- 24 Temmuz 2023
- 3.010
- 5.547
- 88
Erkek düşmanı olsaydım bi kocam olmazdı karım olurdu bence ama yine de sen bilirsin jajsjwjdkwdhayır ashley eekek düşmanı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek düşmanı olsaydım bi kocam olmazdı karım olurdu bence ama yine de sen bilirsin jajsjwjdkwdhayır ashley eekek düşmanı![]()
ay bana yengem dün senin oğlan olcak dedi annemde arkadan fısıltıyla sus sus kız istiyo dedi hiç de duyulmadığını sanıyor garibimKız nokta atışı yapıp üçümüzünkini de tutturmuş olursan zirvede bırakmış olursun olayıne diyorduk o zamaaaaaan : ‘’ayyyy bi öğreneydiniz yaaaa’’
![]()
Ay bı öğrenseydiniz yaaaKız nokta atışı yapıp üçümüzünkini de tutturmuş olursan zirvede bırakmış olursun olayıne diyorduk o zamaaaaaan : ‘’ayyyy bi öğreneydiniz yaaaa’’
![]()
cidden göbekli olcakGöbeğini gördün mü puhajsjjdjwdedim senin de mi içinde bebeğin var anneeemmm
![]()
Bende geçen kontrolde daha bismillah doktor ultrasonu karnıma tutmadan iyiler mi? Diye bir soru sordu mekana zaten bakamıyorum her şey yolundaysa doktor söylediğinde bakıyorum o dereceyim düşünün.. doktor dedi ki kızım bismillah bilmiyorum ki iyiler mi daha yeni dokundum karnına görmüyorum ki bir şey bilmem ki diyoBen de her kontrole gidiyorum Allah ım inşallah kalbi atıyordur diye zorla yatıyorum o koltuğa. Beklerken o koltukta kalbim çarpıyor gibi midem bulanıyor
belki kocan hariç erkeklere bir düşmanlığın varErkek düşmanı olsaydım bi kocam olmazdı karım olurdu bence ama yine de sen bilirsin jajsjwjdkwd![]()
Bir an önce bu düşüncelerden kendimizi siyirmaliyiz kendi kendimize iyi gelmeliyiz ki bebeklerimiz de iyi olsunBen de her kontrole gidiyorum Allah ım inşallah kalbi atıyordur diye zorla yatıyorum o koltuğa. Beklerken o koltukta kalbim çarpıyor gibi midem bulanıyor
Ben de hemen soruyorum hemenBende geçen kontrolde daha bismillah doktor ultrasonu karnıma tutmadan iyiler mi? Diye bir soru sordu mekana zaten bakamıyorum her şey yolundaysa doktor söylediğinde bakıyorum o dereceyim düşünün.. doktor dedi ki kızım bismillah bilmiyorum ki iyiler mi daha yeni dokundum karnına görmüyorum ki bir şey bilmem ki diyoo an kendime dedim napıyorsun vazgeç bu hareketlerinden
Evet biraz iddialı bi anlamı varİddalı bir isimmiş ya :) acunayın anlamı daha iyiymiş ama o da koyulmaz ki bebişe![]()
Haklısın haklısın da yapamıyorumBir an önce bu düşüncelerden kendimizi siyirmaliyiz kendi kendimize iyi gelmeliyiz ki bebeklerimiz de iyi olsun![]()
Herşey güzel olacakHaklısın haklısın da yapamıyorum![]()
Ben her kontrol de odasına stresli giriyordum. Bu defa gülerek girdim oo bugün iyisin demişti doktorumBende geçen kontrolde daha bismillah doktor ultrasonu karnıma tutmadan iyiler mi? Diye bir soru sordu mekana zaten bakamıyorum her şey yolundaysa doktor söylediğinde bakıyorum o dereceyim düşünün.. doktor dedi ki kızım bismillah bilmiyorum ki iyiler mi daha yeni dokundum karnına görmüyorum ki bir şey bilmem ki diyoo an kendime dedim napıyorsun vazgeç bu hareketlerinden
Kaçıncı haftan canımBen her kontrol de odasına stresli giriyordum. Bu defa gülerek girdim oo bugün iyisin demişti doktorumama bu sefer koltuğa oturunca titremeye başladım. Kızlar bi de artık bebek görünümündeler yani benim haftam biraz ileri. Onu öyle görünce çok heyecanlanmıştım.
![]()
Şuan 15+5 - 15+1 de gitmiştim canım. Mesela bana 2 hafta sonra geliyorlar görmek istiyorumKaçıncı haftan canım
kuzenim kızına koymuştu. İlk öyle duydum o ismi canım ben yazmıştım. Güzel tatlı bir isim.Kizlar İlay ismini kim koydu bebisine orayı kaçırmışım ben de çok seviyorum o ismi bir o bir de kız ismi yine Alkım var biraz farklı ama![]()
Kan sulandırıcı kan pıhtılaşmam varmış bebeğin kalbi durmasın diye veriliyor kaba tabirle böyleBu iğne ne için veriliyor?![]()
Nooo yarıncidden göbekli olcakikili test yaptırdın mı sen bugin
Oda dogruCanım onlar belli olmaz ki benim kayınvalidenin hep kızı var tek erkek eşim, ona rağmen kızlarının bütün cocukları erkek. meseka benim babannem hep erkek doğurmuş kendi oğullarınım hep kızo oldu belli olmaz yaaani hangi sperm döllerse![]()