Kuzum ben doğudayım. Çok soğuk buralar. Hani derler ya bebeğinizi çok kalın giydirmeden kendiniz gibi giydirin diye e ben milyon kat giyiyorum napcam bilmiyorum
ben rüyalarımda bebişle ilgli hiçbir şey görümyorumm sadece kv rüyasında altın görmş erkek olcak diyo o altını benim göemem lazım değil mi wpflsiwşflgkldşsş
bende kız hissediyorum ama herkes büyk ihtimalle erkek olcak diyor ama kızlar bazen de ne oğlum ne de kızım olcakmışbgibi hssediyorum kız hissetmeme rağmen tek ona odaklandığımda da asla kızım olcakmış gibi gelmiyor çok garip
Bence erkek benim şöyle bir teorim var 7-8 haftalık kese yuvarlak 10-12 hafta gibi fasulye olmuşsa erkek tam tersi kız iki oğlan hamileliği geçirdim kalp atışlarında pergelle çizilmiş gibi yuvarlak 10-12 hafta muayenemde fasulye oluyordu bu hamileliğimde kalp atışında kese fasulye 10 haftada yuvarlak olmustu %70 kız dedi doktorumuz öyle bı teori uydurdum işte afsga
Bence erkek benim şöyle bir teorim var 7-8 haftalık kese yuvarlak 10-12 hafta gibi fasulye olmuşsa kız tam tersi erkek iki oğlan hamileliği geçirdim kalp atışlarında pergelle çizilmiş gibi yuvarlak 10-12 hafta muayenemde fasulye oluyordu bu hamileliğimde kalp atışı de kese fasulye 10 haftada yuvarlak olmustu %70 kız dedi doktorumuz öyle bı teori uydurdum işte afsga