2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Mustela konusunda ben de kararsızım acaba dalin mi alsam diye. Sonuçta dalin daha çok bilinen bir marka. Benim kardeşim kimya mühendisi. Bebek ürünleri için en iyisi uni baby demişti aslında
Arkadaşım diyor mustela şampuanını çok övdü ondan onu alıcam zamanla zaten başka şampuanlara gecicez.Bazen mesela bir markanın losyonu kötü oluyor ama şampuanı iyi

Arkadaşım diyor mustela şampuanını çok övdü ondan onu alıcam zamanla zaten başka şampuanlara gecicez.Bazen mesela bir markanın losyonu kötü oluyor ama şampuanı iyi
Anladım kuzum ben de araştırıyorum yavaş yavaş

Ayyy kızlar ahh ne yaşadım dün akşam, biz Bursa'ya giderken ben çekyatı kaldırdım bir şey geçti gibi geldi sonra akşam eve geldik bir kaç yerde koldtugun üstünde köşelerde pislikler vardı meğer fare girmiş eve, sonra eşim uyuyakalmıştı koltukta sonra ben bizim yatağın bazisini kaldırdım ve ordaydi çok korktuk eşimi çağırdım amaaa bana bir ağlama krizi geldi sinirim bozuldu korktum sonra dün akşam annemlere geçtik yakalanmasini bekliyorum. Evin her yerini temizleyip yikicam. Sonra bebeğime bir şey olmuş mudur bu kadar korkmak ağlamak diye ona da ağladım şimdi stres içindeyim carsamba doktoruma gidicem çünkü dün akşam korkunca sağ bölgeme ağrı girdi gibi oldu sakin kalamiyorum düşündükçe

Sonra annemlere geldik ve yeğenim sokakta terk edilmiş çok küçük kedi yavrusu bulmuş eve getirmiş kolinin içinde ona bakıyor sonra onun stresi bastı acaba tozloxpma var mıdır falan diye

Canım bir şey olmamıştır Allahın izniyle sakinleşmeye çalış kediden de uzak dur istersen sen şimdi bilemedim ama Çekyat kaldırmak bazayı kaldırmak bana daha tehlikeli gibi geldi yani korkudan daha çok ağır işler yapma bence dikkat et kendine doktora gidince de bebişini görürsün sağlıkla için rahatlar :)

Ay ben inanıyorum zaten bildiğim yaşlı bir teyze vardı o çok iyiydi ama vefat edince ondan sonra gitmedim kimseye güvenilir birini bulmak zor heleki internet sitesinde herkes dolandırıcı olmuş malûm
Melis duman kesinlikle çok iyi bi de diğer astrologlara göre daha uyguna bakıyor yine de 900tl son seansta ödediğim

Evet evet ağır kaldırmak en kötüsü kediden bişey olmamıştır yaklaşmaydıysanız ya da fareden de sanmam kıbrısta evler genelde villa olduğu için biz alışığız hamilelere ek bi farkı yok

Kuzum sakin ol. Ama baza falan kaldırma bir daha. Öyle şeyleri eşin yapsın. Kediye de yaklaşma aşıları vs bilmiyorsunuz sonuçta

kızlar selam, Ankara’da yaşayıp doktoru cinsiyeti 12. haftada söyleyen var mı kendi doktorum 16dan önce söylemem diyor Ankara’ya ziyarete geldik gelmişken öğrenirim belki dedim

Yok kuzum o şekilde kaldırmak değil bazının iç kısmı var bizim onu yani o zaten kendi kendine kalkıyor ama çok korktum o da benden korkmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…