2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Çok tatlıı

Bana da hep ol dediler . Benimki aşı karşıtlığı değil de korkudan olmadım. Covid olduğumda da aşı olmadı ondan zor atlattı dediler . sen de düşünme canım kaç sene geçmiş üstünden.benim çevremde 4-5 doz olanlar vardı. Bişey olmadı hiçbirine. İnşallah bebeklerimizi sağsalim alacağız kucağımıza

Acaba belirtilerin nelerdi yaaa merak ettimmm bende buradaki genelde herkese kız dedim tuttu yalnız
Kuzuş şöyle söyleyeyim tatlıdan aşırı uzaklaştım. Mesela mahallemizde çok güzel pastane dondurması satan bir yer vardı sabah akşam yesem bıkmazdım ama şuan ağzıma süremiyorum canım hep ekşi çekiyor diyemem. Hamurişi ve aşırı acı çekiyor sonracııııımaaaa çirkinleştim ben ya sivilcemin biri sönmeden yenisi çıkıyor bugün yine sivilceyle güne merhaba dedim mesela tüylenme artınca erkek hurafesine inanma göbek çevrem çok tüylendi, bir de eğer erkenden şekillendiyse kesin erkek bilgisine de inanma yok öyle bir şey benim minik prensesin 11.haftada parmakları bile sayılıyordu bu şekilde işte

Gönlünden geçen oldu ne güzel
Çok şükür canım benim. Rabbim herkese nasip etsin

Amin canımm düşünmemeye çalışıyorum. Burada birkaç konu okuyunca yine geliyorlar. sende hep içini ferah tut kuzum kötü düşünceler gelince buradan birbirimize destek olacağız yapıcak bişey yok

Canım doktorun her ihtimale karşı riske atmak istememiş. İyiyim diyorsan tabiki git işin stresli vs değil dimi ?
Doktorumla görüştüm o çalışma şartlarımı detaylı bilmediği için endişelenmiş kanama olduğu an heyet raporuna çeviririm dedi ama şuan çalışabilirsin istersen istersen heyet raporu verebilirim dedi kararı bana bıraktı bende şuan heyeti kullanmak istemedim bakalım bu hafta bi çalışayım. İşim 9 saat oturmakla geçiyor bankacıyım ama stres yük çok fazla kafa olarak stres yapmayayım gibi bir durum olmuyor maalesef
Kuzum ben işe gidiyorum ve işim ayakta. Öğretmenim ders anlatıyorum. Kanama alanım çok şükür yok. Olmuştu ama geçti. Yani senin durumun ekstra mı bilmiyorum ben tabi ki
Sizin ayakta daha zor tabiki Allah yardımcınız olsun inşallah yine de tedirgin oldum bi ama doktorum izin verdi kanama olursa direk haberim olsun dedi kanama alanım şuan yok şükür ayakta kalmayacağım için zorlanmam inşallah diye düşünüyorum tek faktör stres işte o endişe veriyor bana
3 defa heyet raporu alma hakkini z var.risk devam ediyorsa heyet raporu alirsiniz
Yani heyet onaylandıkça heyet raporu almaya devam edebilir miyim 3 den fazla da

Aynen canım gerçekten özlüyor insan birde canım sen kaç haftalık oldun
Canımm daha yeni okuyorum tüm mesajları. 15+3 bugün

Günaydıınnn herkese biz de seninle heyecanını paylaşıyoruz güzel haberlerle gel
Kız ne güzel aile olmuşuz biz yaaaa valla herkes heyecanlanıyor birisi cinsiyet öğrenmeye gidince . Çok mutlu oldum mesajları görünce

Canımm girdin mi muayeneye cumbur cemaat merakla seni bekliyoruz
Merakınızı yerim yaaaa mesajlar nasıl mutlu etti anlatamaaam

Maşallah maşallah kızlarımız doğsun bak nasıl süslüycez onları tütü etekler, danteller, fistolar barbileriyle oynucaz
Ayyy evet tatlıııış bugün ilk zıbınını almak istiyorum güzel kızıma eğer telefon trafiğine son verebilirsem

Canım en iyisi öyle olumsuz yorum gördüğünde telefonu direk kapat sayfayı ben öyle yağıyorum çünkü istemsiz insanın okuyası geliyor o zaman da takıntı haline getiriyoruz olumsuzu çağırıyoruz her gebelik farklı olumlu düşün olumlu olsun bende 2. Doz biontech oldum ama elden bir şey gelmez onu da gelleyemez kan sulandırıcı kullanıyorum ama onunda garantisi yok önceden kalp durmadı gibi olumsuz durum bende yaşadım bende her gün diyorum ya yine olursa ama sonra diyorum ki o gebeliğim farklıydı bu farklı elimden bir şey de gelmez veren Allah alan Allah baktım düşünmekle bu durumu aşamıyorum saldım mecbur
Kortizon hormonu stres anında salgılanır rahim kasılmasına neden oluyormuş bu da kanama düşük erken doğum gibi nedenlere sebep olurmuş bunu da bana doktorum demişti o günden onda her şeyi saldım düşününce de elimden bir şey gelmiyor sadece bebeklerimi strese sokmuş oluyorum bir yararı olmuyor fazla düşünmenin her şey yolundaymış gibi düşünüyorum sürekli huzursuz hissettiğimde doktora gidip görüyorum rahatlıyorum mutlu oluyorum

Evet kuzum artık öyle yapmayı planlıyorum direkt kapatacağım yoksa böyle şubata kadar hamileliği kendime zehir ederim. İçimden şöyle diyorum yiyecek ekmeği varsa bu dünyada ben ne düşünürsem düşüneyim o bu dünyaya gelecek bunu hiçbir güç engelleyemez. Haklısın stres en büyük düşman Allahım evlatlarımızı korusun. günü geldiğinde onların cinsiyetleri gibi mutlu doğum haberlerimizi paylaşalım.

Kızlar ya ben okuduğum bebeğimin kalbi durdu vs şeylerden çok etkileniyorum çok korkuyorum. Hep endişeli bir gebelik geçiriyorum. Hiç iyi değilim hiç
Ben de aynıyim kayıplar da yaşadığım için sürekli birşey olacak korkusu yarın bi ay üstüne kontrolüm var aklımdan öyle şeyler geçiyor ki düşün düşün bunaldım bu hafta özellikle korkum çok kötü haberler almıştım keşke hep iyiyi düşünsek ama olmuyor ama olacak olana engel olamıyoruz herşeye dikkat etmeye çalışıyoruz ama Allah'tan gelince de yapacak bişey yok sağlığımiza dua edelim herşey güzel olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…