2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Ay kızlar yaa gündeminizi kısacık değiştirsem müsaadenizle . sitede konu açıp gereksiz yorumlarla uğraşmak istemedim. E sizin yorumlarınız da benim için çok değerli olduğu için buraya yazayım dedimm eşimin bugün d.günü ve birkaç gün öncesinden eşime restorandan yer ayırdığımı söylemiştim. dün kv eşime demiş ki yarın birlikte d.gününü kutlamak maksadıyla yemeğe gidelim . eşim de biz plan yaptık sizle sonra gidelim demiş. yani kv planımızı biliyor.. bugün kv beni arıyor bugün için planınız var mı diye. sizce amaç ne olabilir ya ben anlamıyorum ya da çok kötü niyetliyim site azönceki yorumumu kaldırdı sanki aslında yazmıştım ama göremedim akışta

Ben hep karbonhidrat yiyorum öğlen börek yedim bayağı da yedim. Dün annem et haşlamış .protein olsun yiyeyim demiştim midem bulana bulana azcık bişey yedim. Faydalı şeyleri içim almıyor artık.
Et türü şeyler ağır geliyo canım bana da ama mecbur az az yiyorum. önüme börek kek koysan akşama kadar 1 tepsi yerim

Hiç kötü niyetli değilsn oğlu söylemiş zaten başbaşa planımız var diye aileler böyle konularda biraz anlayışlı olmalı. Ayıp olmasın diye planı değiştirecek bir yapın var mı? Belki ondan arayıp birde sana soruyodur.

Hiç öyle bir yapım da yoktur Aksine haberi yokmuş gibi davrandığı için 'evet dün yemeğe çıkalım diye söylemişsiniz . restorandan yer ayırdım dışarıda olucaz' dedim

Valla bence hııı hıı de geç böyle bi kadını ömür boyu idare etmenin yolu duymazdan gelmek yoksa kendini yorarsın, kadın kötü fikirli, kıskanç belli ki sen git kocanla eğlen hiç keyfini kaçırmasına izin verme

Ay nedense evlendikten sonra kıymete biniyor oğulları :) kvnin kıskançlığı tutmuş galiba :) zaten normalde pek önemsemiyorlarmış doğum günlerini. Siz baş başa gidin boşverin kv yi:)

Ben ilk hamileliğimde sadece çubuk kraker ve domates salatalıklı sandviç yemiştim.Hiç ama hiç sağlıklı beslenemedim.6 aya kadar lavaboda kustum.Son 3 ayda 14 kilo aldım ve oğlum 4 kilo doğdu.Yani beslenemeyen anneler üzülmesin.Bebek zaten annenin vitamin depolarından kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…