- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
Umarım artmaz yavBenim de öyle canım hem de o kadar yoğurt ve peynir tüketmeme rağmen diş etlerim çok kanıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım artmaz yavBenim de öyle canım hem de o kadar yoğurt ve peynir tüketmeme rağmen diş etlerim çok kanıyor
O da olurHayır açsam olmaz mı kııııztamam tamam
![]()
Bende 17+3 bende de kıpırtı yok hissetmiyorum , hafif karın ağrısı var sadeceYaa ileride çocuklarınızı kesinlikle karşılaştırmayın diyorlar . Komşunun oğlu ne güzel okumayı öğrendi sende tık yok gibi … Eee ama 17+3 olduk annecim insaf yani. Hâlâ bi kıpırtı yok bak gruptaki bebişlere, bu nedir diyesim geliyor şimdiden![]()
solunum sıkntısı ve nabız nabız 260ın altına inmediBebek neden entübe edildi canım?
amin inşallah gerçekten psikolojik olarak çökmüş durumda çok zor bir durum ama az önce görüştük bebiş iyiymiş hafta sonu çıkabilirmişBacağından dolayı büyük talihsizlik yaşamış gerçekten stres olunabiliyor hissedilmese bile oradan bişeyler yapılıyor sakin kalmak zor gibi. Allahım bir an önce bebeğine kavuştursun İnşallah sağlıkla kucağına alsın.![]()
Özellikle gaz yapacak şeyler yediğim gün ağrı oluyor bende deBende 17+3 bende de kıpırtı yok hissetmiyorum , hafif karın ağrısı var sadece
Canım Cybex ve chicco arasında kaldıkKızlar selam, bebek arabası bakan alan oldu mu hiç
Ben hafta sonu baktım da kafam iyice karıştı
Ay çok mutlu oldum ya iyi ve çıkacak olmasınaamin inşallah gerçekten psikolojik olarak çökmüş durumda çok zor bir durum ama az önce görüştük bebiş iyiymiş hafta sonu çıkabilirmiş![]()
Şu iki model arasında kaldık, birini alacağız bakalımKızlar selam, bebek arabası bakan alan oldu mu hiç
Ben hafta sonu baktım da kafam iyice karıştı
15+4 . Benim 8-9. Haftalardan beri var canımSenin kaçıncı haftaydı kuzu yaaa bu haftalarda mı başlıyo acaba![]()
iyi iyi kaç haftalık oldun kız14ünde kesinleştiririm cinsiyeti demişti ya 15. haftama denk geliyor kaçırmadın bunu biliyordun![]()
Bende bugün biraz yürüyüş yaparken sandaletle falan ayaktan üşüttüm galiba , aynen marul falan bile gaz yapıyorÖzellikle gaz yapacak şeyler yediğim gün ağrı oluyor bende de![]()
Benim iş yerinde ufak yangın çıktı ama her yeri duman sardı bir anda çok kötü plastik yanığı ben hemen uzaklaştım ordan yanık kokusu çok rahatsız ediyor gerçekten bir saat geçemedim işimin başına onlarda git sen dediler zatenAahhahatamam o zaman rahatlıyoruzzz
bir anlik gelen bir şeydi zaten geçti
kendimi burda buldum hemen
![]()
Kesinlikle. Ayaklardan çorapları da eksik etmeyelim amaaan :)))Bende bugün biraz yürüyüş yaparken sandaletle falan ayaktan üşüttüm galiba , aynen marul falan bile gaz yapıyor
Buna göre kız canım
Buna göre kız canım
canım marvis diş macunu ve gargarasını al kullan çeşidi farketmez eczaneden ya da makrodan alıyorum trendyola güvenmiyorum bana çoooook yaradıKızlar benim hergün diş etlerim kanamaya başladı. Sizde var mı böyle şeyler![]()
canım marvis macun ve marvis gargara tek çözümBenim bayağıdır var canım her fırçaladığımda kanıyor nerdeyse çok hassaslaştı diş etleri nedense![]()