- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
erkek bebiş karbonhidrst yediriyo diye duymuştum sankiBenim canım da asla ama asla tatlı çekmiyor. nerede karbonhidrat var onu çekiyoöğlen makarna yememek için zor tuttum kendimi
Süt içemiyorum ama beni kurtaran yoğurt peynir ekmek ayran oldu canım halende bunları yiyorum. Salatayı yoğurda doğuyorum azıcık tuz onu yiyorum. Ispanak deneyeceğim bugün bakalım yiyebilecek miyim ?İnşallah haffler biraz aç bırakma krndini sık sık ye. Bide ben hamile kalmadna öncr de tam yoğurtcuydum hala öyle süt ayran yoğurt bu üçlüyle aşklar yaşıyorum ama yemeğe gelince tık yok
ya o kadar merak ediyorum ki aslında. ama böyle tatlı bi anımız da olsun istediğim için mecbur dayanıyorum şimdilikay iyi dayanıyorsunuz vallahi brn elimden gelse şimdi gidp sorucam skclsğsşclvlv
bana zaten herkes erkek gibi ultrason fotosu dedi. ama ben hep kız gördüm ve öyle hissediyorum ne biliyimerkek bebiş karbonhidrst yediriyo diye duymuştum sanki
ay evet tek canımın çektiği şey makarna benimde ama yiyorum benBenim canım da asla ama asla tatlı çekmiyor. nerede karbonhidrat var onu çekiyoöğlen makarna yememek için zor tuttum kendimi
benim az kavramım yok ki canımay evet tek canımın çektiği şey makarna benimde ama yiyorum bensen ye canım ama az ye
13+4 teyim :) evet mide bulantılari çok yaşadım en başlarda özellikle 6. Haftadan sonra ve çaydan, cevizden, tatlılardan midem bulaniyodu kokularından bile. Hatta bir süre çay içemedim. Hatta faydalı olsun diye Brezilya cevizi aldım sadece iki tane yiyebilmişim. Sadece bir gün çok şiddetli kusmam oldu acillik oldum hatta o akşam hiç durmadan çıkarttım ondan sonra kusma yaşamadim zaten kusmaktan çok korkan biriyim ki şükürler olsun. Ama mide bulantısı çok yaşadım ve 9. Haftadan sonra birden hepsi kesildi iştah açıldı bu sefer yani sürekli acıkma ve yeme hali oldu hatta doktorum normalde kilo verir hanimlar bu aylarda demiştiMaşallah boşver ye canım, canın ne isterse kusma falan olmuşmuydu senin peki kaçınca haftadasın ?
ben salata da yiyemiyorum ya domates de yyesim gelmiyor tiksinmedim ama.değişk bi hisSüt içemiyorum ama beni kurtaran yoğurt peynir ekmek ayran oldu canım halende bunları yiyorum. Salatayı yoğurda doğuyorum azıcık tuz onu yiyorum. Ispanak deneyeceğim bugün bakalım yiyebilecek miyim ?
Ay evet bunuda söylemiştin beni hafıza gittiÇok şükür canım şimdilik sorun yok. Cinsiyeti hakkında tahminde bulunacaktı aslında doktor ama belki cinsiyet partisi yapabilirim deyince iyice belli olsun o zaman dediSenin nasıl gidiyor
Ispanak.benim en sevdiğim yemek kız diğerlerini yiyemiyorum ama ıspanakSüt içemiyorum ama beni kurtaran yoğurt peynir ekmek ayran oldu canım halende bunları yiyorum. Salatayı yoğurda doğuyorum azıcık tuz onu yiyorum. Ispanak deneyeceğim bugün bakalım yiyebilecek miyim ?
Az az yiyim ya evet hiç yememektense az yersen isteğimide bastırmış olurumKıyamam yaaa… olsun canım ye patates de bebeğe iyi geliyormuş haşlaması, ama canın çekerse börekte ye ama az ye
senin cinsiyeti çok merak ettim13+4 teyim :) evet mide bulantılari çok yaşadım en başlarda özellikle 6. Haftadan sonra ve çaydan, cevizden, tatlılardan midem bulaniyodu kokularından bile. Hatta bir süre çay içemedim. Hatta faydalı olsun diye Brezilya cevizi aldım sadece iki tane yiyebilmişim. Sadece bir gün çok şiddetli kusmam oldu acillik oldum hatta o akşam hiç durmadan çıkarttım ondan sonra kusma yaşamadim zaten kusmaktan çok korkan biriyim ki şükürler olsun. Ama mide bulantısı çok yaşadım ve 9. Haftadan sonra birden hepsi kesildi iştah açıldı bu sefer yani sürekli acıkma ve yeme hali oldu hatta doktorum normalde kilo verir hanimlar bu aylarda demiştişu an çiğ soğan ve çiğ sarımsak haricinde her şeyi yiyebiliyorum çok şükür. Özelikle ayran ve çikolata favorim
bende kız hissediyorum herkes erkek diyo hadi bakalım anneler geneldr hep kız hissediyobana zaten herkes erkek gibi ultrason fotosu dedi. ama ben hep kız gördüm ve öyle hissediyorum ne biliyim
Ay canım şükür olsun, ceviz bende asla yiyemiyorum. 11+2 deyim bende inşallah benimde bir an önce geçer. Tatlı nasıl severdim ama asla yiyemiyorum. Benim canım kusmaktan bağışıklığım çöktü, ciddi bir grip oldum antibiyotik falan kullandım. Şükür olsun canım, canın ne istiyorsa onu ye.13+4 teyim :) evet mide bulantılari çok yaşadım en başlarda özellikle 6. Haftadan sonra ve çaydan, cevizden, tatlılardan midem bulaniyodu kokularından bile. Hatta bir süre çay içemedim. Hatta faydalı olsun diye Brezilya cevizi aldım sadece iki tane yiyebilmişim. Sadece bir gün çok şiddetli kusmam oldu acillik oldum hatta o akşam hiç durmadan çıkarttım ondan sonra kusma yaşamadim zaten kusmaktan çok korkan biriyim ki şükürler olsun. Ama mide bulantısı çok yaşadım ve 9. Haftadan sonra birden hepsi kesildi iştah açıldı bu sefer yani sürekli acıkma ve yeme hali oldu hatta doktorum normalde kilo verir hanimlar bu aylarda demiştişu an çiğ soğan ve çiğ sarımsak haricinde her şeyi yiyebiliyorum çok şükür. Özelikle ayran ve çikolata favorim
Ay daha hiçbir şey de yapmadım biliyor msunAy evet bunuda söylemiştin beni hafıza gittiçok şükür iyiyim canım bebeğimde iyi gelecek haftaki kontrolümü bekliyorum. Özledim görmek istiyorum.
Parti hazırlıklarına başladın mı?
Ben hep karbonhidrat yiyorum öğlen börek yedim bayağı da yedim. Dün annem et haşlamış .protein olsun yiyeyim demiştim midem bulana bulana azcık bişey yedim. Faydalı şeyleri içim almıyor artık.Benim canım da asla ama asla tatlı çekmiyor. nerede karbonhidrat var onu çekiyoöğlen makarna yememek için zor tuttum kendimi
Bencede konuşmalısın artıkAy daha hiçbir şey de yapmadım biliyor msunDoktor zarfa yazacak zaten ben organizasyon şirketine veririm. aslında yavaştan knuşsam iyi olur ya
Benim ki %80 kızmış cinsiyeti. ama hep karbonhidrat çekiyor canım.erkek bebiş karbonhidrst yediriyo diye duymuştum sanki
ay maşallahBenim ki %80 kızmış cinsiyeti. ama hep karbonhidrat çekiyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?