Evet bunu kimyacı arkadaşım da söyledi aslında ama yüzüme iyi gelen birşey yokDermatoloğa danışın isterseniz ama yetişkin cildi ile bebek cildi pH'ı aynı değil bu yüzden yüze bebek şampuanını kullanma demişti bana doktorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bunu kimyacı arkadaşım da söyledi aslında ama yüzüme iyi gelen birşey yokDermatoloğa danışın isterseniz ama yetişkin cildi ile bebek cildi pH'ı aynı değil bu yüzden yüze bebek şampuanını kullanma demişti bana doktorum.
Evet doktor özellikle uyardı mercimek tanesi kadar sür yoksa yüzün kireç gibi olur diyeBen ilk hamileligimde almıştım ama yapısını hiç sevmedim çok yoğun bembeyaz yapıyor yüzü
Evet evet o dediğim sayfada kız da anlattı zaten. Mail geliyormuş gümrüğe gelince galiba. Onaylıyormuşsun vergi ekleniyormuşŞubat grubuydu sanırım alanlar, fotoğraf paylaşanlar var. Çok güzel ürünler ama orda yazan fiyatlara vergi de ekleniyormuş.
Belli bir aydan sonra hatırlamıyorum araştırdığım kadarıyla vajinal bakılarak ölçülmesi gerekiyormuş ama çoğu doktor karından ultrasonla bakıyormuş karından ultrason da bakılıyor karından emin olmayan doktorlar vajinal bakıp netleştirebiliyormuş her doktorun kendi tekniği sanırım. Benim doktorum ben endişelenince wc de ve ayakta ağırlık baskı hissediyorum aşağı doğru dediğimde bir ihtimal bakalım dedi karından ultrason ile rahim ağzını ve rahmin uzunluğu gözüküyor doktor ultrasonda size de gösteriyor ölçümleri de söylüyor ama ben hatırlamıyorum 3 hafta olmuştur ben baktırdığım vakit ama benim o baskı hissi idrar yolu enfeksiyonundan veya rahim belli bir haftadan sonra hızla büyüdüğü için de olabilir dedi doktorumRahim uzunluğu ve rahim ağzı açıklığını nasıl ölçüyorlar acaba
valla karından su falan aldırdılar bebeğin durumu baya baya farklıydı hamilelik anından doğuma kadar anneye de zarar verme ihtimali çok yüksekti... bebekte makat vb yoktu kalp rahatsızlığı olabilir dendi böyle cok değişikti onların durumu şu zamana kadar böylesini hiç duymamıştım ve tam 8 doktora gittiler hepsi aynı şeyi söylediİyi canım da bu test %100 kesinlik sağlamıyor ki. Benim teyzemin kızı hamileyken yüksek riskli çıktı sonucu. Ama yine de kabulüm dedi doğurdu. Şuan çocuğu bir gör yani hepimize taş çıkartır , en küçük bir sorunu da yok maşallah![]()
Birazdan yicem ben de hamsiKizlar aranızda balık yiyen var mı ve hangi balık türlerini yiyorsunuz, ben genelde hamsi seviyorum![]()
Ben hamsi, palamut, uskumru, sardalya yiyorum internette her site Farklı bir şey söylüyor bir site mezgit yiyin diyor diğer site mezgit yemeyin diyor mezgitte çok severim ama net bilgi olmayınca yemedimKizlar aranızda balık yiyen var mı ve hangi balık türlerini yiyorsunuz, ben genelde hamsi seviyorum![]()
Küçük çocuklara karadut suyunu sodayla karıştırıp kola diye içiriyorlar ya da pekmeziKızlar bu kola isteğimi napcam ben ya resmen kola aşeriyorum ben![]()
of o bende de var yemek yerken aşırı kola içmek istiyorum zor tutuyorum kendimiKızlar bu kola isteğimi napcam ben ya resmen kola aşeriyorum ben![]()
Kontrole gidicem cumartesi doktoruma sorayım merak ettim bu durumu. Teşekkür ederim B Buddy xBelli bir aydan sonra hatırlamıyorum araştırdığım kadarıyla vajinal bakılarak ölçülmesi gerekiyormuş ama çoğu doktor karından ultrasonla bakıyormuş karından ultrason da bakılıyor karından emin olmayan doktorlar vajinal bakıp netleştirebiliyormuş her doktorun kendi tekniği sanırım. Benim doktorum ben endişelenince wc de ve ayakta ağırlık baskı hissediyorum aşağı doğru dediğimde bir ihtimal bakalım dedi karından ultrason ile rahim ağzını ve rahmin uzunluğu gözüküyor doktor ultrasonda size de gösteriyor ölçümleri de söylüyor ama ben hatırlamıyorum 3 hafta olmuştur ben baktırdığım vakit ama benim o baskı hissi idrar yolu enfeksiyonundan veya rahim belli bir haftadan sonra hızla büyüdüğü için de olabilir dedi doktorum
gerçelten öyle sanırım cipsin kokusundan bile rahatsız olurdum eskiden şimdi eşim yerken ağzımın suyu akıyoKüçük çocuklara karadut suyunu sodayla karıştırıp kola diye içiriyorlar ya da pekmezinefsini köreltmek içni sende öyle yap canım
şaka bir yana tabi bilmiyorum çoook canın istiyorsa kendini çok huzursuz hissediyorsan bir yudum içilir mi neden olmasın bende cips asla yemem çiğ köfte asla yemem dedim bir iki ısırık yedim valla insan huzursuz oluyor yemeyince o yüzden tercih meselesi bence sonuçta her gün bardak barsak içecek değilsin nefsini körelt yeter zaten
hamilelikte sağlıksız şeyler istermiş insan gerçekten öyle bende öyleyim
1 2 gün sonrs gitseniz garanti olurdu bilmiyorum yspıyolar mıkızlar merhaba, yarın 11+5'te doktor kontrolüm var ikili tarama da yapılır mı erken mi yoksa daha?
ayy geçmiş olsun aklınıxs kötü getirmeyn iyidir bebiş inşallahKızlar dün gece bir uyandık ev göl gibi olmuş arıtma cihazinin borusu patlamış aktikca akmış sabaha kadar yer sildik eşimle bir de ise gittim ins bebisim iyidir yarın ikili testim var dualarınızı bekliyorum![]()
ben tam 11+2 da gitmiştim, 11. haftadan itibaren gidiliyorkızlar merhaba, yarın 11+5'te doktor kontrolüm var ikili tarama da yapılır mı erken mi yoksa daha?
Ben şekerli içecek sevmiyorum ama doktorum sıvı al da nasıl alırsan al demişti bana, ister kola iç ister soda iç ister meyve suyu iç demişti sınır koymamıştı. Sizin 3 ay doldu mu gerçi bilmiyorum, belki değişiyordur bu söylediğim ilk öğrendiğim zamanlardı. Bence şeker sorununuz yoksa ve canınız çok çekiyorsa çay bardağıyla falan için ne olucak kiKızlar bu kola isteğimi napcam ben ya resmen kola aşeriyorum ben![]()