- 5 Ekim 2020
- 2.793
- 4.000
- 83
Bu zamana kadar hep kasıkta hissediyodum bu hafta gobek deligi cevresinde hissediyorumKizlar bebislerin hareketlerini göbek deliginizin altında mı hissediyorsunuz böyle kasıkla göbek deliği arası![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu zamana kadar hep kasıkta hissediyodum bu hafta gobek deligi cevresinde hissediyorumKizlar bebislerin hareketlerini göbek deliginizin altında mı hissediyorsunuz böyle kasıkla göbek deliği arası![]()
Ayyy bunu öğrenmem içimi rahatlattı canım çok teşekkürler. şuan yok çok şükür . Bir gelip bi durmaz yani heralde su geliyor olsaBen sancımın olduğu bi gün gece acile gitmiştim canım. O gün sancı da varken telaşla akıntıyı suyum geldi diye panik yapmıştım . Acilde ebe baktı iç çamaşırıma bi problem yok dedi. Suyun gelmiş olsa içi su dolu poşet düşün patlarsa sürekli olarak akar. Su gelmesi de öyle olur dedi. Öyle devam ederse bi doktora git hemen canım.
Yaa maşallah yerim onuuBu zamana kadar hep kasıkta hissediyodum bu hafta gobek deligi cevresinde hissediyorumya buyudugu icin oraya cıktı ya da dik duruyo
![]()
18+1 olduk bugun sizin kac haftaYaa maşallah yerim onuubenimki bir kere pıt yapardı bugün bı enerjik heralde baya oynadı ama hep kasıklarımda ayakları solumda sanırım oraya vuruyor
sizin bebito kaç haftalık demekki büyümüş gobege çıkmış
![]()
Bana öyle dedi ebe canım . Sürekli sızar ya da boşalır diye. Sonuçta o sıvı bebeğin içinde olduğu kese yırtılınca çıkan su. endişe etme ama sancı geçmezse ve akıntı çoksa doktorunu bilgilendirAyyy bunu öğrenmem içimi rahatlattı canım çok teşekkürler. şuan yok çok şükür . Bir gelip bi durmaz yani heralde su geliyor olsa
Bizimde 16+518+1 olduk bugun sizin kac haftayaa o minicik pıt pıtlar bile nasil sevindiriyo insani
![]()
Oh masallahhhhBizimde 16+5evet ya içim eridi resmen nasıl vuruyor pıt pıt hatta abisine söyledim elini karnıma koydu elinede vurdu baya
![]()
Hahah yaa benim üçüncü ama inanki bende arada gaz mi acaba diye şüpheye düşüyordum bir kere vurduğu zamanlarOh masallahhhhBenim ilk cocuk suan hersey çok yabanci hareketi anlayana kadar 1 hafta gecti gaz mi bebek mi diye diye
![]()
Ay cidden o zaman her gebelik ilki gibi oluyo deseneHahah yaa benim üçüncü ama inanki bende arada gaz mi acaba diye şüpheye düşüyordum bir kere vurduğu zamanlar![]()
Canim aile hekimine gidip ölçum yaptir istersen ben gecen ilac yazdirmaya gittigimde kontrol amacli hic sikayetim yokken olctuler biraz dusuk dedi bas donmen falan var mi diye sordu yok dedim olursa gel ölctur takip yapalim demislerdiKızlar 10 haftadır sık sık baş dönmesi yaşıyorum tansiyonum mu düşüyor acaba14. Haftadayım benım gıbı olan var mı? Ve baş belası Bı derdım var hemoroıde resmen oram agrıyo bısı çıkmış afedrsınız her tuvalete gitmek ölüm gıbı şu an duzenlı çıkıyorum ama acısı aynı tavsiyeniz var mı
![]()
Canım ben çok fazla hissetmeye başladım ya normal mi?Kizlar bebislerin hareketlerini göbek deliginizin altında mı hissediyorsunuz böyle kasıkla göbek deliği arası![]()
Tahlil ve kültür farklı şylerKızlar idrar kültürü ve idrar tahlili farklı seyler mi ?aile hekiminde idrar kültürü ve kan tahlili zamanim gelmis de sormayi unuttum kültür farkli mi diye
![]()
Öyleymis canim bir arkadas soylediTahlil ve kültür farklı şyler
Ayağından üşütmüş olabilir misin. Dün ben biraz üşüttüm aynı şekilde kasıklarım da sancı oldu.Kızlar selam . Dünden beri özellikle sağ kasığımda sancım oluyor demiştim . Gaz sancısı gibi geliyor . Bugün bi ara iç çamaşırımda ıslaklık hissettim ve gerçekten bir anda o kadar korktum kiwc gittiğimde iç çamaşırımın biraz ıslak olduğunu farkettim ama akıntı mı yoksa ne anlamadım açıkçası. Allah korusun ama su geliyor olsa ayağa kalkınca yavaş yavaş olsa bile bacaklarımızdan da akar dimi
ay tüm moralim bozuldu bir anda. Hiç bu kadar korkmamıştım
Aynen canm ama göbek deliğine doğru çıkmaya başladı bizim hareketlerKizlar bebislerin hareketlerini göbek deliginizin altında mı hissediyorsunuz böyle kasıkla göbek deliği arası![]()
Yok canım devlet memuru değilim, sgklıyım bende, anlamadım ki bende, sonradan topluca çıkmaz inşallah acısıdevlet memuruysan acaba maaşında mı kesinti oluyor bilmiyorum sgklıyım ben de fark ödüyorum ama bir kaç ay önce ödenmiyormuş