O da tiroid ilacı annem onu kullanıyor, doktorlar birinden birini veriyorBenim de 3,95 çıktı 8. Haftadan itibaren ilaç kullanıyorum bana euthyrox başladı önceki gebeligimde de çıkmıştı levutron kullaniyordum aynı doktorum yoktu o gün başka bir doktora gittim bugün de aklıma takıldı farklı bi ilaç ama içeriği aynı yine de bi tereddüt ettim
Aminn, hepimiz sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alalımCanım çok çok geçmiş olsun ne kadar güçlüsün maşallah sana arkadaşım,Allahım da sana ne güzel mükafat vermiş. Benimde öyle kendiliğinden oldu. Tedaviye başlayacaktık ki o ay hamile kaldım. Çok inanıyorum sabrı sonu hep mükafat şükürler olsun, sağlıklı evladını kucağına al inşallah
Kendi aracımızla gidip geleceğiz sorun olmaz diye düşünüyorum istediğimiz zaman mola verip durabiliriz en azından denize falan girmem de işte hava değişikliği olsun 3 aydır hep evde bunaldım sanırım4 saate kadar uçak yolculuğuna izin verdi doktor
Denize girmemenin özel bir sebebi mi var ç doktor mı yasakladı , ben Muğla da yaşıyorum doktor havuz değil de denize girmemin hamilelikte çok iyi geldiğini kendimi zorlamadan yüzebilirsin dedi deKendi aracımızla gidip geleceğiz sorun olmaz diye düşünüyorum istediğimiz zaman mola verip durabiliriz en azından denize falan girmem de işte hava değişikliği olsun 3 aydır hep evde bunaldım sanırım
Cancazım idrar yolu için ne yaptın?Kızlar günaydın nasılsınız bende şimdi hastaneden geldim sonuç gösterdim idrar yolu enfeksiyonu geçmiş şükürler olsun ama bütün vitaminlerim düşük gelmiş onun için gıda takviyesi yazdı idrar yolu enfeksiyonu içinde etkiliymis kullananan varmı bu ilaçtan
Değil mi biraz pimpirikli biri oldum galibaO da tiroid ilacı annem onu kullanıyor, doktorlar birinden birini veriyor
Yok canım tercihen doktorlar havuz değil ama denize girilebilir diyor genelde denizden bir sorun olacağını düşünmüyorum sadece aniden kendimi kasarım falan rahat edemem diye ben korkuyorum o yüzden denize girmek değil de değişiklik olsun diye gitmek istiyorumDenize girmemenin özel bir sebebi mi var ç doktor mı yasakladı , ben Muğla da yaşıyorum doktor havuz değil de denize girmemin hamilelikte çok iyi geldiğini kendimi zorlamadan yüzebilirsin dedi de
Ay inşallah canım haftaya kontrolüm var ozaman bebişin gelişimi ile ilgili detayları görünce rahatlayacağım. Ama teşekkür ederim yorumlarınız içim çok rahatladıKilo alman önemli değil önemli olan bebeğe besleyici gıdalar göndermen onun dışında kilo bile versen sıkıntı değilmiş porsiyon çok olunca bebeğe faydası olmuyor sana zararı oluyor miktarınca yesen yeterli bebiş alır senden merak etme. Ayrıca araştırmama göre bu durum 4 ay sürüyormuş ondan sonra iştah açılıyormuş inşallah
Tamam canım bunları söylediğiniz iyi oldu bende hafta ilerledikçe alamadıkça bişey mi var diyordum. ama benimle haftası yakın annişlerin yorumlarını görünce içim rahatladı13+3 Bende 1 kilo aldım zar zor doktoruma hep sordum neden almıyorum bana diyor şimdi kilo almak çok erken zaten bende sorun görmedim hiç çünkü kardeşimde öyleydi
Bende öyleyim benimle haftası aynı olanların yorumunu görünce rahat oluyorumTamam canım bunları söylediğiniz iyi oldu bende hafta ilerledikçe alamadıkça bişey mi var diyordum. ama benimle haftası yakın annişlerin yorumlarını görünce içim rahatladı
Canım benim gebelikten önce 3,50 di. Hamilelik istediğim için ilaç kullanmaya başlamıştım. Euthyrox 25 mg kullanıyorum. En son tahlilde 1.07 düşmüştü. Hala kullanmaya devam ediyorum.Gebelikle troidi yüksek çıkan ilaç kullanan var mı arkadaşlar ,varsa hangi ilacı kullanıyorsunuz ?
hem de o kadar faydalı ki tarifi yok bende 10. haftayım 1 kilo verdim kilo hiç almadım henüz muz ceviz hep bunları yiyorumHaklısın canım çok haklısın almayınca öyle bir algı oluyor ya bebek besleniyor mu? Hergün muz yiyorum az önce ceviz yedim sabah yumurta yedim. Geçen hafta mercimek yemeği yapmıştım ama evimde değilim eve geçeyim yine yapacağım. Bunlar bebeğe faydalıysa çok mutluyum şuanda.hersey onlar için
Beni 50 likle başlatti . Gebelikte de çok önemli troid inşallah düşük devam ederCanım benim gebelikten önce 3,50 di. Hamilelik istediğim için ilaç kullanmaya başlamıştım. Euthyrox 25 mg kullanıyorum. En son tahlilde 1.07 düşmüştü. Hala kullanmaya devam ediyorum.
Canım ben de almayı düşünüyorum memnun kaldiysan tekrar paylaşabilir misinBu ara bura resimini atdığım külotlarım geldi çok beğendim ne kadar rahat etdim ama sanmıyorum ireli aylarda giyine bilirim bence bir daha sipariş ederken 1 ölçü büyük alıcam
canım bu kadar tedirgin yapma kendini lütfen daha cok zarar vereceksin kendine bebeğine inan ki kasmazsın o kadar rahatlatır ki seni sen kendini yormadan rahatlatmak için yüzeceksin maksimum 5-10 dk girer çıkarsınYok canım tercihen doktorlar havuz değil ama denize girilebilir diyor genelde denizden bir sorun olacağını düşünmüyorum sadece aniden kendimi kasarım falan rahat edemem diye ben korkuyorum o yüzden denize girmek değil de değişiklik olsun diye gitmek istiyorum
Mutlaka git. Yabancılar babymoon yapıyorlar :)Kendi aracımızla gidip geleceğiz sorun olmaz diye düşünüyorum istediğimiz zaman mola verip durabiliriz en azından denize falan girmem de işte hava değişikliği olsun 3 aydır hep evde bunaldım sanırım
Kuzum ilaç verdi sabah öğle akşam bir kutu o geçirdi tekrar etmesin diyede takviyeli multivitamin verdi içinde hep vitaminler hem bulantı için madde varmışCancazım idrar yolu için ne yaptın?
Nasıl gecti
Düşer canım içini ferah tutBeni 50 likle başlatti . Gebelikte de çok önemli troid inşallah düşük devam ederbenim de iki hafta sonra kontrolüm var tekrar
Evet onuda söyledi buda etkili dedi halsizligin tamamen gıda alamaman ve vitaminlerinin düşmesinden kaynaklanıyor dedi inşallah etki eder bizeBana da aynı içerikleri sahip vinelac yazdı canım hatta vinelac hiçbir yerde depolarda yok artık trenyoldan sipariş verdim mecbur bekliyorum ki gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?