2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
O da tiroid ilacı annem onu kullanıyor, doktorlar birinden birini veriyor

Aminn, hepimiz sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alalım senin adına da sevindim tedavi süreci biraz zor oluyor maşallah gerek kalmamış , ben o kadar mucizenin geleceğinden habersizdim ki denizde atlama , dalma ,19 lt damacana bile taşıdım, mr girdim yapılmaması gereken herşeyi yapmışım sağlıklı gelsinlerde bebişler

Kendi aracımızla gidip geleceğiz sorun olmaz diye düşünüyorum istediğimiz zaman mola verip durabiliriz en azından denize falan girmem de işte hava değişikliği olsun 3 aydır hep evde bunaldım sanırım
Denize girmemenin özel bir sebebi mi var ç doktor mı yasakladı , ben Muğla da yaşıyorum doktor havuz değil de denize girmemin hamilelikte çok iyi geldiğini kendimi zorlamadan yüzebilirsin dedi de

Cancazım idrar yolu için ne yaptın?
Nasıl gecti

Denize girmemenin özel bir sebebi mi var ç doktor mı yasakladı , ben Muğla da yaşıyorum doktor havuz değil de denize girmemin hamilelikte çok iyi geldiğini kendimi zorlamadan yüzebilirsin dedi de
Yok canım tercihen doktorlar havuz değil ama denize girilebilir diyor genelde denizden bir sorun olacağını düşünmüyorum sadece aniden kendimi kasarım falan rahat edemem diye ben korkuyorum o yüzden denize girmek değil de değişiklik olsun diye gitmek istiyorum

Ay inşallah canım haftaya kontrolüm var ozaman bebişin gelişimi ile ilgili detayları görünce rahatlayacağım. Ama teşekkür ederim yorumlarınız içim çok rahatladı

13+3 Bende 1 kilo aldım zar zor doktoruma hep sordum neden almıyorum bana diyor şimdi kilo almak çok erken zaten bende sorun görmedim hiç çünkü kardeşimde öyleydi
Tamam canım bunları söylediğiniz iyi oldu bende hafta ilerledikçe alamadıkça bişey mi var diyordum. ama benimle haftası yakın annişlerin yorumlarını görünce içim rahatladı

Gebelikle troidi yüksek çıkan ilaç kullanan var mı arkadaşlar ,varsa hangi ilacı kullanıyorsunuz ?
Canım benim gebelikten önce 3,50 di. Hamilelik istediğim için ilaç kullanmaya başlamıştım. Euthyrox 25 mg kullanıyorum. En son tahlilde 1.07 düşmüştü. Hala kullanmaya devam ediyorum.

hem de o kadar faydalı ki tarifi yok bende 10. haftayım 1 kilo verdim kilo hiç almadım henüz muz ceviz hep bunları yiyorum

Bu ara bura resimini atdığım külotlarım geldi çok beğendim ne kadar rahat etdim ama sanmıyorum ireli aylarda giyine bilirim bence bir daha sipariş ederken 1 ölçü büyük alıcam

Canım benim gebelikten önce 3,50 di. Hamilelik istediğim için ilaç kullanmaya başlamıştım. Euthyrox 25 mg kullanıyorum. En son tahlilde 1.07 düşmüştü. Hala kullanmaya devam ediyorum.
Beni 50 likle başlatti . Gebelikte de çok önemli troid inşallah düşük devam eder benim de iki hafta sonra kontrolüm var tekrar

Bu ara bura resimini atdığım külotlarım geldi çok beğendim ne kadar rahat etdim ama sanmıyorum ireli aylarda giyine bilirim bence bir daha sipariş ederken 1 ölçü büyük alıcam
Canım ben de almayı düşünüyorum memnun kaldiysan tekrar paylaşabilir misin

canım bu kadar tedirgin yapma kendini lütfen daha cok zarar vereceksin kendine bebeğine inan ki kasmazsın o kadar rahatlatır ki seni sen kendini yormadan rahatlatmak için yüzeceksin maksimum 5-10 dk girer çıkarsın

Kendi aracımızla gidip geleceğiz sorun olmaz diye düşünüyorum istediğimiz zaman mola verip durabiliriz en azından denize falan girmem de işte hava değişikliği olsun 3 aydır hep evde bunaldım sanırım
Mutlaka git. Yabancılar babymoon yapıyorlar :)

Beni 50 likle başlatti . Gebelikte de çok önemli troid inşallah düşük devam eder benim de iki hafta sonra kontrolüm var tekrar
Düşer canım içini ferah tut ilaçlar etki ediyor.
İki haftaya sonuca ulaşırsın Allahın izniyle

Bana da aynı içerikleri sahip vinelac yazdı canım hatta vinelac hiçbir yerde depolarda yok artık trenyoldan sipariş verdim mecbur bekliyorum ki gelsin
Evet onuda söyledi buda etkili dedi halsizligin tamamen gıda alamaman ve vitaminlerinin düşmesinden kaynaklanıyor dedi inşallah etki eder bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…