2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Haritayı siz mi yorumluyorsunuz yoksa bir site ya da kişiye mi baktırıyorsunuz

Yaaa o zaman sen iyi biliyorsun bu işlerihem biliyorsun hem çok inanıyorsun..her şeyde inam çok önemli sen mesela şimdi bana ne kadar desende ben yine aynısını söylicem inanmıyorum bu kadar

Yaaa o zaman sen iyi biliyorsun bu işlerihem biliyorsun hem çok inanıyorsun..her şeyde inam çok önemli sen mesela şimdi bana ne kadar desende ben yine aynısını söylicem inanmıyorum bu kadar
Olabilir tabii ki zaten bu konuda çok önyargı var çoğu insan fal gibi yorumlandığı için yanlış da anlaşılan bir alan ama herkes neye nasıl inanıyorsa o şekilde yaşamalı zaten

Olabilir tabii ki zaten bu konuda çok önyargı var çoğu insan fal gibi yorumlandığı için yanlış da anlaşılan bir alan ama herkes neye nasıl inanıyorsa o şekilde yaşamalı zaten
Aynen öyle mesela bazen o kadar saçma şeylere ben inanıyorumki kendime kızıyorum en çokta bu hamilelikte başıma geliyor

Sen de mi ilgileniyorsun
Çooook 6 ayda bir asteoloğumla konuşurım, hatta benim bebeğin 2024 martta doğacağını 2 sene önceden biliyordum mesela terazi yükselenler bu temmuz - Ekim arası hamilelik için çok şanslılar. Benim de yükselen terazi. Güneş yengeç. Çocuğum koç olsun isterdim ama yetişmez sanmıyorum, annem ve eşim koç zaten balık iyi gelecek galiba ben tarot da inanıyorum

Yalnız benim de yükselen terazi, güneş yengeç zaten 5. ev kovaydı Satürn'de marta kadar kovadaydı o yüzden çocuk konusunda zorladı, kovadan çıktı da şükür ama balığa giderek iyi mi etti bilemedim

Ay astroloğun kimsee bende görüşmek isterimm özelden yazsam bilgi verebilir misin

kızlarr sizce erkek bebek daha önce mi gelişiyo öyle bir şey okudum kızlar et parçası gbiyken erkekler baya elli ayaklı görüniyormuş doğruluğu var mı????

kızlar üst üste yazıyorum kusura bakmayın ama benim bebeğim sanırım sol tarafta o taraf cok sert ya ben sol tarafıma yatınca birden bir ağrı girdi ama böyle kıvrandırcak biçimde bu normal mi ki uzmanlar sol tarafınıza yatın diyolar

Benimde sağda sola yatınca aşağı düşüyormuş gibi hissediyorum sola baskı yapıyor sen soluna yatmaya devam et ileriki zamanlarda içimizde dönecekmiş uykudan uyandırıyormuş şimdi iyi günlerimiz

kızlarr sizce erkek bebek daha önce mi gelişiyo öyle bir şey okudum kızlar et parçası gbiyken erkekler baya elli ayaklı görüniyormuş doğruluğu var mı????
Yok, benim bebeğim 8 haftalıkken bildiğin bebek şeklini almıştı o yüzden annem, kardeşim, eşimin ailesi zaten çekirdek aile dışında kimse bilmiyordu onlar da ay bu eli ayağı belirmiş erkek bu dediler hatta cinsiyetini sorduğum sayfa bile erkek dedi zaten bebeğim hep önde gidiyordu ama kızmış işte hiç belli olmuyor yani ben kız dediğimde hepsi şok oldu şimdi iki tarafta da tek kız olacak bir de şöyle bir şey var annem bana hamileyken de doktorlar hep erkek demişler kemik yapıma göre bana haha ama kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…