskisi gibi. .akşamları karnım şişiyor gazdan. Çok kilo almayalım zaten sora vermesi de var :) çocuğun peşinde koşarken veririz zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…