• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Ne denir bilemiyorum insan yaşamayınca yerine de koyamıyor ama ben de olsam bir şekilde belli ederdim rahatsız olduğumu, insan kırmaktan da çekinir sanırım sonuçta eşinin annesi o da heyecanlı ama bu başka bir şey senin heyecanını yaşamana izin vermeli
Ben heyecanımı yaşayacağım her türlü çok hak ettim bunu çünkü çok emek verdim kimse elimden o heyecanı alamaz ama ortak da olamaz :) bundan sonra bende net olacağım demek ki tavrım ya da kısa kesip atmam yeterli olmuyor anlaması için bende anlatacağım içimdekileri o halde.

yok o şekilde olmaz ben normal ev kedisi zannettim çevremde bir ara kedimi evden atmamla ilgili çok baskı yedim ilk hamileliğimi öğrendiğimde yok çok zararlı yok bebeğe de zarar verecek o yüzden bu konuda sürekli herkese öyle değil diye anlatmaya çalısıyorum çünkü kedimi çoookk seviyorum ve kimsenin böyle durumda kedisinden vazgeçmesini istemem çok kıymetli onlar dilsiz canlarım benim :KK43:
Bizim şımarık bu :)

Eklentiler

• IMG_8439.webp
    IMG_8439.webp
    29 KB · Görüntüleme: 83
  • ECFECFEA-E0CC-4159-80E1-4061CD62B2FC.webp
    ECFECFEA-E0CC-4159-80E1-4061CD62B2FC.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_8199.webp
    IMG_8199.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar doktordan çıktım durum bildiriyorum, 3,5 cm kanama alanı devam ediyor. Ultrasona göre 12+3üz son regliye göre gerideydik haftasını tamamlamış. Bebiş hareketliydi kanama alanın 16 haftaya kadar geçmesini bekliyoruz yoksa erken doğum tehdidi olur dedi yine kafama takacak birsey daha çıktı. Saç dökülmen normal hormonlar değişiyor biraz kestir dedi, idrar yolu için tek içimlik ilaç verdi, zalain kreme devam dedi. Folik asitti kesti. Osteozinc ve imom omega verdi. İki hafta yatacağım rapor yazdı. Yiyemiyorım birsey dedim zorlama kendini benek besleniyor dedi. Zaten 2500 ve 3500 arası olması yeterki olur dedi. En önemli besin 16.hafta sonrası dedi. Muz, kaşar, patates haşlaması, beyaz peynir, ıspanak bu ürünler hergün tüketenimizden yoğunlaş dedi. Ağzımdaki demir tadı için hamilelik boyunca sürebilir dedi. Şimdilik durum bu kızlar kanama alanı canımı çok sıkıyor 🥹
İlk önce çok şükür canım bebek iyi kanama alanıda İn şa Allah 16 haftaya kadar geçer..yatmaya kaldıkta bende yatıyorum her şey bebiş için.Pozitif düşün gerçi bana deyen lazım🤦🏻‍♀️

kızlarr selammm uzun zamandır yoktum mide bulantısından dolayı.. 13 haftalık oldum artık bir iki gündür gecti gibi bulantı cok şükür ...bu arada fetl dna sonucumuz geldi .. bebişimiz sağlıklı ve ERKEEEK :)) ben kız hissediyordum bilemedim eşim bildi :) dün de cok güzel bi cinsiyet partisi yaptık. listeye erkek olarak ekleyebilirsiniz :))
Ay ne güzel sağ salim kucağına al😍🙌🏻darısı sonuç bekleyenlere🙌🏻🥹

Anneanne ganimetleri 🥺 🤩 fotografini yukledigim hastane çıkışlarını annem 220 tlye almış ağzım açık kaldi hem cok kaliteli kumaşı hem parçası çok 500tlden düşmüs 😂

Eklentiler

• 20230908_152901.webp
    20230908_152901.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 87
  • 20230908_152433.webp
    20230908_152433.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 78
  • 20230908_152510.webp
    20230908_152510.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 77
Back
X