- 3 Mart 2022
- 456
- 301
- 33
- 35
ahh tamam süper, teşekkür ederim yanıt için umarım cinsiyette öğrenebiliriz:)ben tam 11+2 da gitmiştim, 11. haftadan itibaren gidiliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahh tamam süper, teşekkür ederim yanıt için umarım cinsiyette öğrenebiliriz:)ben tam 11+2 da gitmiştim, 11. haftadan itibaren gidiliyor
benim yarın 11+1de yapılacakkızlar merhaba, yarın 11+5'te doktor kontrolüm var ikili tarama da yapılır mı erken mi yoksa daha?
Sadece ton balığı yiyebiliyorum ve anca bol marullu domatesli limonlu salatanın içindeKizlar aranızda balık yiyen var mı ve hangi balık türlerini yiyorsunuz, ben genelde hamsi seviyorum![]()
ya ton balığı yasak değil mi, içinde civa bulundurduğundan yasak diye biliyorum.Sadece ton balığı yiyebiliyorum ve anca bol marullu domatesli limonlu salatanın içindeSalı öğlen ve Cuma akşamları ton başığı akşamım
![]()
cinsiyet için birazcık erken olur belki 12+5 olsaydı gösterirdi kendini 13 e doğru olunca gözüküyo bazen, ben sormuştum gülmüştü 11+2 deyken, nifty testte öğrendikahh tamam süper, teşekkür ederim yanıt için umarım cinsiyette öğrenebiliriz:)
ton balığı yasak demedi mi doktorunuz? fazla tüketilmemesi lazımSadece ton balığı yiyebiliyorum ve anca bol marullu domatesli limonlu salatanın içindeSalı öğlen ve Cuma akşamları ton balığı var menümde
![]()
Küçük çocuklara karadut suyunu sodayla karıştırıp kola diye içiriyorlar ya da pekmezinefsini köreltmek içni sende öyle yap canım
şaka bir yana tabi bilmiyorum çoook canın istiyorsa kendini çok huzursuz hissediyorsan bir yudum içilir mi neden olmasın bende cips asla yemem çiğ köfte asla yemem dedim bir iki ısırık yedim valla insan huzursuz oluyor yemeyince o yüzden tercih meselesi bence sonuçta her gün bardak barsak içecek değilsin nefsini körelt yeter zaten
hamilelikte sağlıksız şeyler istermiş insan gerçekten öyle bende öyleyim
of o bende de var yemek yerken aşırı kola içmek istiyorum zor tutuyorum kendimi
Yani resmen böyle aşırı canım istiyorBen şekerli içecek sevmiyorum ama doktorum sıvı al da nasıl alırsan al demişti bana, ister kola iç ister soda iç ister meyve suyu iç demişti sınır koymamıştı. Sizin 3 ay doldu mu gerçi bilmiyorum, belki değişiyordur bu söylediğim ilk öğrendiğim zamanlardı. Bence şeker sorununuz yoksa ve canınız çok çekiyorsa çay bardağıyla falan için ne olucak ki![]()
Dip balıkları yasak.Çipura, barbunya, dil, kalkan, kırlangıç, lahos, mercan, mezgit, tekir, pavurya, karides, ahtapot böcek ve ıstakoz.Bunlarda bolca civa var dip balığı oldukları içinya ton balığı yasak değil mi, içinde civa bulundurduğundan yasak diye biliyorum.
12+3 dr gidicem ben belki thamin edercinsiyet için birazcık erken olur belki 12+5 olsaydı gösterirdi kendini 13 e doğru olunca gözüküyo bazen, ben sormuştum gülmüştü 11+2 deyken, nifty testte öğrendik
Ben. Çocukluğumdan beri alerjim var. Mevsimsel de sayılmaz genel. Ama pek birşey yapamıyorum tabi ilaç kullanmıyorum. Hava temizleyici alsak işe yarar mı bilmiyorumKızlar mevsimsel alerji sorunu yaşayan var mı geceleri boğaz kaşıntım ve burun tıkanıklığım artarak devam ediyor gündüz daha az ama geceleri uyuyamıyorum, alerji hapı da içme dedi doktor, tavsiyesi olan var mı?
Off ben de ona bakiyorum hem isitan hem sogutan hava temizleyiciler var bebise de iyi olur diye dusunuyorumBen. Çocukluğumdan beri alerjim var. Mevsimsel de sayılmaz genel. Ama pek birşey yapamıyorum tabi ilaç kullanmıyorum. Hava temizleyici alsak işe yarar mı bilmiyoruminşallah çocuğum böyle olmaz diyorum hep
İşe yarar mı acaba soru işareti kafamdaOff ben de ona bakiyorum hem isitan hem sogutan hava temizleyiciler var bebise de iyi olur diye dusunuyorum
Evet ben yerli somon , çipura, levrek ızgara yiyorum haftada bir bazende ton balığı zeytinyağlı olanı onu da süzüyorum yağı yada su içinde olanı poşette onu tercih et dedi doktor öyle yiyorumKizlar aranızda balık yiyen var mı ve hangi balık türlerini yiyorsunuz, ben genelde hamsi seviyorum![]()
Oy maşallah kuzumaYani resmen böyle aşırı canım istiyornormalde de severim cips de severim ama cipsi sınırlıyorum. Hiç yemedim şuana kadar. Ama kola of yani
12+3 bugün kuzum E evdekiliyakat
Benim dr umda somon ve ton demişti.Omega 3 bakımından en zengin olanlar bunlar dedi.Doymuş yağ oranı çok düşükmüş.Ama maalesef ben normalde de balık hiç ağzıma sürmem.Ton balığını bile zor yiyorum mecbur olduğum için.Evet ben yerli somon , çipura, levrek ızgara yiyorum haftada bir bazende ton balığı zeytinyağlı olanı onu da süzüyorum yağı yada su içinde olanı poşette onu tercih et dedi doktor öyle yiyorum
doktorum bana ton balığı da yasak demiştiSadece ton balığı yiyebiliyorum ve anca bol marullu domatesli limonlu salatanın içindeSalı öğlen ve Cuma akşamları ton balığı var menümde
![]()
O zaman normal ızgara yiyemiyorsan Somon balığının da poşette olanı var ton balığı gibi onu da yemeyi deneyebilirsin, belki seversinBenim dr umda somon ve ton demişti.Omega 3 bakımından en zengin olanlar bunlar dedi.Doymuş yağ oranı çok düşükmüş.Ama maalesef ben normalde de balık hiç ağzıma sürmem.Ton balığını bile zor yiyorum mecbur olduğum için.
Balığa bayılırım hamsiye aşığımKizlar aranızda balık yiyen var mı ve hangi balık türlerini yiyorsunuz, ben genelde hamsi seviyorum![]()
Cold mix var çocuklar için kullanılan kiyafet yakasına damlatiyirsun nefes yoluyla rahatlatıyor.doktora sorabilirsiniz belki buna izin verirKızlar mevsimsel alerji sorunu yaşayan var mı geceleri boğaz kaşıntım ve burun tıkanıklığım artarak devam ediyor gündüz daha az ama geceleri uyuyamıyorum, alerji hapı da içme dedi doktor, tavsiyesi olan var mı?