Aa çok fark varmış. Ben İstanbuldakilerin yorumlarında da gördüm 500-600-750 gibiydi fiyatlar. Seninki nerdeyse 20. Haftadaki detaylı parası kadar:) o burda 2000 TLmiş:)
vallahi canım sıkıldı ama yaptıracak başka yer yok ki seçenek yok ondan böylegerçekten çok fark
Yok yok iyiler kuzum gayetMaşallah kuzum. Sevindim.benim doktorum bişey dememişti. Şimdi konusunu görünce 0.80 az mı diye düşündüm
Oy maşallah kuzumÇıktım kızlar oğluşum çok iyi MaşAllah ense kalınlığını bu defa ölçmedi çünkü test sonuçlarını yeni aldık baktık iyi dedi..aslında dedi 3 hafta sonra gel..ben dedim 2 hafta sonra istiyorum 3 dedim çok oluyor o zaman dedi sen nasıl istersen.Birde dedi gelen defaya kan ilacı yazıcam.Kalçadan olan progestanı 3 günde 1 endirdi..ireli haftalarda tamamen kesicek ama fitil ve oksapar devam.1hafta önden gidiyor bebiş çok şüküreli ağzında kesin ben acdım ondan öyle ediyordu
nerde yaptırdınız acabavallahi canım sıkıldı ama yaptıracak başka yer yok ki seçenek yok ondan böyle
Erkek olabilir dedi kuzum. Ama görerek söylemedi uygun pozisyona geçmedi nazlım niyazlımcanım senin cinsiyet belli olmuş muydu ya kaçırdım suan ben onu
Ben Bitlis de öğretmenim canım. Doğu görevindeyim. Bir tane özel hastane var oraya gidiyorum.nerde yaptırdınız acaba
Bugün benim de var kuzum. Yattım o yüzden okuldan geldikten sonra. Büyüyorlar diye benceKızlar merhaba, benim ciddi kasık ağrım var, sağ tarafta batma var, belimde çok ağrıyor. Acaba normal mi endişe etmeli miyim?
Bizim 2 cikti bugun sonucumu da aldim dusuk riskli yaziyorKizlarrr nasılsınız biz bugün detaylı ultrasona girdik 13+1 Allah'a şükür herşey yolunda çıktı ikili test için kan verdim Çarşamba yada Perşembe çıkacak, %70 kız dedisize bir sorum olacak ense kalinliginiz kaç çıktı?
O zaman normal hocam fırsata çevrilmiş. Bende İstanbulda öğretmenim :)Ben Bitlis de öğretmenim canım. Doğu görevindeyim. Bir tane özel hastane var oraya gidiyorum.
Geçmiş olsun canım, bu kadar şiddetli ilk defa oluyor.Bugün benim de var kuzum. Yattım o yüzden okuldan geldikten sonra. Büyüyorlar diye bence
Yeni dönem hayırlı olsun hocamO zaman normal hocam fırsata çevrilmiş. Bende İstanbulda öğretmenim :)
Yok yok büyüyorlar kuzum korkmaGeçmiş olsun canım, bu kadar şiddetli ilk defa oluyor.tedirgin oldum
Özellikle sağ tarafımda batma olunca tedirgin oldum canım, takip edeyim bakayım birYok yok büyüyorlar kuzum korkma
Sana da hayırlı olsun hocam inşallah bebişlerimizle rahat bir dönem geçiririzYeni dönem hayırlı olsun hocam
Anlaşıldı mecbur Pzt yi bekleyeceğiz o zaman
Hiç korkma canım ara ara oluyor. Bir de çok pardon ama tuvalet ihtiyacını birkaç gün gideremediysen o da çok ağrı yapmaya başlıyorÖzellikle sağ tarafımda batma olunca tedirgin oldum canım, takip edeyim bakayım bir
takip et ama kafana takma fazla rahim gittikçe büyüyor...bende bugün biraz ayakta kaldım belim deli gibi ağrıyor kopacak sankiÖzellikle sağ tarafımda batma olunca tedirgin oldum canım, takip edeyim bakayım bir
Ohh maşallahBizim 2 cikti bugun sonucumu da aldim dusuk riskli yaziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?