2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ayyy teşekkürler canıııım. Çok sade ve cool geliyor bu isim
Çok tatlı bir isim ve ben de bu ismi çok seviyorum bir ara ben de düşündüm ama içinde ğ olduğu için ve yurt dışı düşündüğümüz için vazgeçmiştik. Saçlarında yapraklar olan ve ormanın içinde papatyalar toplayan çok güzel bir kız geliyor gözümün önüne, hep güzel hayatı olsun sizle beraber inşallah

grçekren hiç inanmazdım hamilelikte böyle şeyler olduğuna gerçekmş

Kan pıhtılaşmasi var mı diye tıbbi genetik bölümüne gidip kan veriyorsunuz ordan bakıyorlar normalde benim ilk olumsuz tüp bebekten sonra baktılar hemen

ben de daha karnıma dokunmadan kalbi atıyor mu diyorum :))

mantıklı cnm olabilir
zaten eşimle bir odalı ev kavgası içindeyiz ya diyorum hemşire yardımcı abla nerde yatacak nerede oturacak bizimle mi yatacak diye diye alıştırıyorım şimdiden annem kusura bakmayın ben bakamam dedi zaten kuzenimin bebeği oldu annesi yardımcı oldu çok pişman oldu kv durumu iyiydi elini cebine atmadı dedi ki yarısını o yarısını ben verseydim abla tutulsaydı bende daha çok sayılırdım dedi

Günde 7 buçuk saatten fazla çalışmanız yasak iş yerine gebelik bildirmeniz durumunda yarım saat yemek molasıyla sekiz saat oluyor sabah sekiz akşam 4 çalışırsınız insan kaynaklarına gebelik belgesi vermeniz lazım

YaAA ne kadar güzel yazmışsınıııızzz güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederiiiiim

Canım bence uzun süre oturmakta gebelikte iyi değil uzanma ihtiyacı hissedersin belin ağrır ne bileyim ikiz bir de ben sürekli oturunca bile yoruluyorum uzanmak istiyorum ama bilemedim herkesin vücudu farklı

Ya kızlar ben bu bebek arabanı en sona sakladım ama dedim bir araştırayım takip edeyim fiyatları başka topikleri okudum kafam karıştı MaşAllah kızlar marka isimlerini bile biliyorlar ben nasıl alıcam neye bakarak alıcam bilmiyorum

Şöyle oluyor 9 saatin 45 dk yemek toplam ayrıca 30 dk yani 1.15 saat mola yapıyorum hamile olduğum için artık 15 dk daha veriyorlar yani 1.30 saat mola yapıyorum yani aktif çalışma saatim 7.30 saat oluyor. Onu araştırmıştım mola harici kalan süre 7.30 saate denk geliyorsa yasal diye okumuştum. İş yeri inde gebelik bildirimi yapınca 9/18 mecburi çalışma saati mesai ve farklı vardiya da çalıştıramıyorlar. Bir de hafta sonu çalıştırmıyorlar sadece hafta da 5 gün çalışıyorum bu şekilde normal mi çok bir bilgim de yok açıkçası?

Kan pıhtılaşmasi var mı diye tıbbi genetik bölümüne gidip kan veriyorsunuz ordan bakıyorlar normalde benim ilk olumsuz tüp bebekten sonra baktılar hemen
Olumsuz bi durum yok diye doktorum şuanda bakmıyor canım bende diyorum ki illaki olumsuz bi durum mu olması gerekiyor. Bunu yaptırmak için. Neyse canım Allaha emanetim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…