2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
canım ben doktora yeni gittim 14. haftamda drum detaylı ultrason yaptu sağ tarafımda kan akısı normal ama sol tarafımda aksama gözüktü bu nedenle doğuma kadar kullanacaksın dedi bu iğnelerin gereksiz kullanımı da riskli ömür boyu pıhtılaşma sorunu yaşama beyin kanaması felc gibi anneye riskleri var

Evet kuzum düşmüş. Yemek mi yemedin acıktın mı acaba
Yedim aslında tokum canım ama anlamadım şimdi tuzlu kraker yiyorum 1 saate yine ölçeceğim yine aynı olursa tuzlu ayran içerim Artık düşük tansiyon bebeğe bir zararı yokmuş neyseki rahatladım

Bir de an önce baş ağrısı ve dönme yaşayınca tansiyonumu ölçtüm 60/43 çoktı çok düşük değil mi normalde 90/70 falan çıkardı hemşireme yazdım
Çok düşmüş canım tansiyonu kaldırmak kolay bende sabah iyi diğildim sonrada baş dönmem geçti ama hep uykum geldi

Çok düşmüş canım tansiyonu kaldırmak kolay bende sabah iyi diğildim sonrada baş dönmem geçti ama hep uykum geldi
Evet bi halsizlik çöktü canım bir anda yüksek tansiyon tehlikeli olabilirmiş ama düşük geçici yazıyor internette rahatladım biraz

ay bide benm nornalde kaşlarım cok cabuk uzar baya oldu keseli hala uzamadı bence benim bebe kesin kız
Aaaa bak bu da bir belirti bence. Benim de öyle çünkü normalde 3 haftada bir tam alınacak kıvama gelirdi. Geçende 1 ay geçti yok hala çıkmadı. Yine de gittim kuaföre. Kuaförüm bile farketti. Baya oldu gelmeyeli ama çıkmamış ya dedi

ben ası oldum covid çok şükür hiç olmadım annem covif oldu 80 yasında ananem ve bana aynı evdeydik dipdibeydik bize hiç bulaşmadı 39 yasındayım 6 ayda 2 kere hamile kaldım kısırlık vs de yapmadı:)) inşallah hep güzel sağlıklı günler yaşayalım bu kış bizler için çoook önemli

Kızlar sizce bebek arabası almak için çok mu erken. ben bu haftaiçi almayı planlıyorum.
sürekli bebek arabalarına bakıyorum markalarını bilmem ama gördüğüm herkes hafif diye uyduruk görüntüsü olan basit arabalar tercih etmiş havalı bisey kimse de yoktu bir de mağazada üstüne ağırlıklar koyarak deneyin diyorlar aklınızda olsun

Ama işte ne güzel yapmış doktorun önlem almış. Burada gebelik kayıplarının çoğu kan pıhtılaşması. Özellikle ileri gebelik haftasındaki kayıplar beni çok yaralıyor. Bende şuan bişey varmı yok mu bilmiyorum. Belki yok belki var bunu nasıl anlayacağız diyorum.

Hemde çok önemli yine hastalıklar ortalıkta geziyor. Dikkat etmemiz lazım

Tamam canım dikkate alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…