2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
İnşallah haffler biraz aç bırakma krndini sık sık ye. Bide ben hamile kalmadna öncr de tam yoğurtcuydum hala öyle süt ayran yoğurt bu üçlüyle aşklar yaşıyorum ama yemeğe gelince tık yok
Süt içemiyorum ama beni kurtaran yoğurt peynir ekmek ayran oldu canım halende bunları yiyorum. Salatayı yoğurda doğuyorum azıcık tuz onu yiyorum. Ispanak deneyeceğim bugün bakalım yiyebilecek miyim ?

Maşallah boşver ye canım, canın ne isterse kusma falan olmuşmuydu senin peki kaçınca haftadasın ?
13+4 teyim :) evet mide bulantılari çok yaşadım en başlarda özellikle 6. Haftadan sonra ve çaydan, cevizden, tatlılardan midem bulaniyodu kokularından bile. Hatta bir süre çay içemedim. Hatta faydalı olsun diye Brezilya cevizi aldım sadece iki tane yiyebilmişim. Sadece bir gün çok şiddetli kusmam oldu acillik oldum hatta o akşam hiç durmadan çıkarttım ondan sonra kusma yaşamadim zaten kusmaktan çok korkan biriyim ki şükürler olsun. Ama mide bulantısı çok yaşadım ve 9. Haftadan sonra birden hepsi kesildi iştah açıldı bu sefer yani sürekli acıkma ve yeme hali oldu hatta doktorum normalde kilo verir hanimlar bu aylarda demişti şu an çiğ soğan ve çiğ sarımsak haricinde her şeyi yiyebiliyorum çok şükür. Özelikle ayran ve çikolata favorim

Süt içemiyorum ama beni kurtaran yoğurt peynir ekmek ayran oldu canım halende bunları yiyorum. Salatayı yoğurda doğuyorum azıcık tuz onu yiyorum. Ispanak deneyeceğim bugün bakalım yiyebilecek miyim ?
ben salata da yiyemiyorum ya domates de yyesim gelmiyor tiksinmedim ama.değişk bi his

Çok şükür canım şimdilik sorun yok. Cinsiyeti hakkında tahminde bulunacaktı aslında doktor ama belki cinsiyet partisi yapabilirim deyince iyice belli olsun o zaman dedi Senin nasıl gidiyor
Ay evet bunuda söylemiştin beni hafıza gitti çok şükür iyiyim canım bebeğimde iyi gelecek haftaki kontrolümü bekliyorum. Özledim görmek istiyorum.
Parti hazırlıklarına başladın mı?

Ispanak.benim en sevdiğim yemek kız diğerlerini yiyemiyorum ama ıspanak

Kıyamam yaaa… olsun canım ye patates de bebeğe iyi geliyormuş haşlaması, ama canın çekerse börekte ye ama az ye
Az az yiyim ya evet hiç yememektense az yersen isteğimide bastırmış olurum sende yiyeceksin inşallah az kaldı sonra of niye bukadar çok canım bişeyler çekiyor diyeceksin.

senin cinsiyeti çok merak ettim

Ay canım şükür olsun, ceviz bende asla yiyemiyorum. 11+2 deyim bende inşallah benimde bir an önce geçer. Tatlı nasıl severdim ama asla yiyemiyorum. Benim canım kusmaktan bağışıklığım çöktü, ciddi bir grip oldum antibiyotik falan kullandım. Şükür olsun canım, canın ne istiyorsa onu ye.

Ay evet bunuda söylemiştin beni hafıza gitti çok şükür iyiyim canım bebeğimde iyi gelecek haftaki kontrolümü bekliyorum. Özledim görmek istiyorum.
Parti hazırlıklarına başladın mı?
Ay daha hiçbir şey de yapmadım biliyor msun Doktor zarfa yazacak zaten ben organizasyon şirketine veririm. aslında yavaştan knuşsam iyi olur ya

Benim canım da asla ama asla tatlı çekmiyor. nerede karbonhidrat var onu çekiyo öğlen makarna yememek için zor tuttum kendimi
Ben hep karbonhidrat yiyorum öğlen börek yedim bayağı da yedim. Dün annem et haşlamış .protein olsun yiyeyim demiştim midem bulana bulana azcık bişey yedim. Faydalı şeyleri içim almıyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…