2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Benimde sağda sola yatınca aşağı düşüyormuş gibi hissediyorum sola baskı yapıyor sen soluna yatmaya devam et ileriki zamanlarda içimizde dönecekmiş uykudan uyandırıyormuş şimdi iyi günlerimiz
zlar hepiniz böyle hissediyor musunuz ya ? Ben anlamıyorum karnımın neresinde .sertlik de yok. Neremde bu bebek ya

Sakin olmaya çalış canım cidden çok sinir bozucu fare olayı ama bu kadar telaş yapıp bebeğini de üzme . Korkma bişey olmaz .bazı kadınların hamileliği komple korkuyla stresle geçiyor bişey olmuyor bebeğe. Evi de temizletirsin dezenfekte ettirirsin güzelce bişey olmaz .

zlar hepiniz böyle hissediyor musunuz ya ? Ben anlamıyorum karnımın neresinde .sertlik de yok. Neremde bu bebek ya
Benim sağa ya da sola yattığımda nereye yatıyorsam oraya ağırlık hissediyorum mesela sola yatıyorsam solumda karnımda ağrılık hissediyorum yani dolgunluk sağ belim de geriliyor ama sertlik olayı bende de yok yani eskiye göre göbeğim rahimimin oralar evet sert ama o sertlikten mi bahsediyorlar keseyi elimle hissedemiyorum ben mesela onu da hissedenler varmış

Kızlar çok moralim bozuk doktor benim kafamı çok karıştırdı son adetim 08.08 illk betam 435 -535 -1035 hepsini iki gün arayla yaptırdım doktor ilkle ikinci sonucu görünce %10 Yaşar falan dedi dış veya düşük dedi dünkü sonucum 1000 küsür olunca iyi yükselmiş yat hiç kımıldama inşallah tutunur dedi yarın bir daha gidiceğim bence benim hamilelik günümü yanlış hesapladı ve beni boş yere korkuttu betası böyle yükselen varmı umarım yarın yaptıracağım iki katı artmıştır hemen doktorumu değiştireceğim sonra

3 betayı da aynı hastanede aynı saatlerde mi yaptırdınız? Hastaneler arası beta sonucu değişkenlik gösterebiliyor

Mustela konusunda ben de kararsızım acaba dalin mi alsam diye. Sonuçta dalin daha çok bilinen bir marka. Benim kardeşim kimya mühendisi. Bebek ürünleri için en iyisi uni baby demişti aslında
Dalin i şampuan olarak adla onermiyorlar 8cinde zararlı madde varmış mustela kullanmıştım ben mustela avakodolu aldım yenidogan ama sadece avakodolu olanda da sıkıntı varmış sonradan öğrendim

Benim sağ sol yatınca ağırlık da olmuyor canım ama dediğin gibi alt karnım şiş gergin duruyor. Dışarıdan bakınca da bayağı dışarı pörtlemiş duruyor ama elime gelen kese rahim sertliği gibi bişey yok.

Ayyyy tiksinmiyor musunuz şimdi ben her şeyi yıkamayı düşünüyorum mikrop geçmiştir bulaşır diye

Arkadaşım diyor mustela şampuanını çok övdü ondan onu alıcam zamanla zaten başka şampuanlara gecicez.Bazen mesela bir markanın losyonu kötü oluyor ama şampuanı iyi
Kızlar bu markalar da bebeklere uygun organik olarak öneriler arasında

Eklentiler

• IMG_20230917_131013.webp
    27 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20230917_131024.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20230917_131035.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 38
boş yere korkutmamış, 435 olan betanın en az 800lerde olması lazımdı 2.verişinde bu genelde dış gebelik belrtisi böyle olup da sağlıklı gebelik geçren var mı bilmiyorum ama muayeneni aksatma sakın ayrıca lu an gitsen hastaneye alttan muayene ile kese gözükür, yoksa dış gebelik denir aksatmadan git baktır bence

Yarın bir daha kan vereceğim bakalım duruma göre neye karar vericek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…