2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kız nokta atışı yapıp üçümüzünkini de tutturmuş olursan zirvede bırakmış olursun olayı ne diyorduk o zamaaaaaan : ‘’ayyyy bi öğreneydiniz yaaaa’’
ay bana yengem dün senin oğlan olcak dedi annemde arkadan fısıltıyla sus sus kız istiyo dedi hiç de duyulmadığını sanıyor garibim yaniii inşallaaaah amiin

Ben de her kontrole gidiyorum Allah ım inşallah kalbi atıyordur diye zorla yatıyorum o koltuğa. Beklerken o koltukta kalbim çarpıyor gibi midem bulanıyor
Bende geçen kontrolde daha bismillah doktor ultrasonu karnıma tutmadan iyiler mi? Diye bir soru sordu mekana zaten bakamıyorum her şey yolundaysa doktor söylediğinde bakıyorum o dereceyim düşünün.. doktor dedi ki kızım bismillah bilmiyorum ki iyiler mi daha yeni dokundum karnına görmüyorum ki bir şey bilmem ki diyo o an kendime dedim napıyorsun vazgeç bu hareketlerinden

Ben de her kontrole gidiyorum Allah ım inşallah kalbi atıyordur diye zorla yatıyorum o koltuğa. Beklerken o koltukta kalbim çarpıyor gibi midem bulanıyor
Bir an önce bu düşüncelerden kendimizi siyirmaliyiz kendi kendimize iyi gelmeliyiz ki bebeklerimiz de iyi olsun

Ben de hemen soruyorum hemen

Ben her kontrol de odasına stresli giriyordum. Bu defa gülerek girdim oo bugün iyisin demişti doktorum ama bu sefer koltuğa oturunca titremeye başladım. Kızlar bi de artık bebek görünümündeler yani benim haftam biraz ileri. Onu öyle görünce çok heyecanlanmıştım.

Kizlar İlay ismini kim koydu bebisine orayı kaçırmışım ben de çok seviyorum o ismi bir o bir de kız ismi yine Alkım var biraz farklı ama

Kaçıncı haftan canım

Kizlar İlay ismini kim koydu bebisine orayı kaçırmışım ben de çok seviyorum o ismi bir o bir de kız ismi yine Alkım var biraz farklı ama
kuzenim kızına koymuştu. İlk öyle duydum o ismi canım ben yazmıştım. Güzel tatlı bir isim.

Oda dogru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…