aynenÇok karışığım dimi
Ay benim bebek de karnımda değil göğsümde büyüyor mübarekolmmaası daha iyi sanırımbu arada göğüslerin fazla büyümemesi de erkek belirtisiymiş bakalım doğru mu ben belirtilere fazla inanmıyorım da işin eğlencesi
Ben evliliğimin en başlarında bir rüya görmüştüm kız çocuk ve ismi Rüveydaydı. Rüveyda ismi ve anlamı da hoşBizim erkek olursa ismi belli ama deli gibi kız ismi arıyorum, hiç içime sinen yok. Derin olcak muhtemelen
Et türü şeyler ağır geliyo canım bana da ama mecbur az az yiyorum. önüme börek kek koysan akşama kadar 1 tepsi yerimBen hep karbonhidrat yiyorum öğlen börek yedim bayağı da yedim. Dün annem et haşlamış .protein olsun yiyeyim demiştim midem bulana bulana azcık bişey yedim. Faydalı şeyleri içim almıyor artık.
Hiç kötü niyetli değilsn oğlu söylemiş zaten başbaşa planımız var diye aileler böyle konularda biraz anlayışlı olmalı. Ayıp olmasın diye planı değiştirecek bir yapın var mı? Belki ondan arayıp birde sana soruyodur.Ay kızlar yaa gündeminizi kısacık değiştirsem müsaadenizle . sitede konu açıp gereksiz yorumlarla uğraşmak istemedim. E sizin yorumlarınız da benim için çok değerli olduğu için buraya yazayım dedimmeşimin bugün d.günü ve birkaç gün öncesinden eşime restorandan yer ayırdığımı söylemiştim. dün kv eşime demiş ki yarın birlikte d.gününü kutlamak maksadıyla yemeğe gidelim . eşim de biz plan yaptık sizle sonra gidelim demiş. yani kv planımızı biliyor.. bugün kv beni arıyor bugün için planınız var mı diye. sizce amaç ne olabilir ya ben anlamıyorum ya da çok kötü niyetliyim site azönceki yorumumu kaldırdı sanki aslında yazmıştım ama göremedim akışta
Benimde burnumdaAy benim bebek de karnımda değil göğsümde büyüyor mübarekgoguslerim aşırı büyüdü
14'ten bildiriyorum şu an hiçbir şey yiyememeye devamİnanır mısın bende, ama yiyeceğiz az kaldı, şöyle 14 16 haftaları görelim, tatlı yememek için kaçan ben, tadlı yiyemiyorumo kadar severdim ama tüm tatlıları şimdi asla yiyemiyorum
Ay benimkiler bir şişt sonra iyicr küçüldü. Yapıyla alakalı sanırımAy benim bebek de karnımda değil göğsümde büyüyor mübarekgoguslerim aşırı büyüdü
11+6 dayım canım. Evet değişen çok %90 denilen bile değişebiliyor :)ay maşallahkaçıncı haftandasın? Ya ben %100 demedikleri srece doğruymuş.gibi algılamıyorum burda sürekli değişenler var
kız sen kwç haftalıksınBenimde burnumdaahahaha
ben 16.haftama kadar inanmam söyleseler de bacak arasını net şekilde görmezsem tabi11+6 dayım canım. Evet değişen çok %90 denilen bile değişebiliyor :)
Hiç öyle bir yapım da yokturHiç kötü niyetli değilsn oğlu söylemiş zaten başbaşa planımız var diye aileler böyle konularda biraz anlayışlı olmalı. Ayıp olmasın diye planı değiştirecek bir yapın var mı? Belki ondan arayıp birde sana soruyodur.
13+4 canımkız sen kwç haftalıksın
Valla bence hııı hıı de geç böyle bi kadını ömür boyu idare etmenin yolu duymazdan gelmek yoksa kendini yorarsın, kadın kötü fikirli, kıskanç belli kiKızlarr gündeminizi kısacık bi değiştirmek istiyorum müsaadenizle. sitede konu açıp gereksiz yorumları okumak yerine sizin fikirlerinize önem verdiğim için direkt buraya yazmak istedim açıkçasıEşimin bugün d.günü ve öncesinden restorandan yer ayırdığımı söylemiştim. Dün kv eşime demiş ki yarın birlikte yemeğe çıkalım senin d.gününü kutlarız .. normalde de bu d.günü mevzualrını hiç önemsemezlerdi ben önemseyince bi cazip gelmeye başladı ne hikmetse. Neyse eşimde biz plan yaptık sonra gidelim yemeğe sizinle demiş. Kv bunu bildiği halde bugün beni arıyo.akşama planınız var mı yemeğe gidelim dicektim diyo.Yani amaç ne sizce ben gerçekten anlamıyorum ya da çok kötü niyetliyim
En iyisini yapmışsın boşver. Eşler birlikte olmalı yakınlarda ertesi gün kutlamaya gelebilirler yaniHiç öyle bir yapım da yokturAksine haberi yokmuş gibi davrandığı için 'evet dün yemeğe çıkalım diye söylemişsiniz . restorandan yer ayırdım dışarıda olucaz' dedim
erken daha şişmesi için kız13+4 canım
Ay nedense evlendikten sonra kıymete biniyor oğulları :) kvnin kıskançlığı tutmuş galiba :) zaten normalde pek önemsemiyorlarmış doğum günlerini. Siz baş başa gidin boşverin kv yi:)Kızlarr gündeminizi kısacık bi değiştirmek istiyorum müsaadenizle. sitede konu açıp gereksiz yorumları okumak yerine sizin fikirlerinize önem verdiğim için direkt buraya yazmak istedim açıkçasıEşimin bugün d.günü ve öncesinden restorandan yer ayırdığımı söylemiştim. Dün kv eşime demiş ki yarın birlikte yemeğe çıkalım senin d.gününü kutlarız .. normalde de bu d.günü mevzualrını hiç önemsemezlerdi ben önemseyince bi cazip gelmeye başladı ne hikmetse. Neyse eşimde biz plan yaptık sonra gidelim yemeğe sizinle demiş. Kv bunu bildiği halde bugün beni arıyo.akşama planınız var mı yemeğe gidelim dicektim diyo.Yani amaç ne sizce ben gerçekten anlamıyorum ya da çok kötü niyetliyim
Ben ilk hamileliğimde sadece çubuk kraker ve domates salatalıklı sandviç yemiştim.Hiç ama hiç sağlıklı beslenemedim.6 aya kadar lavaboda kustum.Son 3 ayda 14 kilo aldım ve oğlum 4 kilo doğdu.Yani beslenemeyen anneler üzülmesin.Bebek zaten annenin vitamin depolarından kullanıyor.çok bilgi sahibi değilim ama kilolu doğan bebeklerin de hayatları boyunca kilo ile sorunlu olduklarını genelde gördüm illa kilolu bebek sağlıklı olacak diye de bişey yok dikkat etmek lazım ama hitler zamanı deneyler yapılmış hamile kadınlar sadece serumla beslenmiş yine de çok sağlıklı bebekler doğmuş ancak anneler kaybedilmiş aslında bebekler besleniyor biz besinleri kendi stoklarımız için sağlam tutuyoruz biraz da 9 ay kusup sağlıklı doğuran da dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?