- 30 Eylül 2022
- 2.589
- 3.494
- 83
Kol çok acıyor göbeğe vurduğunda elinle etini biraz gerdir iğneyi batırıp ilacı sıktıktan sonra gerdirdigin yeri bırak iğneyi çıkarıp kolonyalı pamuğu bastır ovalama dağıtma o şekilde yapınca hiç morarmiyorVurduğum yerler morariyo göbekten vuruyorum sadece diğer yerlere vurmayı bilmiyorum kol daha mı az acır acaba bide iğne fobimde var içim tuhaf oluyo neyse Allah yardımcımız olsun
O kadar misafir yatak odası yaptık ama misafirim bile gelmiyor yani yatılı olarak gelen misafirim yok sadece bu hamilelik sürecinde benim işime yaradı o yüzden 3+1 mantıklı gelmiyorbence taşınmak mantıklı ama 2+1 değil de 3+1e
İğneyi biraz açılı tutunca batırmak kolay oluyor evet yanma yapıyor ama ilacı kullanmamız lazım Allah korusun bebeğin kalp atışı için gerekliAynen bendede zor batırıp zor sıkılıyo sizdede yanma oluyomu , doğru tabi sağlıkla gelsinler de önemli değil aliscam artık
Bence saçmaKızlar belki çok saçma gelecek ama ben taşınmaya karar verdim ve eşimin de aklına girmeyi başardım.biraz uzun olabilir Biz dubleks evde oturuyoruz 3+1. Üstte bizim yatak odası yanda da bir oda bir teras var. Alt katta da salon ve misafir için yatak odası var. Biz önce alt kattaki misafir odasını üst kata taşımaya alt kata da bebeğin odasını kurmaya karar verdik. Zaten gün içinde hep alt katta oluyoruz çocuk gündüz uykularında odasında uyur diye düşündük. Yatak odasına da ekstra anne yanı alırız dedik geceleri bizimle olur diye. Ama ben belirli süre sonra odasında uyumasını isterim ama alt kata odasına yatırsam aklım onda kalır. Üst kata odasını yapsam bu sefer de gündüz uykularında aklım yukarda kalır. Aynı zamanda da ben dubleks evden nefret ediyorum illa ki gün içinde yukarıda bir şey unutuyorum in çık yoruldum artık. Gerçi riskli gebeliğimden dolayı alt katta misafir odasında yatıyoruz aylardır zaten bu süreçte de üst katın gereksiz olduğunu hatta misafir yatak odasının bile gereksiz olduğunu düşünmeye başladım. İşin özü ben daha küçük 2+1 eve çıkmaya karar verdim bu ev kendi evimiz burayı da kiraya veririz diye düşünüyorum ama ailem çok karşı çıkıyor ben de sürekli kendimi anlatmaktan o kadar yoruldum ki saçma mı sizce de
Ayyy keşki benim eltim Azeri olaydıDur onun gibi tepki veriyim o zaman aaaaayyy caaan
Eti iki parmağımla sıkıp şişirip öyle vuruyorum videolarda doktor o şekilde diyodu aynen ovmuyorum ovunca çürük oluyomusKol çok acıyor göbeğe vurduğunda elinle etini biraz gerdir iğneyi batırıp ilacı sıktıktan sonra gerdirdigin yeri bırak iğneyi çıkarıp kolonyalı pamuğu bastır ovalama dağıtma o şekilde yapınca hiç morarmiyor
Devam ediyor canım bu normalBilmiyorum belkide acı eşiğim düşüktür sendede sonrasında yanma devam ediyormu yapınca bitiyomu yoksa
Bence yine de 3+1 mantıklı . Ben evimde hiç misafir yatak odası yapmadım. Ama odalarımdan birisini ütü masası, kurutma makinesi vs gibi fazlalıklarımı koymak için ayırdım. Çok rahat oldu. Şimdiki evin geniş olduğu için bunlar gözüne batmıyordur ama 2+1de zorlanırsın yer bulamadıkçaO kadar misafir yatak odası yaptık ama misafirim bile gelmiyor yani yatılı olarak gelen misafirim yok sadece bu hamilelik sürecinde benim işime yaradı o yüzden 3+1 mantıklı gelmiyor
oturma odası yoksa dediğn mantıklı bilemedimO kadar misafir yatak odası yaptık ama misafirim bile gelmiyor yani yatılı olarak gelen misafirim yok sadece bu hamilelik sürecinde benim işime yaradı o yüzden 3+1 mantıklı gelmiyor
Ama oyun oynama yaşına gelince kendi odasında oynayamayacak mı çocuk sonuçta alt katta takılıyor insan hep o yüzden üst katta oda istemedim benBence saçmaçünkü benim evimde dubleks 4+1 alt katda bende misafir odası salon ve oturma odası yukarda 2 tane yatak odası..bende çocuğu çok düşündüm hatda bu evi satmak istedim ama sonra annemlerde dediki hamilesin şimdi taşınmak ve istediğin evi bulmak kolay olmucam anladımki gerçekten haklılar.Cocuk geceleri yanımda uyuyacak sabah kendi odasında yukarda uyuyacak bir tane kamera alıcam yatağın başına böyle takip edicem başka çare yok
Evet o sıktığınız yeri ilaci verdikten sonra bırakıp öyle iğneyi çıkarın 3 tüp bebekten sonra kendiliğinden olunca bu iğne bana ödül gibi geliyor bu vurulduklarımın bir kısmıEti iki parmağımla sıkıp şişirip öyle vuruyorum videolarda doktor o şekilde diyodu aynen ovmuyorum ovunca çürük oluyomus
bennhastaneye veriyorum gittikçe ama artık karnım çok gerildi iğne çok zor giriyorEvet o sıktığınız yeri ilaci verdikten sonra bırakıp öyle iğneyi çıkarın 3 tüp bebekten sonra kendiliğinden olunca bu iğne bana ödül gibi geliyor bu vurulduklarımın bir kısmıEki Görüntüle 3302722
Onu bende düşündüm benim alt katta oturmam odam var büyüdükce oyun yeri ederim zaten kullanmıyor..ama 2+1 çok az hiç kolay olmucak sanaAma oyun oynama yaşına gelince kendi odasında oynayamayacak mı çocuk sonuçta alt katta takılıyor insan hep o yüzden üst katta oda istemedim ben
Ayyyy bu neeeeee yaaa yeriiim
Çıkmak istediğim ev bol depolama alanı olan bir yerBence yine de 3+1 mantıklı . Ben evimde hiç misafir yatak odası yapmadım. Ama odalarımdan birisini ütü masası, kurutma makinesi vs gibi fazlalıklarımı koymak için ayırdım. Çok rahat oldu. Şimdiki evin geniş olduğu için bunlar gözüne batmıyordur ama 2+1de zorlanırsın yer bulamadıkça
Ayyy bende bayıldım
Anladım işte kullanılmayan oda gereksiz gibi geliyor ama zaten ailem o kadar karşı ki uğraşmamak adına 3+1 mantıklı belki çocuk olunca işe yarar bir şey bulunur bilemedimOnu bende düşündüm benim alt katta oturmam odam var büyüdükce oyun yeri ederim zaten kullanmıyor..ama 2+1 çok az hiç kolay olmucak sana
Aynen öyle benimde tüp bebek sürecim oldu ondan şimdiki iğnem arı sancısı gibiEvet o sıktığınız yeri ilaci verdikten sonra bırakıp öyle iğneyi çıkarın 3 tüp bebekten sonra kendiliğinden olunca bu iğne bana ödül gibi geliyor bu vurulduklarımın bir kısmıEki Görüntüle 3302722
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?