2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Haha olamaz tıpatıp aynıyız artık anlıyxaz birlikte balıkla nasıl oluyor sence nasıl ben henüz soramadım

Ay astroloğun kimsee bende görüşmek isterimm özelden yazsam bilgi verebilir misin
Buraya da yazarım astromelo sosyal medyada bu isimle Twitter'da. İnstagramda var mı emin olamadım. Eşim için de bi seans ona doğum günü hediyesi almıştım, doğum haritası olsun diye, hiç inanmazdı seansta da inanmadı şimdi 2 sene geçti diyor ki kadın herşeyi doğru söylemiş. Müneccimlik yapmıyor ama olma ihtimali olan şeyleri söylüyor mesela şu ay taşınma olabilir, ev alınabilir, ortakla ayrılabilir ve oluyor

Haha olamaz tıpatıp aynıyız artık anlıyxaz birlikte balıkla nasıl oluyor sence nasıl ben henüz soramadım
Açına göre değişir işte o kısma astrologlar daha iyi bakıyor Satürn balığa geçtiğinde ki geçti benim 6. evime denk geliyor muhtemelen senin de öyledir bir bak haritana burası da sağlık evi diye geçer aynı zamanda kariyer değişikliği ya da yeni planlamalarda bu eve bakılır Satürn girdiği ev konularında zorlar ders verir adeta bir öğretmen gibi çocuk evinde yaptığı gibi artık hangisinden nasipleneceğiz bilemiyorum sağlığımıza bir şey olmasın da ama çıktığı zaman o evde sana olgunluk verir, eğitir

Sen bu işte baya iyisin ben bu kadar bilmiyorum harita okumayı sadece dinlemeyi biliyorum bi sorayım astroloğuma ama henüz yeni konuştuk artık umarım aralık gibi

Sen bu işte baya iyisin ben bu kadar bilmiyorum harita okumayı sadece dinlemeyi biliyorum bi sorayım astroloğuma ama henüz yeni konuştuk artık umarım aralık gibi
Sor sor sorduğun zaman bana da yaz mutlaka çünkü muhtemelen haritamız çok benziyor seninle sadece kaymalar ve açı farkı vardır hatta kesin var seçtiğin meslek ve fiziksel özelliklerden dolayı öyle kesin ama az çok yakın gibi duruyor

Günaydın kızlar ben bu sabah dur bir bebek arabası bakayım dedim ama seçenek çok. Nasıl yapcaz ne yapcaz hiç bilmiyorum. İstediğim minimal olması. Bagajda az yer kaplasın istiyorum. Bir tane cybex var minimal oluyor ama 22 bin lira tecrübeli annelerim fikri olan var mı?

Günaydın.Bebek arabasını en sonda ben alıcam ama bu kadar para hayatda vermemhiç araştırmadım ben şimdi deterjanları araştırdım

Hangi deterjana karar verdin kuzum
Çocuğu olan arkadaşlarımla konuştum Baby me karar verdim sıvı deterjanı ve yumşaltıcısını alıcam ve losyonu.Mustela bebek şampuanı.Dallin o da iyiymiş diyorlar.Green clean leke çıkarıcısı iyiymiş.

Mustela konusunda ben de kararsızım acaba dalin mi alsam diye. Sonuçta dalin daha çok bilinen bir marka. Benim kardeşim kimya mühendisi. Bebek ürünleri için en iyisi uni baby demişti aslında

Ay ben inanıyorum zaten bildiğim yaşlı bir teyze vardı o çok iyiydi ama vefat edince ondan sonra gitmedim kimseye güvenilir birini bulmak zor heleki internet sitesinde herkes dolandırıcı olmuş malûm

ay bana çekmiş o zaman bebişm skclağwlfkckfkd benmde kemiklerim iri allahtan o yüzden asla fazla kilo alamıyorum cünkü crkin duruyo

Mustela konusunda ben de kararsızım acaba dalin mi alsam diye. Sonuçta dalin daha çok bilinen bir marka. Benim kardeşim kimya mühendisi. Bebek ürünleri için en iyisi uni baby demişti aslında
ben bu şampuan ve deterjan konusunu doktoruma danışıcam benim yeğenlermin hep dalin yüzünden cildi kurudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…