2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben Erkek hissediyorum kendim
bende kız hissediyorum ama herkes büyk ihtimalle erkek olcak diyor ama kızlar bazen de ne oğlum ne de kızım olcakmışbgibi hssediyorum kız hissetmeme rağmen tek ona odaklandığımda da asla kızım olcakmış gibi gelmiyor çok garip

Birsey soracağım ben keseyi solda hissediyorum hafif dolgunluk gaz sancısı gibi his veriyor bazen.sag tarafımda hiç olmuyor.bu cinsiyete bağlantılı mi
Ultrasona girdiğinizde doktorunuz nerenize tutup görüyorsa oradadır ama bebek büyüdükçe genişliyor o tarafa doğru kayması normal

Teyzoşlar bizede yorum yapin bu 8 haftalikken . Yarin hastaneye gidicem 12+5 oluyoruz. Yarin doktoruma sorucam bu fotoya son kez tahminde bulunucak yokmu. Karindan. Telle cektim
Bence erkek benim şöyle bir teorim var 7-8 haftalık kese yuvarlak 10-12 hafta gibi fasulye olmuşsa erkek tam tersi kız iki oğlan hamileliği geçirdim kalp atışlarında pergelle çizilmiş gibi yuvarlak 10-12 hafta muayenemde fasulye oluyordu bu hamileliğimde kalp atışında kese fasulye 10 haftada yuvarlak olmustu %70 kız dedi doktorumuz öyle bı teori uydurdum işte afsga

benimki hep yuvarlakk annesinin balı biliyor simetri hastası olduğumu elföfşşdşfövşfğdşfşg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…