Benimde ilk cocugumda oldu dis problemin doğum sonrası maalesef tamamen çürümüş olduğu için cektilerMaşallah çocuklara :) benim 3 tanıdığım doğumdan sonra diş çürümesi yaşadılar hepsi tedavi gördü dişten :). Dişi dökülen bile oluyormuş. Valla annem teyzemler hepsinin dişi sonradan yapma hep çürümüş dökülmüş. Rahmetli babamın porselen gibiydi. Erkeklere pek bişey olmuyor .kadınlar doğumdan sonra çöküyor hep
Yaa minnoş kendini belli etmeye başladı tabiBenimki de komik duruyor. Zayıf ama büyük göbekli insanlar olur ya onlar gibiyim:)
Vitaminleri hep kullanmış mıydınız düzenliBenimde ilk cocugumda oldu dis problemin doğum sonrası maalesef tamamen çürümüş olduğu için cektiler
Her türlü belli ediyorlar zaten bulantısı,ağrısı,sızısı...Yaa minnoş kendini belli etmeye başladı tabi
Fetal DNA kesin sonuç veriyor bildiğim kadarıyla ikilide yanılma payı oluyorAllah Allah benim yaşla ilgili sorunumda yok 27 yaşındayım neden fetal yazmış anlamadım fark ne ki arasında
Canım genoksta mı aldırdın,?Beni doktorun danışmanı arayacakmış. Bana da mesaj falan gelmedi işlem başladı diye gelecek miydi onu da bilmiyorum. İnşallah yavrularımız sağlıklıdır. Allah yardımcımız olsun.
Amin canım Amin.O zaman banada belki asistanı arıcak..Valla bende bilemedim bir gördüm mesaj gelmişBeni doktorun danışmanı arayacakmış. Bana da mesaj falan gelmedi işlem başladı diye gelecek miydi onu da bilmiyorum. İnşallah yavrularımız sağlıklıdır. Allah yardımcımız olsun.
Evet canım genoksa gitti .doktorum kendisi aldı yolladı.Canım genoksta mı aldırdın,?
Benim kanımı doktorım kendisi aldı yolladı bilgilendirme ona gitmiştir büyük ihtimalle. Asistan da 5 iş günü içinde çıkar dedi .muhtemelen pazartesi salı gibi çıkabilirmiş.Amin canım Amin.O zaman banada belki asistanı arıcak..Valla bende bilemedim bir gördüm mesaj gelmiş
Yok bana firmanın kendisi geldi evime aldıBenim kanımı doktorım kendisi aldı yolladı bilgilendirme ona gitmiştir büyük ihtimalle. Asistan da 5 iş günü içinde çıkar dedi .muhtemelen pazartesi salı gibi çıkabilirmiş.
Aynen canım bende az önce aradım cuma günü 15.00 gibi doktora sonucu atmış oluruz dedi, çalışılıyor dedi inşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alırızEvet canım genoksa gitti .doktorum kendisi aldı yolladı.
Benimde başladı diş hassasiyetim cuma günü doktoruma söyleyeceğim. Az bir kanal olan dişimde sızıda başladı. 12.haftadan sonra tedavi olabiliyormuş sanırımBenimde ilk cocugumda oldu dis problemin doğum sonrası maalesef tamamen çürümüş olduğu için cektiler
Sen de mi pazartesi vermiştin canım. Ben pazartesi öğleden sonra verdim. Amin kuzum amiiinAynen canım bende az önce aradım cuma günü 15.00 gibi doktora sonucu atmış oluruz dedi, çalışılıyor dedi inşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alırız
Evet canım ikili taramada yanılma çok yüksek oluyormuş. Canlı bir şekilde yaşadık bu durumu birde bizFetal DNA kesin sonuç veriyor bildiğim kadarıyla ikilide yanılma payı oluyor
Kız bebekte derle o olurPeki insanın burnu neden büyür kiçok komik oluyor bazen aranızda yaşayan var mı bu durumu ve im bildigim son aylarda oluyor evet ama bende erken başladı
Canım ben Cuma verdimSen de mi pazartesi vermiştin canım. Ben pazartesi öğleden sonra verdim. Amin kuzum amiiin
Inanki çok hatırlamıyorum ama sanki doktorum öyle çok bi vitamin takviye vermemişti diye hatırlıyorumVitaminleri hep kullanmış mıydınız düzenli
Kritik dönemler bitmek üzere canım senin de. Allah bebeğini sana bağışlasın sağlıkla büyütmeyi nasip etsinCanım ben Cuma verdimdoktorumun hemşiresi aldı kanı, inşallah canım inan şu sonuç çıksa içim daha rahat edecek. Hiç birsey bakamıyorum daha, gönlümüzü içimizi ferah tutalım diye telkin ediyorum kendimi. Gebeliğin başından beri hep kanama ile uğraştım acildeki bir doktor hatta düşer bu bebek bile dedi yatıralım sabaha kürtaj olur bile dedi şimdi hep diken üstündeyim. Şükür şuan 11+2leri gördük
Bende bilmiyordum hep burda okuduğum için ikili istemedimEvet canım ikili taramada yanılma çok yüksek oluyormuş. Canlı bir şekilde yaşadık bu durumu birde biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?