2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Özellikle sağ tarafımda batma olunca tedirgin oldum canım, takip edeyim bakayım bir
Canım kasıklarımızdaki yuvarlak bağlar rahmimiz kadar hızlı büyümedigi için kasik ağrısı olurmuş bu haftalar özellikle sağ tarafta ama iki taraflı da olabilirmis bebekler ve rahim büyüme yaptı ya artık o yüzden yuvarlak bağlarda büyüyünce gecicekmis

15. Haftanın içindeyim kızlar 14+4 ama 3 gün önde bebiş.Bugün oğlumu okula yolladıktan sonra yavaş yavaş güzel bir temizlik yaptım.Öğürmeden yemeğimi yaptım.Her gün 4 prilama rağmen günde en az 1 kez kusan ben şu saate kadar hiç kusmadım.İnşallah geçiyordur mide bulantılarım.Çünkü dışarıda kusma korkusundan çok nadir dışarıya çıkıyorum.Genelde 16 haftada geçiyor diyorlarVe ara ara kasık ağrılarım çoklaştı.Ama dr um söylemişti bebek ve rahim hızla büyüdüğü için hissedersin demişti

Son düzenleme:
ah maşallah inşallah en kısa zamanda bende senin gibi olurum. Mide bulantısı beni mahvetti. Bende 13. Haftayım, inşallah benimde geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…