Canım evet benim de genel de sabahları oluyor küçük kılcal damarlar çatlıyor sanırım kuruyor sonra hamilelikte normalmiş
Evet Şeyma fenercioğlu doktorum tüp bebek doktoru aynı zamanda tüp bebek yaptığı hastalara kadın doğum uzmanı olarak da bakıyor. Bir de eş zamanlı medikal İzmit Hasan terziye gidiyorum ondan da memnunum

siz de mi izmittesiniz :)
Canım ben çok çile çektim bu kabızlıktan bir de tüp bebek ilk zamanlar doktor asla ıkındırmıyor ıkınmak yasak diyordu kafayı yiyecektim. Benim denediğim küçük haftalar da sabah uyanır uyanmaz daha su içmeden 3 kuru kayısı turunculardan yerdim üstüne bir bardak suyu içerdim aynı gün çıkardım. Haftalar ilerledikçe her gün kuru kayısı midemi bulandırdı çünkü ben hamilelik harici de kabızlık sorunu olan biriyim Duphalac şurup verdi doktorum 2 günde bir çıkamıyorsam bir ölçek onu içiyorum tadı aşırı şekerli bir şey ilaç gibi değil de ağır bir şerbet içiyor gibi çok etkili. 12. Haftayı geçince doktorum enfeksiyonlardan da dolayı bağırsakalrım da rahatlasın diye probiyotikli multivitamin olan Vinelac içmemi istedi. Vinelac sayesinde sabah içiyorum kahvaltıdan sorma hop her sabah WC deyim en rahatı Vinelac benim için. Çok şükür gaz kabızlık gibi sorunlarım kalmadı doktoruna danış istersen