- 20 Ekim 2019
- 3.909
- 5.596
- 158
25 te anca hissediyorsun canım ben de ilkinde senin gibi hissettiğimi sanıyordum ama değilmiş gerçekten hareket etmelerini hissettiğinde farkı anlayacaksınÖnceden hamilelik geçiren tecrübeli anneler en erken bebeğin hareketlerini ne zaman hissettiniz bu kişiden kişiye çok değişiyor sanırım? Kimseye diyemedim dalga geçerler diye ama ben 2-3 gündür (13. Hafta içindeyim ikiz gebelik) rahimini sağ ve sol tarafında ittirme, damarım sanki atıyor gibi, sanki içerde baloncuklar pıt pıt ediyor gibi hareketlenme hissediyorum. Ama bu tarif ettiğim his ayakta ve otururken olmuyor dümdüz yatarken ayaklarımı uzattığımda ya da yatarken ayaklarım yukarı çekili yatarken hissediyorum. Gaz değil gaz olmadığına çok eminim gazı ayırt edebiliyorum ya da göbek deliğindeki damar atması da değil onu da ayırt ediyorum bu başka bir hissiyatta bir şey. Onu da şöyle fark ettim 3 gün önce doktor kontrolümde bebeklerden bir dönmediğinde doktorum ultrasonu rahmime bastırdı öksürttü o sura ultrasonda bebek dönerken ayağıyla kesesini ittirdi tam ultrasona dönük bakıyordu bebek o sıra ayağını ittirdi orada bir ittirme pıt pıt aynı hissi yaşadım ama doktora demedim o an dalga geçer daha erken falan der diye ama sürekli her dakika saniye hissetmiyorum günde 5 kere falan oluyordur çok hafif hissediyorum acaba olabilir mi?