• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
kızlar genox sonucum çok şükür temiz geldi heralde biraz da içime atmışım yarım saat hüngür hüngür ağladım çok sevindim kendime geldim cinsiyetimiz kesinleşti erkek 🧿❤️☺️
Çok sevindim canım senin adına artık rahatlaya bilirsin😍☺️bende çok ağladım cevabı alarken🥹🙌🏻bu sene hep erkek sanki sağ salim doğulsun☺️🙌🏻

kızlar genox sonucum çok şükür temiz geldi heralde biraz da içime atmışım yarım saat hüngür hüngür ağladım çok sevindim kendime geldim cinsiyetimiz kesinleşti erkek 🧿❤️☺️
Yaaaa ne kadar güzel burada kimin cinsiyet haberini duysam çok seviniyorum yavaş yavaş tamamlanıyor cinsiyetler 🥰 sağlıcakla kucağına alırsın inşallah oğluşunu🤲🏻🤲🏻🥰

Benim dudaklarımın kenarlarında var inşallah kızımın da aynı yerinde gamzeleri olur inşallah hatta Hürremin de aynı yerde çok beğeniyorum o görüntüyü 😂😂 ayva yiyip ben de oralara bastıracağım😂😂
Ahahah😀😀 annelik bu işte her şeyi deneyelim 🙈🙈 benim de çenem hafif çukur ve çenemde gamze var, ama ailemizde kimse de yok 😀 yeğenim de doğdugunda kulağının al tarafında kalp şeklinde doğum lekesi vardı, sonra köfteye benziyordu şimdi biraz küçüldü ama çok güzel duruyor yaa 😍 çok güzel bir bebekti maşAllah hala da güzel esmer güzeli

Kızlarrrr biz de kontrolden çıktık bebişlerimiz biri 13+5 diğeri 13+4 🧿 bir kız bir erkek netleşti dedi doktorum 🩷💙 rabbim isteyen bekleyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🙏🏻 ense kalınlıkları ve burun kemiklerine bakıldı her şey yolunda şükür. Doktorum ikili test ve nipt yapmayacağını detaylı ultrasonda ileriki hafta daha sağlıklı olur testler ikizlerde yanıltır dedi bende doktoruma güvenmeyi tercih ediyorum. Bir sonraki kontrol 3 hafta sonra 16. Haftamızda inşallah 🙏🏻 tsh (tiroid) ve cpr (erken doğum riski ölçümü) için kan verdim onun sonuçları da bugün çıkarmış doktorum bunlara bakılmasını istedi inşallah onlarda güzel çıkar🙏🏻 16. Hafta da gittiğimde vajinal muayene edeceğini erken doğum riski için vajinal uzunluğu rahim ağzı ölçümleri yapacağını söyledi. Bebeklerin hareketlerini hissettiğimi söyledim ultrasonda onu da netleştirdi hissediyorsun gayet normal dedi şükür🥲🙏🏻🌸
-Yeni ilaçlar verdiler şuan kullandığım yeni ilaç listem:
Gyno ferro demir ilacı sabah 1 aç karnına
Coraspirin sabah 1
Devit-3 15 ml (D vitamini) sabah 15 damla
Vinelac multivitamin sabah 1
Magnezyum sabah 1
Oksapar 0.6 ml gün aşırı kan sulandırıcı iğne göbekten
yaaa maşallahhh bebişlere çok sevindim kız erkek çok iyiii

Kızlarrrr biz de kontrolden çıktık bebişlerimiz biri 13+5 diğeri 13+4 🧿 bir kız bir erkek netleşti dedi doktorum 🩷💙 rabbim isteyen bekleyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🙏🏻 ense kalınlıkları ve burun kemiklerine bakıldı her şey yolunda şükür. Doktorum ikili test ve nipt yapmayacağını detaylı ultrasonda ileriki hafta daha sağlıklı olur testler ikizlerde yanıltır dedi bende doktoruma güvenmeyi tercih ediyorum. Bir sonraki kontrol 3 hafta sonra 16. Haftamızda inşallah 🙏🏻 tsh (tiroid) ve cpr (erken doğum riski ölçümü) için kan verdim onun sonuçları da bugün çıkarmış doktorum bunlara bakılmasını istedi inşallah onlarda güzel çıkar🙏🏻 16. Hafta da gittiğimde vajinal muayene edeceğini erken doğum riski için vajinal uzunluğu rahim ağzı ölçümleri yapacağını söyledi. Bebeklerin hareketlerini hissettiğimi söyledim ultrasonda onu da netleştirdi hissediyorsun gayet normal dedi şükür🥲🙏🏻🌸
-Yeni ilaçlar verdiler şuan kullandığım yeni ilaç listem:
Gyno ferro demir ilacı sabah 1 aç karnına
Coraspirin sabah 1
Devit-3 15 ml (D vitamini) sabah 15 damla
Vinelac multivitamin sabah 1
Magnezyum sabah 1
Oksapar 0.6 ml gün aşırı kan sulandırıcı iğne göbekten
Ayyy ne güzel her ikisinden Allah nasip etdi canım çok sevindim ya🥹😍😍Sağ salim kucağına almak Allah nasip etsin Allah🙌🏻🙌🏻Senin hazırlıkların her rengde olucak😅Ayy benim doktorum demedi ya bu testleri ben giderken 17 haftamda olucam acaba vajinal bakılacakmı çok merak etdim şimdi

Ayy ben de çok sevindim kıyamam oğluşuna da 😊Maşallah canım . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😊

Ahahah😀😀 annelik bu işte her şeyi deneyelim 🙈🙈 benim de çenem hafif çukur ve çenemde gamze var, ama ailemizde kimse de yok 😀 yeğenim de doğdugunda kulağının al tarafında kalp şeklinde doğum lekesi vardı, sonra köfteye benziyordu şimdi biraz küçüldü ama çok güzel duruyor yaa 😍 çok güzel bir bebekti maşAllah hala da güzel esmer güzeli
Hamilelikte kime için gitse bebiş ona benziyor yani bebişinin yeğenine benzeme olasılığı var 😍ben kendi fotoğraflarıma bakıyorum bol bol bana benzesin diye bir de ne yalan söyleyeyim Meryem uzerliye bakıyorum gözleri benzese ne var diye😂😂😂 bu arada annemin de çenesinde var gamzesi ve gerçekten o görüntü de çok güzel duruyor 🥰🥰

Ayy bende sabah avakado mezesi yaptım beğendim tarif vereyim belki seversiniz yaparsınız, şimdi avakadoyu eziyoruz biraz limon sarımsak tuz ve yağ sonra labne ile karıştırıyoruz sonra löp löp yiyoruz 😍😍
Ayy labneyi de severim eşime diyeyim de akşam gelirken alsın deneyeyim bakalım 😍

Hamilelikte kime için gitse bebiş ona benziyor yani bebişinin yeğenine benzeme olasılığı var 😍ben kendi fotoğraflarıma bakıyorum bol bol bana benzesin diye bir de ne yalan söyleyeyim Meryem uzerliye bakıyorum gözleri benzese ne var diye😂😂😂 bu arada annemin de çenesinde var gamzesi ve gerçekten o görüntü de çok güzel duruyor 🥰🥰
ben bir tane bebiş gördüm internetteee kıvırcık saçlı yeşil gözlü o kadar güzel bir kız çocuğu ki.....açıp açıp bakıyorum sürkrli

Ahh kiyamam yaaa Kasım aralık gibi çıkar herhalde mutlaka yersin 😍 ama ayva çıktığında tüm gebelerin yemesi lazım, Bunun üzerine Allah o peygambere; 'Onlara; gebe olan hanımlarına ayva yedirmelerini tavsiye et, çünkü bu meyve çocuklara güzellik sağlar. ' diye vahiy etmiştir.”(İhya, IV/278).9 Ağu 2016, zamanı gelsin bol bol yiyelim 🙈
Ayyy yemez miyim çıksın da yerim ❤️

Back
X