2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Dimi canım ya . Sanki s..lak var karşısında haberi yok gibi soruyor bir de . evet dün yemek yiyelim dye söylemişsiniz restorandan yer ayırdım dışarda olcaz dedim
En iyisini yapmışsın boşver. Eşler birlikte olmalı yakınlarda ertesi gün kutlamaya gelebilirler yani

aynen öyle. o günü mü buldun. kız bir de hiç bu doğum günlerine önem vermezlerdi ne hikmetse ben önem vermeye başlayınca değerli oldu oğluşları

Ay nedense evlendikten sonra kıymete biniyor oğulları :) kvnin kıskançlığı tutmuş galiba :) zaten normalde pek önemsemiyorlarmış doğum günlerini. Siz baş başa gidin boşverin kv yi:)
Aynen ya .. Muhtemelen siz de gelin yemeğe isterseniz falan diye davet bekledi. ama kusura bakmasın valla hiç öyle bi gelin olamadım olmak zorunda da değilim

erken daha şişmesi için kız ablamında burnu şişerdi kızı oldu. Bakalım senin ne olcak. Ama onun baya kalçalar da büyümüşti
Benimde büyüdü ayyy büyüsünn normalde göbekten ve göğüsten kilo alan biriydim bacak ve kalça yoktu şimdi oluyor ya ben seviniyorum yaaa benim çok erken başladı ama hatta gebelikten haberimiz yok kayınvalidem dedi ki senin burnun büyümüş dedi ben gülmüştüm şimdi yine aynı olmaya başladı eşim sehir dışında ya ona foto attım beraber güldük kendime gargamelim diyor bana

Aynen ya .. Muhtemelen siz de gelin yemeğe isterseniz falan diye davet bekledi. ama kusura bakmasın valla hiç öyle bi gelin olamadım olmak zorunda da değilim
Aynen öyle bir cevap beklemiş. Yoksa bildiği halde sormazdı :) şükret eşin düşünceliymiş annesine kıyamayıp sen de gel anne dememiş bari

Bilerek arıyor ama bilmiyormuş gibi yapıyor aslında haberi var ama senin bunu bilmediğini düşünüyor ve sizin onu da davet etmenizi bekliyor. Klasik kv düşünceleri.

direkt de burnun büyümüş denmez ama

Aynen öyle bir cevap beklemiş. Yoksa bildiği halde sormazdı :) şükret eşin düşünceliymiş annesine kıyamayıp sen de gel anne dememiş bari
Çok şükür bana sormadan öyle şey yapmaz yoksa annesiyle yediği lokmalar burnundan gelecek çünkü bilir
Bilerek arıyor ama bilmiyormuş gibi yapıyor aslında haberi var ama senin bunu bilmediğini düşünüyor ve sizin onu da davet etmenizi bekliyor. Klasik kv düşünceleri.
Bana da öyle geldi. Günler çuvala girdi sanki . önümüzdeki günlerde yemeğe çıkarınca 'sonunda çıkabildik' falan der laf sokar kesin

kizlar bugun hic halim yoktu hastaneye gittim 11.1 idrar yolumda enfeksiyon varmis ben nereye dustum boyle inan bilmiyorm devletten baska hastane yok esimin gorevi geregi sirnaktayiz ve ben bu hamileligi hic planlamadim supriz oldu bugun doktora ikili test icin ne zaman gelim dedm gelme 18 haftalik olunca gel diyor.bebegimin ciktisini bile vermedi ah antebi o kadar ozluyorum ki oglumu orda dogum yaptim.herseyimi takip ederlerdi

devlet görüntü vermiyor çoğu. Doktorunuzu değiştirin ve ikili testinizi yaptırın. Ne değişik birymiş

Sen
Senin kv huyları benimkine çok benziyor eğerki öyle derse aynı benimki diyeceğim. Bi de gülerek söyler böyle ama lafını da esirgemez. Mesela ben geçen hafta yumurtadan çok tiksindim göz yumurta yapmıştım ama yiyemedim. Bunuda söylemiştim yiyemedim diye. Birkaç gündür kvdeyim. Yumurta yapmış sabah yedim bende bakıyorumda çok güzel yedin dedi hiç kokmadı dedi.hemen bi laf söyledi. Böyle de bir kadındır işte iyiliğine iyi ama bi kadar da fena

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…