Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sigortacı dönüş yaptı sgk nın karşılamadığı kategoriymiş. Ben Merve hanım a gidiyorum başından beri enerjisinden çok memnunum güven veriyor başka birini bilmiyorumYaaa benim özel sigortam da yok ben de medicalparkta paket alıp detayliyi da orada yaptırmayı planlamistim ben nagehan hanımı düşünüyorum nasıl sence
aynı şeyleri yaşıyoruz ya . Yarınki doktor randevumdan sonra da sorun yok derse hepimiz rahat edebiliriz :)Evet kuzum beyaz renkli ıslaklık. Bazen de renkli ıslaklık
Tekli elektrikli lansinoh düşünüyorum en sonda almayıKızlar süt için hangi makinayı almayı düşünüyorsunuz elektrikli mi manuel mi? Çift pompa mı tek mi? Ben lansınoh çift pompa düşündüm elektrikli ama daha almadım 6. Aydan sonra almayı düşünüyorum
Ay ben de daha hiç hissetmedim siz kaç haftalıksınız?Canım bende hissetmedim hiç neler yapıyorum ama tık yok. Tatlı yiyorum elimde uyarıyorum hiç hareket yok
Hangi şehir?Ben de Mersin Medicalpark’ta Hatice Yılmaz Doğru’ya gidiyorum.Yaaa benim özel sigortam da yok ben de medicalparkta paket alıp detayliyi da orada yaptırmayı planlamistim ben nagehan hanımı düşünüyorum nasıl sence
Ben de hissetmedim hiç daha ilk kim hissederse yazsınİnşallah kuzum hemen yazcam buraya hissedince ben de .. sen de yaz![]()
Kendi doktorun yapmak istemez bence, perinotolog bakıyor ve daha detaylı ultrason. Eğer ki kendi doktorun perinotogsa o zaman bilemem, Recep Has 11 yıl önceki hamileliğimde bile çok popülerdi çok iyi yorumlar okudum onunla ilgili, birde bir kaç yıldır Ali Ekiz i duyuyorum, ondan da çok memnun gidenlerRecep Has değil mi en iyisi o diyorlar 3000 mi dedi nişantasında mı yeri canım ben de kendi doktorum yapmak isterse diye çekiniyorum(
Oluyor oluyor, olmaz mıKızlar kasık ağrınız oluyor mu sizinde ?
Bende henüz hissetmedim, ultrasonda da hep uyuyorDoktor da öyle dedi işte ama böyle hissedenleri okuyunca korkuyorum zaten panik bi insanım takacak şey çok bende :))
17+4 üm ben canımBen de hissetmedim hiç daha ilk kim hissederse yazsınKaç haftalıksınız?
Ben bunu düşünüyorum instagramda videolarina belki denk gelmissinizdir yurt disinda cok kullaniliyo bu tarz pompalar prize falan gerek kalamdigi icin atletin icinde is yaparken kullanilabiliyoKızlar süt için hangi makinayı almayı düşünüyorsunuz elektrikli mi manuel mi? Çift pompa mı tek mi? Ben lansınoh çift pompa düşündüm elektrikli ama daha almadım 6. Aydan sonra almayı düşünüyorum
Bundanmı aldın iyi yorumları varmış bununda fiyatıda uyğunBen kiwinin eller serbest giyilebilir göğüs pompasından aldım
Sen yazınca hemen yorumları okudum ama malesef çekim gücü iyi diğilmiş diyorlar bende sevindim ne güzel diyeBen bunu düşünüyorum instagramda videolarina belki denk gelmissinizdir yurt disinda cok kullaniliyo bu tarz pompalar prize falan gerek kalamdigi icin atletin icinde is yaparken kullanilabiliyoilk zaman icin yeterli bence belki gerek bile kalmaz da kösede dursun
![]()
Canım ben geçen haftalarda hissettim gibi olmuştu 2 kere.bi daha olmadı . artık yok uzun zamandır .Şimdi okudum da herkes hissetmiş bebeğin hareketlerini . 14. Haftada bile hisseden olmuş . Ben 17+4 üm hala tık yok . Ultrasonda da öyle çok hareket görmedim sürekli uyuyor heralde . Endişelenmeye başladım![]()
Bilmiyorum valla kuzum ben küçük çaplı bi fenomenden gormustum çok memnunduSen yazınca hemen yorumları okudum ama malesef çekim gücü iyi diğilmiş diyorlar bende sevindim ne güzel diye![]()
perinatolglar kendileri mi bakıp görüyor yoksa aşette sorun varsa parlama mı oluyor onu merak ediyorum aslında :))Kendi doktorun yapmak istemez bence, perinotolog bakıyor ve daha detaylı ultrason. Eğer ki kendi doktorun perinotogsa o zaman bilemem, Recep Has 11 yıl önceki hamileliğimde bile çok popülerdi çok iyi yorumlar okudum onunla ilgili, birde bir kaç yıldır Ali Ekiz i duyuyorum, ondan da çok memnun gidenler
Oluyor oluyor, olmaz mırahim genişliyor diyor doktor
Bende henüz hissetmedim, ultrasonda da hep uyuyor![]()
canım bu haftalarda o da normalmiş bir gün hissedip bir kaç gün hissetmeyebilirmişiz :)Canım ben geçen haftalarda hissettim gibi olmuştu 2 kere.bi daha olmadı . artık yok uzun zamandır .olmadığına göre benim bağırsak hareketim gibi bişeymiş galiba
![]()
Aynen öyle acele etmeyek..lansinoh zaman kaybı diyorlar sanki vazgecicemBilmiyorum valla kuzum ben küçük çaplı bi fenomenden gormustum çok memnunduhemen almicam zaten 1 2 ay daha beklerim o zamana kadar kullananlarda cogalir
yeni çıktığı icin fazla yorum yoktu
Canım kendileri görüyor. Birde makineleri onların daha farklı, her organı tek tek inceliyorlarperinatolglar kendileri mi bakıp görüyor yoksa aşette sorun varsa parlama mı oluyor onu merak ediyorum aslında :))