2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Akıntı hepimizin ortak noktası. Benim ki sarı oluyor doktor fitil verdi 3 günlük. Yeşil sanırım mantar belirtisiydi
Çok şükür henüz bir tek ben eksik kaldım üstelik su falan da içemiyorum idrarda açık renk gidiyor bakalım
Hayırlı olsun canımm
Yaa kilo diyince ben ilk hamilelikte 13,ikincide 28 aldım,3.de 4kg verdim böyle de olabiliyor dengesiz hepsi3.de şeker vardı diyete soktular beni hastanede aşırı kilo vermeye başladım ama bebek sağlıklı ilerliyordu hastanede yattım baya bi orada çok dikkat ettim diyete evde de evhamdan yiyemedim çok,şimdi de 1.5 verdim bakalım sonradan patlak vermem umarım muhtemel şeker çıkar yine şimdiden dikkat etmeliyim
evet buna rağmen 4 nasıl yapıyorlar :) ben iki olsa güzel olur dediğimde her abartma yeter diyor delirmeye başlıyorlar :) bunu doğur yeter lafı herkes de ama 1 kardeşi olsa ne güzel olur da diyorum
Şişşşştttt 4.çocuğa hamile olanlar var burada1kardeşi olabilir ama gerisi zorluyor 4.çocuğa hamilelikten bildiriyorummm
Yaa yıllardır biz böyleyiz ya ve benim geçen doğumgünüm vardı eşim aynen bi yer ayırtmış ve kv aramış eşimi size gelicez blackcatin doğumgünün kutlucaz demiş pastayla geldiler eşimde arkadan çıktı ceee eeetabi ki ben sadece eşime bakakaldımbir de kv eşime siz yarın çıkın demiş tabi ki çıkmadım,iyi yapmışsın sen net olmak gerekir kvlere anlamıyorlar valla bizi
Tek çocuk yeterciydim kızımı kucağıma aldığımda ve büyüdükçe ona kıyamadım kardeşi olsun istemedim ilgim ya azalırsa diye,artık çok fazla kardeş isteyince istekli 2.çocuğu yaptık kızım 8yaşındaydı kardeşi olduğunda,sonrasında okulu bitirdim işimizi gücümüzü kurduk ev aldık derken eşim illa ki 3.çocukla taçlandıralım hayatımızı bak bizlerde 3er kardeşiz falan dedi ilk denemede oldu ama asla istemiyordum çok ağladım hatta çünkü oğlum aşırı yaramazdı hala öyle gerçi10 haftalık kalbi durdu sevep yok genetik falan dendi sonuçlarda temiz çıktı tabi ben bunu kafama taktım istemedim Allah onu benden aldı diye kürtajdan 4ay sonra 3.çocuğa karar verdik ve rabbim nasip etti,her şey buraya kadar şükür bebelere dedik ammaaaa korunurken hamile kaldım hiç isyan etmedim çok ağlamadım duygularım karıştı,3e bakan 4e bakar dedim şimdi alıştık herkes çok mutlu evde bebe geliyor diye

Ne uzun yazmışım heebugün çok ayakta kaldım vicdan yapıyorum dinlenemeyince siz de böyle oluyor mu

canım Allah güzel ailenle birlikte nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllar nasip etsin kalabalık aile de neşeli olur benim evim de huzur evi gibi şimdi :)) hersey çok sakin :)) bebek renklendirecek

maşallah, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
hangi hastane ve dr a gidiyorsunuz? fetal dna yı hangi firmaya yaptırmıştınız?

Yok yok tecrübe ile sabitli kızlar napacaksiniz göbeği sonra egilemiyorsun afedersin orani temizleyemiyorsun tıfıl oluyorsun bildiğin
Tabi orası öyle ama ben sanıyorumki Allah korusun çocuk büyümüyor ondan takıyorum kafama

Tabi orası öyle ama ben sanıyorumki Allah korusun çocuk büyümüyor ondan takıyorum kafama
Yok kuzum inan bu tamamen fiziksel olay kiminin iç karni kiminin dış karnı geniş ben ilk 6 ay kilo veridgim için hiç hamileliğim anlaşılmıyor eskisinden zayıf oluyorum çünkü ama son ay bir oluyoratayim hatta size

benim erken çıkacak gibi daha 10 haftalığız çıkmış baya bide aşşsğıda baya normal.mi.bu ?

benim erken çıkacak gibi daha 10 haftalığız çıkmış baya bide aşşsğıda baya normal.mi.bu ?
Herşey normal suan eğer çok zayifsan çıkması normal ama balık etliysen ben gibi gobektir tabi şu da var çoğumuzun akşam büyüyor oda gazdan öyle görünüyor ben bazen şoka giriyorum 6 aylık gibi oluyor

Maşallah size çok güçlüsünüz gerçekten. Benim eşim de hemen arkasına olsun geç bile kaldık ilkini yapmaya diyor ilk benim de aklıma yatıyordu ama yok biraz bekleyeyim . Yaşım da 31 doğurunca 32 olcam. Sonra çok da oyalanmamam lazım. 3 senedir bilerek yapmıyordum . Hem cesaret edemiyordum hem de deli gibi anne olmak istiyordum. Bu sene hadi olsun artık dedim :)
Allah size de 4 yavrunuza da sağlıklı mutlu ömürler versin

bende fazka gaz yok, çok kilomda yok ama balık etliyim ben göbekten hiç kilo almam dümdüz normalde. zaten bu hafta çıkmaya başladı bebişten sanırım:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…