2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Vurduğum yerler morariyo göbekten vuruyorum sadece diğer yerlere vurmayı bilmiyorum kol daha mı az acır acaba bide iğne fobimde var içim tuhaf oluyo neyse Allah yardımcımız olsun
Kol çok acıyor göbeğe vurduğunda elinle etini biraz gerdir iğneyi batırıp ilacı sıktıktan sonra gerdirdigin yeri bırak iğneyi çıkarıp kolonyalı pamuğu bastır ovalama dağıtma o şekilde yapınca hiç morarmiyor

Bence saçmaçünkü benim evimde dubleks 4+1 alt katda bende misafir odası salon ve oturma odası yukarda 2 tane yatak odası..bende çocuğu çok düşündüm hatda bu evi satmak istedim ama sonra annemlerde dediki hamilesin şimdi taşınmak ve istediğin evi bulmak kolay olmucam anladımki gerçekten haklılar.Cocuk geceleri yanımda uyuyacak sabah kendi odasında yukarda uyuyacak bir tane kamera alıcam yatağın başına böyle takip edicem başka çare yok

Eti iki parmağımla sıkıp şişirip öyle vuruyorum videolarda doktor o şekilde diyodu aynen ovmuyorum ovunca çürük oluyomus

12+3 den selamlar. Kizlar göbişleriniz çikmaya başladımı. Cinsiyetleri ogrendinizmi kaç haftada ögrendiniz

O kadar misafir yatak odası yaptık ama misafirim bile gelmiyor yani yatılı olarak gelen misafirim yok sadece bu hamilelik sürecinde benim işime yaradı o yüzden 3+1 mantıklı gelmiyor
Bence yine de 3+1 mantıklı . Ben evimde hiç misafir yatak odası yapmadım. Ama odalarımdan birisini ütü masası, kurutma makinesi vs gibi fazlalıklarımı koymak için ayırdım. Çok rahat oldu. Şimdiki evin geniş olduğu için bunlar gözüne batmıyordur ama 2+1de zorlanırsın yer bulamadıkça

Ama oyun oynama yaşına gelince kendi odasında oynayamayacak mı çocuk sonuçta alt katta takılıyor insan hep o yüzden üst katta oda istemedim ben

Eti iki parmağımla sıkıp şişirip öyle vuruyorum videolarda doktor o şekilde diyodu aynen ovmuyorum ovunca çürük oluyomus
Evet o sıktığınız yeri ilaci verdikten sonra bırakıp öyle iğneyi çıkarın 3 tüp bebekten sonra kendiliğinden olunca bu iğne bana ödül gibi geliyor bu vurulduklarımın bir kısmı

Ama oyun oynama yaşına gelince kendi odasında oynayamayacak mı çocuk sonuçta alt katta takılıyor insan hep o yüzden üst katta oda istemedim ben
Onu bende düşündüm benim alt katta oturmam odam var büyüdükce oyun yeri ederim zaten kullanmıyor..ama 2+1 çok az hiç kolay olmucak sana

Çıkmak istediğim ev bol depolama alanı olan bir yer zaten oraya gelin gitmiştim kendi evimizi alınca taşınmıştık ve orasının tadı hala damağımda bilemedim 3+1 bakarım olmadı ama fazladan hiçbir şeye tahammülüm kalmadı boş yere kimsenin gelmediği odanın hizmetçiliğini yapıyormuşum gibi hissediyorum

Onu bende düşündüm benim alt katta oturmam odam var büyüdükce oyun yeri ederim zaten kullanmıyor..ama 2+1 çok az hiç kolay olmucak sana
Anladım işte kullanılmayan oda gereksiz gibi geliyor ama zaten ailem o kadar karşı ki uğraşmamak adına 3+1 mantıklı belki çocuk olunca işe yarar bir şey bulunur bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…