- 16 Mart 2022
- 3.539
- 3.364
- 83
- 33
Kızlar hepiniz böyle hissediyor musunuz ya ? Ben anlamıyorum karnımın neresinde .sertlik de yok. Neremde bu bebek yaBenimde sağda sola yatınca aşağı düşüyormuş gibi hissediyorum sola baskı yapıyor sen soluna yatmaya devam et ileriki zamanlarda içimizde dönecekmiş uykudan uyandırıyormuş şimdi iyi günlerimiz
10 daBenim 11 desenin kaçta
Sakin olmaya çalış canım cidden çok sinir bozucu fare olayı ama bu kadar telaş yapıp bebeğini de üzme . Korkma bişey olmaz .bazı kadınların hamileliği komple korkuyla stresle geçiyor bişey olmuyor bebeğe. Evi de temizletirsin dezenfekte ettirirsin güzelce bişey olmaz .Ayyy kızlar ahh ne yaşadım dün akşam, biz Bursa'ya giderken ben çekyatı kaldırdım bir şey geçti gibi geldi sonra akşam eve geldik bir kaç yerde koldtugun üstünde köşelerde pislikler vardı meğer fare girmiş eve, sonra eşim uyuyakalmıştı koltukta sonra ben bizim yatağın bazisini kaldırdım ve ordaydi çok korktuk eşimi çağırdım amaaa bana bir ağlama krizi geldi sinirim bozuldu korktum sonra dün akşam annemlere geçtik yakalanmasini bekliyorum. Evin her yerini temizleyip yikicam. Sonra bebeğime bir şey olmuş mudur bu kadar korkmak ağlamak diye ona da ağladım şimdi stres içindeyim carsamba doktoruma gidicem çünkü dün akşam korkunca sağ bölgeme ağrı girdi gibi oldu sakin kalamiyorum düşündükçe
Benim sağa ya da sola yattığımda nereye yatıyorsam oraya ağırlık hissediyorum mesela sola yatıyorsam solumda karnımda ağrılık hissediyorum yani dolgunluk sağ belim de geriliyor ama sertlik olayı bende de yok yani eskiye göre göbeğim rahimimin oralar evet sert ama o sertlikten mi bahsediyorlar keseyi elimle hissedemiyorum ben mesela onu da hissedenler varmışKızlar hepiniz böyle hissediyor musunuz ya ? Ben anlamıyorum karnımın neresinde .sertlik de yok. Neremde bu bebek ya
ben de anlamıyorum, sadece kilo almışım gibi.Kızlar hepiniz böyle hissediyor musunuz ya ? Ben anlamıyorum karnımın neresinde .sertlik de yok. Neremde bu bebek ya
3 betayı da aynı hastanede aynı saatlerde mi yaptırdınız? Hastaneler arası beta sonucu değişkenlik gösterebiliyorKızlar çok moralim bozuk doktor benim kafamı çok karıştırdı son adetim 08.08 illk betam 435 -535 -1035 hepsini iki gün arayla yaptırdım doktor ilkle ikinci sonucu görünce %10 Yaşar falan dedi dış veya düşük dedi dünkü sonucum 1000 küsür olunca iyi yükselmiş yat hiç kımıldama inşallah tutunur dedi yarın bir daha gidiceğim bence benim hamilelik günümü yanlış hesapladı ve beni boş yere korkuttu betası böyle yükselen varmı umarım yarın yaptıracağım iki katı artmıştır hemen doktorumu değiştireceğim sonra
Dalin i şampuan olarak adla onermiyorlar 8cinde zararlı madde varmış mustela kullanmıştım ben mustela avakodolu aldım yenidogan ama sadece avakodolu olanda da sıkıntı varmış sonradan öğrendimMustela konusunda ben de kararsızım acaba dalin mi alsam diye. Sonuçta dalin daha çok bilinen bir marka. Benim kardeşim kimya mühendisi. Bebek ürünleri için en iyisi uni baby demişti aslında
Benim sağ sol yatınca ağırlık da olmuyor canım ama dediğin gibi alt karnım şiş gergin duruyor. Dışarıdan bakınca da bayağı dışarı pörtlemiş duruyor ama elime gelen kese rahim sertliği gibi bişey yok.Benim sağa ya da sola yattığımda nereye yatıyorsam oraya ağırlık hissediyorum mesela sola yatıyorsam solumda karnımda ağrılık hissediyorum yani dolgunluk sağ belim de geriliyor ama sertlik olayı bende de yok yani eskiye göre göbeğim rahimimin oralar evet sert ama o sertlikten mi bahsediyorlar keseyi elimle hissedemiyorum ben mesela onu da hissedenler varmış
Evet aynı yerde yaptırdım3 betayı da aynı hastanede aynı saatlerde mi yaptırdınız? Hastaneler arası beta sonucu değişkenlik gösterebiliyor
Ben de koltukta falan uzanırken hep sırt üstüyüm . Bu 20. Haftadan sonra daha geçerliymiş. Şimdiden yavaş yavaş hazırlanmak lazımEki Görüntüle 3302513 Kızlar balın böyle olmalıymış yatışımız. Ben hep sırt üstü yatıyorum yaaaEki Görüntüle 3302514
Ayyyy tiksinmiyor musunuz şimdi ben her şeyi yıkamayı düşünüyorumEvet evet ağır kaldırmak en kötüsü kediden bişey olmamıştır yaklaşmaydıysanız ya da fareden de sanmam kıbrısta evler genelde villa olduğu için biz alışığızhamilelere ek bi farkı yok
Kızlar bu markalar da bebeklere uygun organik olarak öneriler arasındaArkadaşım diyor mustela şampuanını çok övdü ondan onu alıcam zamanla zaten başka şampuanlara gecicez.Bazen mesela bir markanın losyonu kötü oluyor ama şampuanı iyi
boş yere korkutmamış, 435 olan betanın en az 800lerde olması lazımdı 2.verişinde bu genelde dış gebelik belrtisi böyle olup da sağlıklı gebelik geçren var mı bilmiyorum ama muayeneni aksatma sakın ayrıca lu an gitsen hastaneye alttan muayene ile kese gözükür, yoksa dış gebelik denir aksatmadan git baktır benceKızlar çok moralim bozuk doktor benim kafamı çok karıştırdı son adetim 08.08 illk betam 435 -535 -1035 hepsini iki gün arayla yaptırdım doktor ilkle ikinci sonucu görünce %10 Yaşar falan dedi dış veya düşük dedi dünkü sonucum 1000 küsür olunca iyi yükselmiş yat hiç kımıldama inşallah tutunur dedi yarın bir daha gidiceğim bence benim hamilelik günümü yanlış hesapladı ve beni boş yere korkuttu betası böyle yükselen varmı umarım yarın yaptıracağım iki katı artmıştır hemen doktorumu değiştireceğim sonra
Özellikle yüz üstü yatınca çok iyi anlıyorum sertlik oluşuyor biliyorum yüz üstü bi dene belki anlarsınKızlar hepiniz böyle hissediyor musunuz ya ? Ben anlamıyorum karnımın neresinde .sertlik de yok. Neremde bu bebek ya
Yarın bir daha kan vereceğim bakalım duruma göre neye karar vericekboş yere korkutmamış, 435 olan betanın en az 800lerde olması lazımdı 2.verişinde bu genelde dış gebelik belrtisi böyle olup da sağlıklı gebelik geçren var mı bilmiyorum ama muayeneni aksatma sakın ayrıca lu an gitsen hastaneye alttan muayene ile kese gözükür, yoksa dış gebelik denir aksatmadan git baktır bence
ayy cok merakkk edyorum
Ben ancak akşama haber veririm parti yapacağım gerçi işim de belli olmaz ama
kanı beklemeyebilirsin alttan muayene ile gözükür dediğim gibi. korkutmak istrmiyorum ama dış gebelik çok tehlikrliYarın bir daha kan vereceğim bakalım duruma göre neye karar vericek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?