Amin aminn teşekkür ediyorumMaşAllah Rabbim nazarlardan saklasınsanki size el sallıyor gibi çıkmış Sağlıkla ve hayırla gelsin Size, vatana millete hayırlı bir evlat olsun annesi
İstanbul canımHangi şehirdesin canım sen
Ah maşallah canım14+3denn selammUltrasondaki farklı ölçümlerin ortalamasına göre 14+6yızz vee cinsiyetimizii yine göremediiik Neyseki fetal dna yaptrmıştım ve sonucu iki hafta önce belliydii bugün kontrolde öğrendikk veee en başından hissettiğim gibiiiii bir erkek bebeğim olacak @cnsub tabloya ekleyebilirsin oğluş geliyorrrr
Bazı doktorlar 20. hafta başlatıyor canım muhtemelen o yüzdendirDemir ilacına ne zaman başlanıyor ? Bana folik asit bıraktırıp multivitamine geçirtti ama demir vermedi. Unuttu mu acaba yoksa sonraki haftalarda mı başlanıyor?
Sağlıklı afiyetli uzun ömürlü olsunlarda cinsiyet hiç önemli değilhad inşallah tutar 2 oğluşun 1 tane de minnoşun olurHer şeysen öncr sağlıklı olsun da 3 erkek de güzel
Teşekkür ederiiim canıımAh maşallah canımçok güzel bir haber erkeklerimiz çoğalıyor sanki
Kesinlikle kfana takma hatta sevin.. benim doktorum ilk 6 ay kesinlikle kilo alımı yok dediDimi canım benim ilk hamilelik olduğu için tecrübesizim.bebek beslensin bana yeter haftaya anlayacağım zaten neyin ne olduğunu
evet buna rağmen 4 nasıl yapıyorlar :) ben iki olsa güzel olur dediğimde her abartma yeter diyor delirmeye başlıyorlar :) bunu doğur yeter lafı herkes de ama 1 kardeşi olsa ne güzel olur da diyorumMaşallah çocuklara :) benim 3 tanıdığım doğumdan sonra diş çürümesi yaşadılar hepsi tedavi gördü dişten :). Dişi dökülen bile oluyormuş. Valla annem teyzemler hepsinin dişi sonradan yapma hep çürümüş dökülmüş. Rahmetli babamın porselen gibiydi. Erkeklere pek bişey olmuyor .kadınlar doğumdan sonra çöküyor hep
maşallah uzun uzun da bacakları var14+3denn selammUltrasondaki farklı ölçümlerin ortalamasına göre 14+6yızz vee cinsiyetimizii yine göremediiik Neyseki fetal dna yaptrmıştım ve sonucu iki hafta önce belliydii bugün kontrolde öğrendikk veee en başından hissettiğim gibiiiii bir erkek bebeğim olacak @cnsub tabloya ekleyebilirsin oğluş geliyorrrr
Canım sen nasıl oldun, lekelenme falan yok dimiKesinlikle kfana takma hatta sevin.. benim doktorum ilk 6 ay kesinlikle kilo alımı yok dediYediğin ekmeğin, böreğin bebeğe hiçbir faydası yok. bol bol ceviz, badem, kalsiyum ve protein alacaksın bunlar da sana kilo aldırmaz zaten dedi . benim şuan amacım 6 ay kilo almadan geçirebilmek mesela Doğumun kolay olması açısından da az kilo almak çok faydalı
ben hem M hem L aldım çok olduAy fazla neden aldınki ben mesela L beden aldım 3 tane 1 poşetde iyiki 3 tane aldım çünkü ireli aylarda L dar olur bana
Haklısın da giyecek bişey bulamıyorumAy aman hiç takma oluyor ister istemez ye gitsin kız bi daha mı gelcez dünyaya kilodur alınır verilir Allah karaktere zeval vermesin
Yok canım dün ofiste bütün gün dinlendim ve kesildi resmen ya şaka gibi. babası gibi yorgunluğa gelemiyo yavrumCanım sen nasıl oldun, lekelenme falan yok dimi
İyi şükür canım, aman olmasın bir daha, bebiş rahatına düşkün olacak desene annesiYok canım dün ofiste bütün gün dinlendim ve kesildi resmen ya şaka gibi. babası gibi yorgunluğa gelemiyo yavrum
Sorma canım fazla düşkün . Allah yardımcım olsunİyi şükür canım, aman olmasın bir daha, bebiş rahatına düşkün olacak desene annesi
Canım sen ikili test yaptırdın mı?Sorma canım fazla düşkün . Allah yardımcım olsun
aynen önemli olan sağlıklı olmalarıSağlıklı afiyetli uzun ömürlü olsunlarda cinsiyet hiç önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?