2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ayyyy ikiz bebişler için şu şirinliğe bakın yaaaa
Canım ikizleri ilk başta park beşik ile yatak odasında yanımda tutacağım bir süre ikiz yeğenlerim de öyle büyüdü daha rahat oluyor bebekler içinde anne için de sonra boş misafir odamız var orada 1 tane yatak var tek kişilik bir de 3 kapaklı koca bir gömme dolap yaptırmıştı beyaz ve ahşaptan ilerde bebiş olursa onlara uygun bir dolap hem de depolama alanı diye oda hazır aslında çocuk odasında her şey var evin duvarları zaten gri misafir odası çocuk odası gibi ahşap beyaz gri kombinli

Mideyi rahatlatacak bildiğin birsey var mi
Rennie çiğneme tablet kullanıyorum ben midem ekşime oldukça mide yanması oldukça 2 saat rahatlatıyor zaten günde max 3 tane çiğniyorum şuan çok yoğun değil. İlk haftalar aşırı yoğundu mide yanmalarım ağlayacak duruma geliyordum doktorum rennie vermişti

ay gerçekten çok sinirlendim yani başka gün mü kalmadı da özellikle bugün. Allah akıl fikr versin bunlara. Bde 3 tane kızı var genç, akıl edebilir gayet bu durumu
Ooo sana 3 görümce mi yetişiyor geçende 3 eltim var demişti bir arkadaş anaaaam Allah kolaylık versin canlarım benim Allah yardımcınız olsun

Ben de şu an rennie var teşekkürler içeyim o zaman

Yaaa minnoşların odası bile hazır deseneeeee

Ben de şu an rennie var teşekkürler içeyim o zaman
Büyük rahatlık ben ilk başta karşıydım böyle şeylere ne kadar az alırsam o kadar iyi diyordum ama tamamen saçmaladığımı fark ettim o yanma ekşime dayanılacak gibi değil bir süre sonra o soğuk sütler sular ekşi elma sade sodalar da geçirmiyor beni en iyisi bana rennie inşallah size de iyi gelir rahatlarsınız bir de bende reflü var o resmen asidin boğazıma kadar çıkıp yakmasını hissediyorum çok sinirim bozuluyordu

Yaaa minnoşların odası bile hazır deseneeeee
Çok şükür valla evlenirken eve öyle bir oda yapalım demiştik hem misafir hem de ilerde çocuk için olur diye nasip 3 sene sonra 2 tane bebeye allahım nasip ederse kucağımıza almayı inşallah hepimiz odalarında minnoşlarımızı kucaklayalım

Amin canım benim sağlıkla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…