- 30 Temmuz 2023
- 1.384
- 1.627
- 48
- 33
Maşallah büyümüş bebişinŞuan 15+5 - 15+1 de gitmiştim canım. Mesela bana 2 hafta sonra geliyorlar görmek istiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah büyümüş bebişinŞuan 15+5 - 15+1 de gitmiştim canım. Mesela bana 2 hafta sonra geliyorlar görmek istiyorum![]()
Evet çok güzel isimkuzenim kızına koymuştu. İlk öyle duydum o ismi canım ben yazmıştım. Güzel tatlı bir isim.![]()
Kızlar sizce bebek arabası almak için çok mu erken. ben bu haftaiçi almayı planlıyorum.![]()
yarın yine mi bakcakNooo yarın
Evet biraz iddialı bi anlamı varama her anne baba için kendi cocugu en güzeldir bütün isimlerin anlamlari iddialı ona kalırsa
hem kim istemez ki ülkenin en güzeli olmayı? Bence sever ilerde ismini
Kız nerde senin bebek ben görmedim yaaaaaAy bı öğrenseydiniz yaaa![]()
Bende öyle ise yaramadi akşam 1 sabah 1 içiyorumArkadaşlar prilamı, gece 2 tane mi içiyorsunuz ? Böyle yararı oluyor mu?
senin bebşini bende hrppp kız hissettimKız nerde senin bebek ben görmedim yaaaaa
O Oylesinwbirisii ay annem de bana dedi ki hep kız hissetmiştim ama çok umutlanma diye sustum![]()
Evet ya benim alacağım mağazada da indirim var. Kaçırmak istemiyorum ama sonra acele mi ediyorum diyorum. Neyse niyetine girdik artık alacağız.Ben de aldım. Ebebekte indirim vardı kaçırmak istemedim
Kız belim de ağrıyor. Bir de kuyruk sokumum acıyo otururkensenin bebşini bende hrppp kız hissettimauy bel ağrılarınız devam ediyo mu sizinde?? bel ve baş ağrıdı öldürdü bugğn beniii
Ayy hadi güzel haberlerinle gel bende senin adına şuan heyecanlandım.Maşallah büyümüş bebişinben 3 hafta oldu gitmedim yarın için çok sabırsızım
![]()
İlaydan vazgeçerseniz anlamı ülkenin en güzeli olan bir isimden niye vazgeçtiniz der sizeBence de anlamı çok hoşuna gider.
benim ve eşimin ilk iki harf birleşiminden oluşuyor benim için bu yönden anlamlı
![]()
İlaydan vazgeçerseniz anlamı ülkenin en güzeli olan bir isimden niye vazgeçtiniz der sizehem sizin ilk harflerinizin olmasi da ayri bir anlamlı saglikla gelsin inşallah
Tecrübeli anne adaylarım size birşey soracağım. Şimdi ben bunu aldım. Doğumda ve nisanda giysin diye. Nisan burada hala kar olur soğuk olur. Boyunu ölçtüm geldi 68 cm. Sizce mart Nisan bunu giyebilir mi? Sadece mart Nisan için aldım yani. Olur mu ne dersinizge
kız benim bel kısa süreli ama çok şiddetli ağrıyo bugün bebeğime bir şey oldu sandım aklım çıktı. Başım desen oda gidip gidip grliyor dayanamazsam parol içcem artıkKız belim de ağrıyor. Bir de kuyruk sokumum acıyo otururkendoktora sordum o da hamileliktenmiş
![]()
Genelde 48-52 cm arasında doguyorlar rahat rahat olur 2 ayTecrübeli anne adaylarım size birşey soracağım. Şimdi ben bunu aldım. Doğumda ve nisanda giysin diye. Nisan burada hala kar olur soğuk olur. Boyunu ölçtüm geldi 68 cm. Sizce mart Nisan bunu giyebilir mi? Sadece mart Nisan için aldım yani. Olur mu ne dersiniz Eki Görüntüle 3303267
Ya benimde bugün geçmeyen bir baş ağrım var eşiminde aşırı başı artıyormuş bugün bence başka bir şey varkız benim bel kısa süreli ama çok şiddetli ağrıyo bugün bebeğime bir şey oldu sandım aklım çıktı. Başım desen oda gidip gidip grliyor dayanamazsam parol içcem artık
İnşallah canım hep güzel haberler alalımAyy hadi güzel haberlerinle gel bende senin adına şuan heyecanlandım.![]()
Devlet hastanesinde ki doktoruma gideceğim bu seferyarın yine mi bakcak
ben bir ay hemşire tutmak istiyorum kv yaşlı annem sinirli gergin biri bebekten anlayan emzirmeyi yıkamayı gaz çıkarmayı bilen birini yanımda istiyorum tecrübeli eşim dostum da yoknormal olursa nöylesi mantıklı normal olmasa da kendi annenin kalması daha uygun bence