Çok şükür henüz bir tek ben eksik kaldım
üstelik su falan da içemiyorum idrarda açık renk gidiyor bakalım
Hayırlı olsun canımm
Yaa kilo diyince ben ilk hamilelikte 13,ikincide 28
aldım,3.de 4kg verdim böyle de olabiliyor dengesiz hepsi
3.de şeker vardı diyete soktular beni hastanede aşırı kilo vermeye başladım ama bebek sağlıklı ilerliyordu hastanede yattım baya bi orada çok dikkat ettim diyete evde de evhamdan yiyemedim çok,şimdi de 1.5 verdim bakalım sonradan patlak vermem umarım muhtemel şeker çıkar yine şimdiden dikkat etmeliyim
Şişşşştttt 4.çocuğa hamile olanlar var burada
1kardeşi olabilir ama gerisi zorluyor 4.çocuğa hamilelikten bildiriyorummm
Yaa yıllardır biz böyleyiz ya ve benim geçen doğumgünüm vardı eşim aynen bi yer ayırtmış ve kv aramış eşimi size gelicez blackcatin doğumgünün kutlucaz demiş pastayla geldiler eşimde arkadan çıktı ceee eee
tabi ki ben sadece eşime bakakaldım
bir de kv eşime siz yarın çıkın demiş tabi ki çıkmadım,iyi yapmışsın sen net olmak gerekir kvlere anlamıyorlar valla bizi
Tek çocuk yeterciydim kızımı kucağıma aldığımda ve büyüdükçe ona kıyamadım kardeşi olsun istemedim ilgim ya azalırsa diye,artık çok fazla kardeş isteyince istekli 2.çocuğu yaptık kızım 8yaşındaydı kardeşi olduğunda,sonrasında okulu bitirdim işimizi gücümüzü kurduk ev aldık derken eşim illa ki 3.çocukla taçlandıralım hayatımızı bak bizlerde 3er kardeşiz falan dedi ilk denemede oldu ama asla istemiyordum çok ağladım hatta çünkü oğlum aşırı yaramazdı hala öyle gerçi
10 haftalık kalbi durdu sevep yok genetik falan dendi sonuçlarda temiz çıktı tabi ben bunu kafama taktım istemedim Allah onu benden aldı diye kürtajdan 4ay sonra 3.çocuğa karar verdik ve rabbim nasip etti,her şey buraya kadar şükür bebelere dedik ammaaaa korunurken hamile kaldım hiç isyan etmedim çok ağlamadım duygularım karıştı,3e bakan 4e bakar dedim şimdi alıştık herkes çok mutlu evde bebe geliyor diye