2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Doktor kulaç atma ama girebilirsin demişti denize. Sanırım basıl yukarıdan uzanıp bişey alma diyorlar kulaç atmak da aynı şey.

Ben aldım ama fazla almışım bir paket al dene

Zaten ikili yüksek riskli çıkarsa fetal öneriyorum sonrasında dedi doktor. Bazıları da direk fetal yaptırmak istiyor kendisi dedi . maliyetli diye ilk önermiyorum ama uygun olsa direk fetal öneririrm ben de dedi .
Aynen öyle yüksek çıkınca zaten fetal yapılıyor..hem ben doktordan çıkınca asistanı kulağımıza dediki iyiki fetal yaptırıyorsunuz uğraşmayın dedi ikiliyle.

Demir ilacına ne zaman başlanıyor ? Bana folik asit bıraktırıp multivitamine geçirtti ama demir vermedi. Unuttu mu acaba yoksa sonraki haftalarda mı başlanıyor?

Zaten ikili yüksek riskli çıkarsa fetal öneriyorum sonrasında dedi doktor. Bazıları da direk fetal yaptırmak istiyor kendisi dedi . maliyetli diye ilk önermiyorum ama uygun olsa direk fetal öneririrm ben de dedi .
Resmen aynı konuşmayı yaptı doktorum canım

Demir ilacına ne zaman başlanıyor ? Bana folik asit bıraktırıp multivitamine geçirtti ama demir vermedi. Unuttu mu acaba yoksa sonraki haftalarda mı başlanıyor?
Benden 6 haftada test yaptırdı doktor orda belli olduki demir çok düşükmüş ondan ben kullanıyorum şimdi yükseldimi hiç bilmiyorum

kızlar doktorum bana elenetal 1 vermişti o bitti şimdi elenetal 2yle devam dedi başka ilaç vs vermedi 10. haftamdayım var mı benimle aynı ilacı içen

14+3denn selamm Ultrasondaki farklı ölçümlerin ortalamasına göre 14+6yızz vee cinsiyetimizii yine göremediiik Neyseki fetal dna yaptrmıştım ve sonucu iki hafta önce belliydii bugün kontrolde öğrendikk veee en başından hissettiğim gibiiiii bir erkek bebeğim olacak B Buddy x tabloya ekleyebilirsin oğluş geliyorrrr

Eklentiler

• 415B5BC2-DA93-4181-9A7B-8D034E34D7D3.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 63
MaşAllah Rabbim nazarlardan saklasın sanki size el sallıyor gibi çıkmış Sağlıkla ve hayırla gelsin Size, vatana millete hayırlı bir evlat olsun annesi

herkese merhaba kızlar ara ara gelip yazdıklarınızı okuyorum :)
inşallah çok güzel bir sürecimiz olur sağlıkla kucağımıza alırız bende 10+4'üm.
ve maalesef beslenme konusunda çok sorun yaşıyorum günde birden fazla çıkardığım oluyor bugün peynirci babadan fındık ezmesi aldık kahvaltılık sürülebilir belki birinize katkım olur diye paylaşmak istedim.
Onu yiyebildim ve çıkarmadım

Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…