- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.719
- 63
Haha olamaz tıpatıp aynıyız artık anlıyxaz birlikte balıkla nasıl oluyorYalnız benim de yükselen terazi, güneş yengeçzaten 5. ev kovaydı Satürn'de marta kadar kovadaydı o yüzden çocuk konusunda zorladı, kovadan çıktı da şükür ama balığa giderek iyi mi etti bilemedim
Buraya da yazarımAy astroloğun kimsee bende görüşmek isterimm özelden yazsam bilgi verebilir misin
Zaten öğreneceğiz birkaç gün içindecinsiyeti söyler belki görüş kızz
Açına göre değişirHaha olamaz tıpatıp aynıyız artık anlıyxaz birlikte balıkla nasıl oluyorsence nasıl ben henüz soramadım
Sen bu işte baya iyisin ben bu kadar bilmiyorum harita okumayı sadece dinlemeyi biliyorumAçına göre değişirişte o kısma astrologlar daha iyi bakıyor Satürn balığa geçtiğinde ki geçti benim 6. evime denk geliyor muhtemelen senin de öyledir bir bak haritana burası da sağlık evi diye geçer aynı zamanda kariyer değişikliği ya da yeni planlamalarda bu eve bakılır Satürn girdiği ev konularında zorlar ders verir adeta bir öğretmen gibi çocuk evinde yaptığı gibi artık hangisinden nasipleneceğiz bilemiyorum sağlığımıza bir şey olmasın da ama çıktığı zaman o evde sana olgunluk verir, eğitir
Sor sor sorduğun zaman bana da yaz mutlaka çünkü muhtemelen haritamız çok benziyor seninle sadece kaymalar ve açı farkı vardır hatta kesin var seçtiğin meslek ve fiziksel özelliklerden dolayı öyle kesin ama az çok yakın gibi duruyorSen bu işte baya iyisin ben bu kadar bilmiyorum harita okumayı sadece dinlemeyi biliyorumbi sorayım astroloğuma ama henüz yeni konuştuk artık umarım aralık gibi
Vaaaov helal olsun vallaB
Bacak arası baktı birde kemik yapısından anlıyor, oğlumun doktoruna gidiyorum yine direk kemik yapısından söylemıstı ilk oğlumuda
Günaydın.Bebek arabasını en sonda ben alıcam ama bu kadar para hayatda vermemGünaydın kızlarben bu sabah dur bir bebek arabası bakayım dedim ama seçenek çok. Nasıl yapcaz ne yapcaz hiç bilmiyorum. İstediğim minimal olması. Bagajda az yer kaplasın istiyorum. Bir tane cybex var minimal oluyor ama 22 bin lira tecrübeli annelerim fikri olan var mı?
Eğer doğruysa ben de ayrıldım çoktan. Çünkü 11.haftada bebekler hep et parçası gibi görünüyor ultrasonda. Benimki el salladı parmakları bile sayılıyordjbu doğruysa üçlü gruptan ayrılıyorum ben....
Çocuğu olan arkadaşlarımla konuştum Baby me karar verdim sıvı deterjanı ve yumşaltıcısını alıcam ve losyonu.Mustela bebek şampuanı.Dallin o da iyiymiş diyorlar.Green clean leke çıkarıcısı iyiymiş.Hangi deterjana karar verdin kuzum
Mustela konusunda ben de kararsızım acaba dalin mi alsam diye. Sonuçta dalin daha çok bilinen bir marka. Benim kardeşim kimya mühendisi. Bebek ürünleri için en iyisi uni baby demişti aslındaÇocuğu olan arkadaşlarımla konuştum Baby me karar verdim sıvı deterjanı ve yumşaltıcısını alıcam ve losyonu.Mustela bebek şampuanı.Dallin o da iyiymiş diyorlar.Green clean leke çıkarıcısı iyiymiş.
Ay ben inanıyorum zaten bildiğim yaşlı bir teyze vardı o çok iyiydi ama vefat edince ondan sonra gitmedim kimseye güvenilir birini bulmak zor heleki internet sitesinde herkes dolandırıcı olmuş malûmBuraya da yazarımastromelo sosyal medyada bu isimle Twitter'da. İnstagramda var mı emin olamadım. Eşim için de bi seans ona doğum günü hediyesi almıştım, doğum haritası olsun diye, hiç inanmazdı seansta da inanmadı şimdi 2 sene geçti diyor ki kadın herşeyi doğru söylemiş. Müneccimlik yapmıyor ama olma ihtimali olan şeyleri söylüyor mesela şu ay taşınma olabilir, ev alınabilir, ortakla ayrılabilir ve oluyor
ileriki zamanlardan korkuyorum artııılBenimde sağda sola yatınca aşağı düşüyormuş gibi hissediyorum sola baskı yapıyor sen soluna yatmaya devam et ileriki zamanlarda içimizde dönecekmiş uykudan uyandırıyormuş şimdi iyi günlerimiz
ay bana çekmiş o zaman bebişm skclağwlfkckfkd benmde kemiklerim iri allahtan o yüzden asla fazla kilo alamıyorum cünkü crkin duruyoYok, benim bebeğim 8 haftalıkken bildiğin bebek şeklini almıştı o yüzden annem, kardeşim, eşimin ailesi zaten çekirdek aile dışında kimse bilmiyordu onlar da ay bu eli ayağı belirmiş erkek bu dediler hatta cinsiyetini sorduğum sayfa bile erkek dedizaten bebeğim hep önde gidiyordu ama kızmış işte hiç belli olmuyor yani ben kız dediğimde hepsi şok oldu şimdi iki tarafta da tek kız olacak bir de şöyle bir şey var annem bana hamileyken de doktorlar hep erkek demişler kemik yapıma göre bana haha ama kızım
ben bu şampuan ve deterjan konusunu doktoruma danışıcam benim yeğenlermin hep dalin yüzünden cildi kuruduMustela konusunda ben de kararsızım acaba dalin mi alsam diye. Sonuçta dalin daha çok bilinen bir marka. Benim kardeşim kimya mühendisi. Bebek ürünleri için en iyisi uni baby demişti aslında
ben cuma gidicem benmki söylemezse 1 ay yok öğrenemem dkcşsşwkflvşfşZaten öğreneceğiz birkaç gün içinde
ay bana çekmiş o zaman bebişm skclağwlfkckfkd benmde kemiklerim iri allahtan o yüzden asla fazla kilo alamıyorum cünkü crkin duruyo
Korkunun faydası yookkileriki zamanlardan korkuyorum artıııl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?