• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Kızlar yediklerinize dikkat edenlerden misiniz yoksa amaaann hamileyim canım çektiğini yiceeemmm 'lerden misiniz? Ben ilk hamileleğimde her istediğimi yedim 21 kg aldım zor geçti hamileliğim ağırrrr.. Bu sefer diyetisyen eşliğinde kendime beslenme düzeni koydum.. Şu şekilde besleniyorum belki işinize yarar :)

Sabah 1 iyi pişmiş yumurta
1 dl tuzu az peynir
2 dilim çavdar yada tam bugday ekm.
4-5 adet zeytin salatalık

Öğlen 1 tabak sebze yemeği ve çorba
Akşam yemekte ne varsa ana yemek yanına salata ya da yoğurt pilav makarna börek vs yok :)

Ara öğülerde meyve , süt .. Şimdilik 0,5 kg almışım 14+2 ... Bakalım devam edebilecek miyim.. Bence birbirimize motive olalım yediklerimizi değil yemediklerimizi yazalım :D
Yaaa süper. Listemiz çok benziyor. 2 ara öğünde benimde 2 ceviz, kefir , meyve vermişti . Henüz bende almadım .. diyeyisyenim de en fazla +6 kg ile doğuma göndereceğim seni diyor. İnşallah yani 😂

Kızlar geçmiş olsun. Gerçekten herkes hasta oluyor. Grip salgınından kaçış yok sanırım bende olmakla olmamak arasıyım. İstirahat edip bol bol sıvı tüketeceğiz. Başka çaremiz yok :(

Günaydın kızlar 🌺 X Xxudy kuzum doktor ne dedi yazmamışsın merak ettim
Canım dün bebiş iyiydi ama kasık ağrım çoktu idrar tahlili yapıldım kum döküyormuş kum çıktı idrarda, aşagıya doğru baskı hissediyorum dün çok korktum kanama alanı olduğu gibi duruyor hatta acildeki doktor 3,5 cm ölçü geçen hafta kendi doktorum 2,5 demişti. Cumartesi kendi doktoruma gideceğim

Yaa bu süper oldu tam aradığım motivasyon 😅 teşekkürler! Ben de yapıcam bunu benim doktor da bi liste vermişti ama hiç bakmadım bile. Karbonhidrat yasak dedi bi onu yapmaya çalışıyorum. Ben bir iki avuç çiğ kuruyemiş yiyorum o sanırım kilo yapıyor. 13. Haftaya kadar çok progesteron vs kullandım. İlaçları bıraktığımdan beri kilo almam durdu çok şükür şimdi biraz zayıflamaya çalışacağım. 13+4 ve maalesef +10 kilo fazlam var 😭
+10 kg yu hamileyken mi aldın canım eğer öyle ise beslenmeni düzene sokmalısın hem hamilelğin rahat geçer hem bebiş sağlıklı olur :)

P PembeBiKuzu canım doktorumda bana protestanın kilo yaptığını söylemişti. 15+3 ün 4 kilo aldım bu yeme sorunum olmasına rağmen. 15+3 üm dün yine günde 600 progestan alacağım . Bir haftadır 400 olmuştu yine 600 kg çıkardı bugün o şekilde alacağım. Veririz hiö önemli değil bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter ki 🧿

Kuzum senin yaşın bebeğin ensesi burnu ölçüleriyle o değerler hesaplanıyor. Birbirlerine oranları önemli. Hemen evham yapma bence güzel çıkmıştır sonucun 🙏🙏 inşallah çok güzel haberlwrle gelirsin yarın 🙏
ayy inşallsh canım inşallah iyidir bebişim sakşn olmaya karar verdim ablamın daha düşük çıkmış baktık da bebişi de gayet sağlıklı maşallah

Kızlar ben çok bulantı ve kusma yaşıyorum 13+2'yim omega tavsiye etti doktorum ama korkuyorum kokabilir içemeyebilirsin dedi aranız da kullandığı omega kokmayan var mı acaba?
Canım ben halen senin gibiyim gece alıyorum omegayı o zaman rahat ediyorum

Canım dün bebiş iyiydi ama kasık ağrım çoktu idrar tahlili yapıldım kum döküyormuş kum çıktı idrarda, aşagıya doğru baskı hissediyorum dün çok korktum kanama alanı olduğu gibi duruyor hatta acildeki doktor 3,5 cm ölçü geçen hafta kendi doktorum 2,5 demişti. Cumartesi kendi doktoruma gideceğim
Çok şükür minnoşun iyi kuzum. Çok geçmiş olsun 💐 nasıl bir tedavi uygulanacak kuzum

P PembeBiKuzu canım doktorumda bana protestanın kilo yaptığını söylemişti. 15+3 ün 4 kilo aldım bu yeme sorunum olmasına rağmen. 15+3 üm dün yine günde 600 progestan alacağım . Bir haftadır 400 olmuştu yine 600 kg çıkardı bugün o şekilde alacağım. Veririz hiö önemli değil bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter ki 🧿
Canım haklısın. Bu arada neymiş kasıl ağrın önemli bişey yoktur umarım. Magnezyum içiliyor musun?

Yaaa süper. Listemiz çok benziyor. 2 ara öğünde benimde 2 ceviz, kefir , meyve vermişti . Henüz bende almadım .. diyeyisyenim de en fazla +6 kg ile doğuma göndereceğim seni diyor. İnşallah yani 😂
Ay inşallah en çok istediğim şey 10 kg yu aşmadan doğuma girebilmek çünkü doğumdan sonra en az 5kg 1 ayda da emzirme ve lohusalıktan en az 8-10 kg gidiyor :)

Ben de alıcam iyice kapanmayana kadar bekliyorum 🤣 az biraz yemeği fazla kaçırınca lastikliler de sıkıyor benim🤣 kışı heralde komple hamile taytlarıyla geçiririm gibi geliyor 😊
Kış için rahatım çünkü trendyolmilla nın triko takımları var ben de. Onlarda rahat zaten. Onları giyerim diyorum

Ben de kilo almamama rağmen göbüşüm şişti bu sebepten pantolonların düğmeleri açık giyiyorum :) hamiş kıyafetleri sipariş ettim 1 ay sonra başlarım giymeye :KK6:

Back
X