2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Benim beğendiğimde buna okşar sadece takım olarak
Ben takım olarak almayacağım gardrobu için yine ikeadan tasarım yaptım ama daha sipariş etmedim, sifonyeri de 8 çekmeceli büyük olanı alacağım o şekilde takım yapacağım

Kızlar merhaba, süt içiyor musunuz ? Yada bu konuda düşünceleriniz nedir ? Doktorum önermiyor süt içmeyi. Bugün bir ara konuştuk süt çok önemli değil içmesende olur hatta hiç içme bile dedi
Merhaba.Arada içiyorum ama insan bilmiyor artık ne yesin içsin biri olar diyor biri olmaz

Gaz yapar diyedir canım . Zaten bu dönemde gaz sorunu oluyor malum . Ben süt içmiyorum ama yoğurt kefir tüketiyorum düzenli olarak
Galiba canım cuma günü detaylı konuşacağım, mide bulantıları yüzünden ne yemek ne birsey hiç birsey yemiyorum. Bebek nasıl beslenecek bilmiyorum 13+5 olduk bugün. Kefir bende canım normalde çok severim şimdi içemiyorum

Ben takım olarak almayacağım gardrobu için yine ikeadan tasarım yaptım ama daha sipariş etmedim, sifonyeri de 8 çekmeceli büyük olanı alacağım o şekilde takım yapacağım
Erken şimdilik sipariş etmek ben diyorum odasını boşaltayım alıcaklarını alayım az az

Çok güzel kullanımı ama şuan 3 yaşında ve sürekli döndüğü için yatağın boyu yeterli olsa bile genişliği dar geliyor rahat edemiyor demişti kuzu
Hmmm mantıklı aslında ama yine de olumluyum ya buna kendi seçtiğini hayal ettikçe ben de heyecanlanıyorum. Büyük bir sey alıp yıllarca benim seçeneğime bağlı kalmasın istiyorumbakalım eğer olmazsa tekrar alırız

Çok güzel abim bundan kullandı çok da mutlu oldular

Canım hala devam mı senin bulantılar makarnayla beslenmeye devam mı kııız

Tabiki kendi beğendiği çok çok daha güzel olur ayhhh çok heyecanlı bu süreç yahu

Kızlar oksapar iğneyi kaçıncı aya kadar veriyorlar biliyomusunuz acısından ağlıyorum artık çok zor oluyo hergun bu iğne işkence gibi ya
Bazen 9 ay hatda bazen doğumdan sonrada kullananlar var..ben alıştım artık canım acıyor tabi ama ne edeyim başka çaremiz yok bebiş iyi olsun yeterki

Canım hala devam mı senin bulantılar makarnayla beslenmeye devam mı kııız
Aynen öyle hiç geçmiyor desem inanır mısın ? Makarna patates peynir ekmek devam benim artık çok üzülüyorum sabah öyle ağladım ki, hem halen yatıyorum kanama alanından dolayı hemde şu mide bulantıları beni mahvetti

Canım benim hiç ağlama .. bak bebişlerimiz her şeyi hissediyor. Öyle ya da böyle hergün bir önceki günü geride bırakıyoruz ve bebişlerimiz çok şükür bizimle .. bugünler geçecek sadece sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…