14+3denn selamm Ultrasondaki farklı ölçümlerin ortalamasına göre 14+6yızz vee cinsiyetimizii yine göremediiik Neyseki fetal dna yaptrmıştım ve sonucu iki hafta önce belliydii bugün kontrolde öğrendikk veee en başından hissettiğim gibiiiii bir erkek bebeğim olacak @cnsub tabloya ekleyebilirsin oğluş geliyorrrr
Demir ilacına ne zaman başlanıyor ? Bana folik asit bıraktırıp multivitamine geçirtti ama demir vermedi. Unuttu mu acaba yoksa sonraki haftalarda mı başlanıyor?
Kesinlikle kfana takma hatta sevin.. benim doktorum ilk 6 ay kesinlikle kilo alımı yok dedi Yediğin ekmeğin, böreğin bebeğe hiçbir faydası yok. bol bol ceviz, badem, kalsiyum ve protein alacaksın bunlar da sana kilo aldırmaz zaten dedi . benim şuan amacım 6 ay kilo almadan geçirebilmek mesela Doğumun kolay olması açısından da az kilo almak çok faydalı
Maşallah çocuklara :) benim 3 tanıdığım doğumdan sonra diş çürümesi yaşadılar hepsi tedavi gördü dişten :). Dişi dökülen bile oluyormuş. Valla annem teyzemler hepsinin dişi sonradan yapma hep çürümüş dökülmüş. Rahmetli babamın porselen gibiydi. Erkeklere pek bişey olmuyor .kadınlar doğumdan sonra çöküyor hep
evet buna rağmen 4 nasıl yapıyorlar :) ben iki olsa güzel olur dediğimde her abartma yeter diyor delirmeye başlıyorlar :) bunu doğur yeter lafı herkes de ama 1 kardeşi olsa ne güzel olur da diyorum
14+3denn selamm Ultrasondaki farklı ölçümlerin ortalamasına göre 14+6yızz vee cinsiyetimizii yine göremediiik Neyseki fetal dna yaptrmıştım ve sonucu iki hafta önce belliydii bugün kontrolde öğrendikk veee en başından hissettiğim gibiiiii bir erkek bebeğim olacak @cnsub tabloya ekleyebilirsin oğluş geliyorrrr
Kesinlikle kfana takma hatta sevin.. benim doktorum ilk 6 ay kesinlikle kilo alımı yok dedi Yediğin ekmeğin, böreğin bebeğe hiçbir faydası yok. bol bol ceviz, badem, kalsiyum ve protein alacaksın bunlar da sana kilo aldırmaz zaten dedi . benim şuan amacım 6 ay kilo almadan geçirebilmek mesela Doğumun kolay olması açısından da az kilo almak çok faydalı
Ben kiloyu çok takmıyorum yaaa, ablam 45 kilo almıştı sonra da hemen verdi tabi doktoru kızdı ama hep sağlıklı şeyler yediği halde çok kilo aldı. Bende sağlıklı yemeye çalışıyorum ama her gün günde bir tane çikolatalı gofret yemeden duramiyom
Kızlarr gündeminizi kısacık bi değiştirmek istiyorum müsaadenizle. sitede konu açıp gereksiz yorumları okumak yerine sizin fikirlerinize önem verdiğim için direkt buraya yazmak istedim açıkçası Eşimin bugün d.günü ve öncesinden restorandan yer ayırdığımı söylemiştim. Dün kv eşime demiş ki yarın birlikte yemeğe çıkalım senin d.gününü kutlarız .. normalde de bu d.günü mevzualrını hiç önemsemezlerdi ben önemseyince bi cazip gelmeye başladı ne hikmetse. Neyse eşimde biz plan yaptık sonra gidelim yemeğe sizinle demiş. Kv bunu bildiği halde bugün beni arıyo.akşama planınız var mı yemeğe gidelim dicektim diyo.Yani amaç ne sizce ben gerçekten anlamıyorum ya da çok kötü niyetliyim