Çok tatlııTecrübeli anne adaylarım size birşey soracağım. Şimdi ben bunu aldım. Doğumda ve nisanda giysin diye. Nisan burada hala kar olur soğuk olur. Boyunu ölçtüm geldi 68 cm. Sizce mart Nisan bunu giyebilir mi? Sadece mart Nisan için aldım yani. Olur mu ne dersiniz Eki Görüntüle 3303267
Bana da hep ol dediler . Benimki aşı karşıtlığı değil de korkudan olmadım. Covid olduğumda da aşı olmadı ondan zor atlattı dediler .Allah korusun canım şimdi o günlerini hiiç düşünme. Maalesef covidin herkese farklı etkileri oldu senide çok ağır yakalamışiyi ki aşı olmamışsın. Bize zorunlu tuttular olmak zorunda kaldık. 3. dozu olmadığıma şükrediyorum.
Kuzuş şöyle söyleyeyim tatlıdan aşırı uzaklaştım. Mesela mahallemizde çok güzel pastane dondurması satan bir yer vardı sabah akşam yesem bıkmazdım ama şuan ağzıma süremiyorumAcaba belirtilerin nelerdi yaaa merak ettimmmbende buradaki genelde herkese kız dedim tuttu yalnız
Çok şükür canım benim. Rabbim herkese nasip etsinGönlünden geçen oldu ne güzel
Canım ben sabah alıyorum gece içtiğimde bir etkisi olmadı sabah aldım daha etkili geçtiArkadaşlar prilamı, gece 2 tane mi içiyorsunuz ? Böyle yararı oluyor mu?
Amin canımm düşünmemeye çalışıyorum. Burada birkaç konu okuyunca yine geliyorlar.Bana da hep ol dediler . Benimki aşı karşıtlığı değil de korkudan olmadım. Covid olduğumda da aşı olmadı ondan zor atlattı dediler .sen de düşünme canım kaç sene geçmiş üstünden.benim çevremde 4-5 doz olanlar vardı. Bişey olmadı hiçbirine. İnşallah bebeklerimizi sağsalim alacağız kucağımıza
Doktorumla görüştüm o çalışma şartlarımı detaylı bilmediği için endişelenmiş kanama olduğu an heyet raporuna çeviririm dedi ama şuan çalışabilirsin istersen istersen heyet raporu verebilirim dedi kararı bana bıraktı bende şuan heyeti kullanmak istemedim bakalım bu hafta bi çalışayım. İşim 9 saat oturmakla geçiyor bankacıyım ama stres yük çok fazla kafa olarak stres yapmayayım gibi bir durum olmuyor maalesefCanım doktorun her ihtimale karşı riske atmak istememiş. İyiyim diyorsan tabiki git işin stresli vs değil dimi ?
Sizin ayakta daha zor tabiki Allah yardımcınız olsun inşallah yine de tedirgin oldum bi ama doktorum izin verdi kanama olursa direk haberim olsun dedi kanama alanım şuan yok şükür ayakta kalmayacağım için zorlanmam inşallah diye düşünüyorum tek faktör stres işte o endişe veriyor banaKuzum ben işe gidiyorum ve işim ayakta. Öğretmenim ders anlatıyorum. Kanama alanım çok şükür yok. Olmuştu ama geçti. Yani senin durumun ekstra mı bilmiyorum ben tabi ki
Yani heyet onaylandıkça heyet raporu almaya devam edebilir miyim 3 den fazla da3 defa heyet raporu alma hakkini z var.risk devam ediyorsa heyet raporu alirsiniz
Canımm daha yeni okuyorum tüm mesajları. 15+3 bugünAynen canım gerçekten özlüyor insanbirde canım sen kaç haftalık oldun
Kız ne güzel aile olmuşuz biz yaaaa valla herkes heyecanlanıyor birisi cinsiyet öğrenmeye gidince . Çok mutlu oldum mesajları görünceGünaydıınnn herkesebiz de seninle heyecanını paylaşıyoruz güzel haberlerle gel
Merakınızı yerim yaaaa mesajlar nasıl mutlu etti anlatamaaamCanımm girdin mi muayeneyecumbur cemaat merakla seni bekliyoruz
Ayyy evet tatlıııışMaşallah maşallahkızlarımız doğsun bak nasıl süslüycez onları tütü etekler, danteller, fistolar barbileriyle oynucaz
Doktor randevum yarın umarım çıkmıştır artıkSenin fetal testin çıkmadı mı canım hala
Canım en iyisi öyle olumsuz yorum gördüğünde telefonu direk kapat sayfayı ben öyle yağıyorum çünkü istemsiz insanın okuyası geliyor o zaman da takıntı haline getiriyoruz olumsuzu çağırıyoruz her gebelik farklı olumlu düşün olumlu olsun bende 2. Doz biontech oldum ama elden bir şey gelmez onu da gelleyemez kan sulandırıcı kullanıyorum ama onunda garantisi yok önceden kalp durmadı gibi olumsuz durum bende yaşadım bende her gün diyorum ya yine olursa ama sonra diyorum ki o gebeliğim farklıydı bu farklı elimden bir şey de gelmez veren Allah alan Allah baktım düşünmekle bu durumu aşamıyorum saldım mecburCanım bende şunu merak ediyorum illa bebek mi kaybetmemiz gerekiyor özellikle kan pıhtılaşmasını anlamak için . Biontech aşısını da oldum bu durum beni korkutuyor. Pıhtılaşma varmı bende bilmiyorum meselabu aralar buna taktım. Doktora soruyorum biontech aşıları pıhtılaşma yapıyormuş bende 2. Doz oldum diyorum bunun bilimsel açıklaması yok diyor. Burada sürekli ileri haftalarda gebelik kayıpları okuyorum ve aşırı endişeleniyorum.
Kortizon hormonu stres anında salgılanır rahim kasılmasına neden oluyormuş bu da kanama düşük erken doğum gibi nedenlere sebep olurmuş bunu da bana doktorum demişti o günden onda her şeyi saldım düşününce de elimden bir şey gelmiyor sadece bebeklerimi strese sokmuş oluyorum bir yararı olmuyor fazla düşünmenin her şey yolundaymış gibi düşünüyorum sürekli huzursuz hissettiğimde doktora gidip görüyorum rahatlıyorum mutlu oluyorumBenimki de öyle demişti . Araştırma bir şey okuma internetten moralini yüksek tut . Vücut sürekli Kortizol salgılar bu da bebeği etkiler dedi. Ben tutamıyorum kendimi. Zaten anksiyete bozukluğum var ben ilaç kullanıyordum antidepresan. Bırakmıştım bebek istediğim için. Ama takıntılarım geri geldi. Olumsuz bir şey duyunca da tetikleniyorum hep.
Yaaa çok şekerEvet canım kıızeğer değiştirmezsek DOĞA
Ayyy teşekkürler canıııım. Çok sade ve cool geliyor bu isimYaaa çok şeker
Evet kuzum artık öyle yapmayı planlıyorum direkt kapatacağım yoksa böyle şubata kadar hamileliği kendime zehir ederim. İçimden şöyle diyorum yiyecek ekmeği varsa bu dünyada ben ne düşünürsem düşüneyim o bu dünyaya gelecek bunu hiçbir güç engelleyemez. Haklısın stres en büyük düşman Allahım evlatlarımızı korusun.Canım en iyisi öyle olumsuz yorum gördüğünde telefonu direk kapat sayfayı ben öyle yağıyorum çünkü istemsiz insanın okuyası geliyor o zaman da takıntı haline getiriyoruz olumsuzu çağırıyoruz her gebelik farklı olumlu düşün olumlu olsun bende 2. Doz biontech oldum ama elden bir şey gelmez onu da gelleyemez kan sulandırıcı kullanıyorum ama onunda garantisi yok önceden kalp durmadı gibi olumsuz durum bende yaşadım bende her gün diyorum ya yine olursa ama sonra diyorum ki o gebeliğim farklıydı bu farklı elimden bir şey de gelmez veren Allah alan Allah baktım düşünmekle bu durumu aşamıyorum saldım mecbur
Kortizon hormonu stres anında salgılanır rahim kasılmasına neden oluyormuş bu da kanama düşük erken doğum gibi nedenlere sebep olurmuş bunu da bana doktorum demişti o günden onda her şeyi saldım düşününce de elimden bir şey gelmiyor sadece bebeklerimi strese sokmuş oluyorum bir yararı olmuyor fazla düşünmenin her şey yolundaymış gibi düşünüyorum sürekli huzursuz hissettiğimde doktora gidip görüyorum rahatlıyorum mutlu oluyorum
Ben de aynıyim kayıplar da yaşadığım için sürekli birşey olacak korkusu yarın bi ay üstüne kontrolüm var aklımdan öyle şeyler geçiyor ki düşün düşün bunaldım bu hafta özellikle korkum çok kötü haberler almıştım keşke hep iyiyi düşünsek ama olmuyor ama olacak olana engel olamıyoruz herşeye dikkat etmeye çalışıyoruz ama Allah'tan gelince de yapacak bişey yok sağlığımiza dua edelim herşey güzel olsun inşallahKızlar ya ben okuduğum bebeğimin kalbi durdu vs şeylerden çok etkileniyorumçok korkuyorum. Hep endişeli bir gebelik geçiriyorum. Hiç iyi değilim hiç
Ayyy yaşasınBebek ortalama 50 cm doğuyor. 68 cm 3 açlık dönemine geliyor diye biliyorum kuzum . Olur bence yani
30 derecede yıkayın yazıyor kuzum. 30 da çeker mi ki. Ben de çok beğendimYıkanınca çekmezse kullanırsınız bence mart ve nisan ayı için sorun olmaz. Çok güzelmiş bu arada ama ben nisan annesiyim çocuk kurdeşen döker
Konuş konuş avukatımO Oylesinwbirisii kız sen utanmıyor musun bu kızınAshley tahminleriyle dalga geçmeye kız doktorumdan önce tahminde bulundu doğru çıktı daha napsın bu kız beeeee
kız kimmm dalga geçmişş hemde utanmam niye utanayım hormonlorum bozukO Oylesinwbirisii kız sen utanmıyor musun bu kızınAshley tahminleriyle dalga geçmeye kız doktorumdan önce tahminde bulundu doğru çıktı daha napsın bu kız beeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?