- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
- 78
Dimi canım ya . Sanki s..lak var karşısında haberi yok gibi soruyor bir de . evet dün yemek yiyelim dye söylemişsiniz restorandan yer ayırdım dışarda olcaz dedimValla bence hııı hıı de geç böyle bi kadını ömür boyu idare etmenin yolu duymazdan gelmek yoksa kendini yorarsın, kadın kötü fikirli, kıskanç belli kisen git kocanla eğlen hiç keyfini kaçırmasına izin verme
En iyisini yapmışsın boşver. Eşler birlikte olmalı yakınlarda ertesi gün kutlamaya gelebilirler yani
Aynen ya .. Muhtemelen siz de gelin yemeğe isterseniz falan diye davet bekledi. ama kusura bakmasın valla hiç öyle bi gelin olamadım olmak zorunda da değilimAy nedense evlendikten sonra kıymete biniyor oğulları :) kvnin kıskançlığı tutmuş galiba :) zaten normalde pek önemsemiyorlarmış doğum günlerini. Siz baş başa gidin boşverin kv yi:)
Benimde büyüdüerken daha şişmesi için kızablamında burnu şişerdi kızı oldu. Bakalım senin ne olcak. Ama onun baya kalçalar da büyümüşti
Ben normalde iştahsızdım ,bu kadar yiyemem hayatta:)!ama hamur işlerine ilgim arttı hamilelikte :) keşke balığa ete sebzeye falan artsaydıEt türü şeyler ağır geliyo canım bana da ama mecbur az az yiyorum. önüme börek kek koysan akşama kadar 1 tepsi yerim
Onları da rahatça yeriz inşallah zamanlaBen normalde iştahsızdım ,bu kadar yiyemem hayatta:)!ama hamur işlerine ilgim arttı hamilelikte :) keşke balığa ete sebzeye falan artsaydı
Aynen öyle bir cevap beklemiş. Yoksa bildiği halde sormazdı :) şükret eşin düşünceliymiş annesine kıyamayıp sen de gel anne dememiş bariAynen ya .. Muhtemelen siz de gelin yemeğe isterseniz falan diye davet bekledi. ama kusura bakmasın valla hiç öyle bi gelin olamadım olmak zorunda da değilim
Bilerek arıyor ama bilmiyormuş gibi yapıyor aslında haberi var ama senin bunu bilmediğini düşünüyor ve sizin onu da davet etmenizi bekliyor. Klasik kv düşünceleri.Ay kızlar yaa gündeminizi kısacık değiştirsem müsaadenizle . sitede konu açıp gereksiz yorumlarla uğraşmak istemedim. E sizin yorumlarınız da benim için çok değerli olduğu için buraya yazayım dedimmeşimin bugün d.günü ve birkaç gün öncesinden eşime restorandan yer ayırdığımı söylemiştim. dün kv eşime demiş ki yarın birlikte d.gününü kutlamak maksadıyla yemeğe gidelim . eşim de biz plan yaptık sizle sonra gidelim demiş. yani kv planımızı biliyor.. bugün kv beni arıyor bugün için planınız var mı diye. sizce amaç ne olabilir ya ben anlamıyorum ya da çok kötü niyetliyim site azönceki yorumumu kaldırdı sanki aslında yazmıştım ama göremedim akışta
direkt de burnun büyümüş denmez amaBenimde büyüdüayyy büyüsünn normalde göbekten ve göğüsten kilo alan biriydim bacak ve kalça yoktu şimdi oluyor ya ben seviniyorum yaaa benim çok erken başladı ama hatta gebelikten haberimiz yok kayınvalidem dedi ki senin burnun büyümüş dedi ben gülmüştüm şimdi yine aynı olmaya başladı eşim sehir dışında ya ona foto attım beraber güldük kendime gargamelim diyor bana
çok istiyorsa oğullarına bir yemek de kendileri organize etsinlerAynen ya .. Muhtemelen siz de gelin yemeğe isterseniz falan diye davet bekledi. ama kusura bakmasın valla hiç öyle bi gelin olamadım olmak zorunda da değilim
Çok şükür bana sormadan öyle şey yapmaz yoksa annesiyle yediği lokmalar burnundan gelecek çünkü bilirAynen öyle bir cevap beklemiş. Yoksa bildiği halde sormazdı :) şükret eşin düşünceliymiş annesine kıyamayıp sen de gel anne dememiş bari
Bana da öyle geldi. Günler çuvala girdi sanki . önümüzdeki günlerde yemeğe çıkarınca 'sonunda çıkabildik' falan der laf sokar kesinBilerek arıyor ama bilmiyormuş gibi yapıyor aslında haberi var ama senin bunu bilmediğini düşünüyor ve sizin onu da davet etmenizi bekliyor. Klasik kv düşünceleri.
Aynen . Tamam o da yemeğe çıkarmak istiyomuş ama yani bunu 1 gün önce ya da sonra da yapabilir dimiçok istiyorsa oğullarına bir yemek de kendileri organize etsinlerKlasik kv
ayy bide bende mi yemeğe çıkarmak istiyordum dedi? Tam kanser kvAynen . Tamam o da yemeğe çıkarmak istiyomuş ama yani bunu 1 gün önce ya da sonra da yapabilir dimi
Ay benimde aklımda kız ismi yok aslında güzel Azeri isimleri var onuda eşim beğenmiyor..Bizim erkek olursa ismi belli ama deli gibi kız ismi arıyorum, hiç içime sinen yok. Derin olcak muhtemelen
devlet görüntü vermiyor çoğu. Doktorunuzu değiştirin ve ikili testinizi yaptırın. Ne değişik birymişkizlar bugun hic halim yoktu hastaneye gittim 11.1 idrar yolumda enfeksiyon varmis ben nereye dustum boyle inan bilmiyorm devletten baska hastane yok esimin gorevi geregi sirnaktayiz ve ben bu hamileligi hic planlamadim supriz oldu bugun doktora ikili test icin ne zaman gelim dedm gelme 18 haftalik olunca gel diyor.bebegimin ciktisini bile vermedi ah antebi o kadar ozluyorum ki oglumu orda dogum yaptim.herseyimi takip ederlerdi
Senin kv huyları benimkine çok benziyor eğerki öyle derse aynı benimki diyeceğim. Bi de gülerek söyler böyle ama lafını da esirgemez. Mesela ben geçen hafta yumurtadan çok tiksindim göz yumurta yapmıştım ama yiyemedim. Bunuda söylemiştim yiyemedim diye. Birkaç gündür kvdeyim. Yumurta yapmış sabah yedim bende bakıyorumda çok güzel yedin dedi hiç kokmadı dedi.hemen bi laf söyledi. Böyle de bir kadındır işte iyiliğine iyi ama bi kadar da fenaÇok şükür bana sormadan öyle şey yapmaz yoksa annesiyle yediği lokmalar burnundan gelecek çünkü bilir
Bana da öyle geldi. Günler çuvala girdi sanki . önümüzdeki günlerde yemeğe çıkarınca 'sonunda çıkabildik' falan der laf sokar kesin
ben hem değişik olsun istiyorum hem kendim beğenmiyorumAy benimde aklımda kız ismi yok aslında güzel Azeri isimleri var onuda eşim beğenmiyor..
ben hem değişik olsun istiyorum hem kendim beğenmiyorumSafir de güzel mesela ama sonra kendi kendme kedi ismi gibi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?