2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
O konuda çok haklısın. Ben de senin gibi düşündüğüm için ekstra misafir oturma odası bile yapmadım. Benden daha kıymetli misafir mi var ya diye düşünüp tek oturma odası yaptım ama dediğim gibi kurutma makinesi vs hep yer kaplayacak şeylerdi ve onlar benim odanın birisinde depolanmış oldu rahat oluyor. Sen gideceğin evi düşün bol bol . Ütü masasını, süpürgeni, kurutma makineni , çamaşır askılığını koyacağın yerler zaten varsa 2+1 de olur

bennhastaneye veriyorum gittikçe ama artık karnım çok gerildi iğne çok zor giriyor(
Karnın büyüdükten sonra koldan bacaktan vur dedi doktor kola kendi kendime vurabiliyorum ama acıyor baya bence en az göbek acıyor bacaktan hiç vurmadım pijamayi indir vur uğraşmak istemedim hiç onu da deneyeceğim gün içinde elim hep karnıma gidiyor ovaliyorum sürekli ki ilaç dağılsın kistlesme olmasın

Kızlar oksapar iğneyi kaçıncı aya kadar veriyorlar biliyomusunuz acısından ağlıyorum artık çok zor oluyo hergun bu iğne işkence gibi ya
Daha biraz önce yaptım çok yakıyor yaparken ama hemen geçiyor aksi bi durum olmazsa 37. Haftaya kadar demsiti Dr daha cookk var yemek yemek gibi normallestrimemiz lazım canım

Aynen öyle benimde tüp bebek sürecim oldu ondan şimdiki iğnem arı sancısı gibi
Tüp bebek sürecinde işe yarayacak mı ne olacak transferler olumsuz oldukça iğne canımı acıtıyor vurduğum yerler mosmos oluyordu şimdi bebe var ya morarmiyor bile az bi yanma oluyor hemen kalkıp yürüyorum unutuyorum onu da

Anladım işte kullanılmayan oda gereksiz gibi geliyor ama zaten ailem o kadar karşı ki uğraşmamak adına 3+1 mantıklı belki çocuk olunca işe yarar bir şey bulunur bilemedim
Senin alt katta kullanmayan odan varsa onu çocuk için oyun alanı yap..benim kardeşimin bir sözü hep aklımda amaaan diyor boş ver misafiri çocuğunu düşün

ay kızlae cok sinirlendim bizim bugün evlilik yıldönümümüz kv aradı çaya gelelim mi müsait misniz diye sordu yani o kadar paylastık evlilik yıldönümümüz olduğunu gayet biliyolar eşimde gelmeyin dedi bende işte yok gelin hazırlık yaparım ben dedim eşimn dediğine bozuldu sanırım yok tamam gelmeyiz dedi kapadı. Hayır biraz anlayışlı olsanız böyle bir şeye kalkışmasanız böyle bir cevap alıp da bozulmazsınız, gereksiz yere araları bozuldu şmdi. Bende üzüldüm ister istemez ama sinirlendim de

Tabi olumsuz olunca insanın sanki bütün vücudu ağrıyor..şimdi iğne umrumda bile diğil şükür ediyorum

Kız sen niye gelin diyorsun deli. O patavatsızlık yapmış eşin de çok güzel bir şekilde cevabı vermiş işte. Aralarını düşüncek olan sen değilsin boşver

Kız sen niye gelin diyorsun deli. O patavatsızlık yapmış eşin de çok güzel bir şekilde cevabı vermiş işte. Aralarını düşüncek olan sen değilsin boşver
ya ama insanı haklıyken bile suçlu hissettiriyolar. Dedğim gibi böyle bir şeye kalkışmasalar zaten böyle bir cevap almayacsklar. Bide bu bzim ilk evlilik yıl dönümümüz onuncu değil ki

Ayyyy ikiz bebişler için şu şirinliğe bakın yaaaa
aslında kardeşleri 7 yasına kadar aynı odada yatırın diye doktorlar tavsiye ediyor ikiz olmasa bile aradaki bağı güçlü olsun diye dikkat ediyorum yırtdışında o malikanelerde bile kardeşler hep aynı odada :)) bu arada oda inanılmaz şeker

ya ama insanı haklıyken bile suçlu hissettiriyolar. Dedğim gibi böyle bir şeye kalkışmasalar zaten böyle bir cevap almayacsklar. Bide bu bzim ilk evlilik yıl dönümümüz onuncu değil ki
Yavrucum istersen 10 olsun yani yılda bir kere gelen bir gün için çay mı dürtmüş Allah Allah . Oh olsun haketmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…