• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Ayyy o zaman kesin benimki bebiş😍😍çünkü tamda dediğin gibi bir pozisyonda hiss ediyorum ayaklarımı uzatıyorum uzanıyorum o zaman pıt pıt ediyor vajinanın üstünde 🥹🥹
Cnm bnce seninki çok buyuk ıhtımal bebiş hareketi🤩anlattıgına göre

Benim 4. transferimde pozitif oldu biriken iğneleri düşün.🙈 Ben bebeğimle hastaneden eve geldiğimiz gün hepsini atacağım sırf o gün için bekletiyorum. O anı da videoya alıp bol bol bebeğimi öpeceğim.🥰 Hiçbirini görmek istemiyorum bana acı veriyorlar sadece 🤧
Gerçekten yıpratıcı bir süreç azmin tebrik edilesi :) hak ettik bugünleri umarım sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize :)

Merhaba Hanımlar, Allah nasip ederse bende mart annesi olacağım, 2 kaybım var, 2 de çocuğum var, bir yandan büyük kaygılar içerisindeyim, bir yandan da heyancılıyım, hep gizliden takip ettim burayı, bugünde yazmak istedim
Varmış benim gibi her gün oksapar ve coraspirin kullanan, ayrıca eutrox 50mg,omepa vm, haftada iki sefer d vitamini kullanıyorum, pazartesi kontrolüm var, inşallah güzel haberler duyarız, 14+5 iz bu arada
Genetik test yaptırmışmıydınız?
Bnim pai homozigot ve bir gen heterozigot
Oksapar 0,4 kullanıyorum

Aynısı yaşıyorum canım, banada hep normal diyor dün hatta mesaj attım normal dedi yine
Evet hamilelikte oluyor diyorlar ama ben yine de salı günü gittiğimde tekrar söyleyeceğim bir kaç gün kaşıntı da oldu bende şuan yok geçti enfeksiyon mantar falan olmayayım olduysam da önlem almış olurum en azından idrar kültür testi isteyeceğim normal çıkarsa ve hala akıntım aynıysa endişe etmeye gerek yoktur :)

Kızlar süt için hangi makinayı almayı düşünüyorsunuz elektrikli mi manuel mi? Çift pompa mı tek mi? Ben lansınoh çift pompa düşündüm elektrikli ama daha almadım 6. Aydan sonra almayı düşünüyorum
Benim avent elektrikli tek pompaydi memnunum çift daha kullanisli olabilir ama fiyat farkı çoksa tek de iş görüyor

Evet hamilelikte oluyor diyorlar ama ben yine de salı günü gittiğimde tekrar söyleyeceğim bir kaç gün kaşıntı da oldu bende şuan yok geçti enfeksiyon mantar falan olmayayım olduysam da önlem almış olurum en azından idrar kültür testi isteyeceğim normal çıkarsa ve hala akıntım aynıysa endişe etmeye gerek yoktur :)
O test için aç olmaya gerek var mı ya. Bugün gittiğimde ben de isteyeyim bari

Benim yengem aldı manuel 1 2 gün kullandi sadece oyle zor demedi sutu cogalana kadar ilk gunler sagdi o kadar ama bende bilemedim valla suan bende ugrasamam diye dusundum😂 off evet süt olsunda gerisi önemli degil 😍 son aylar beslenmeye daha cok dikkat ederiz Allahın izniyle çoğalir olan da 😍🤲
Ben çok kullandım bazen uyuyor uzun süreli emmiyor göğsü boşaltmak gerekiyor bazen dışarıda işin oluyor bakan kişiye bırakıyorsun hele calisiyorsan ve sadece anne sütü aliyorsa sürekli sagmak zorunda kaliyorsun

Ayy kızlar bugün hayatımda 2.kez alttan muayene olucam. İlkinde stresten aşırı kasmıştım kendimi. Hiç hatırlamıyorum nasıldı . Acılı bir şey değil dimi yaaa 😅 bir de cidden alttan bebeğe zarar verirse korkusu bastı 😅

Ayy kızlar bugün hayatımda 2.kez alttan muayene olucam. İlkinde stresten aşırı kasmıştım kendimi. Hiç hatırlamıyorum nasıldı . Acılı bir şey değil dimi yaaa 😅 bir de cidden alttan bebeğe zarar verirse korkusu bastı 😅
Tüp bebek sürecinde bir süre 2 gün arayla muayene oluyordum alttan :d birşey olmaz merak etme bebek o kadar vajinaya yakın olsa hamilelik süresince ilişkide önerilmezdi sonuçta :) acılı değil tabiki :)

Kızlaarr benim 2. Gebeliğm olduğu için ilk bebiş hareketini çok iyi bılıyorum ve sanırım dünden beri hissediyorum🤩
Emin olmak istedim, yalnız sadece tek bi pozisyonda hissesılıyor, uzanıp yatın, bacaklarınızı dümdüz uzatın, kasıkta, vajınanın üstunde pıt pıt, çok hafif şekilde 🤗
Gazmı dıye dünden beri anlamaya çalışıyorum
İlk bebişimde nredeyse 20. Haftada hissetmiştım, dün 16+3 dedi doktor, aslında erken ama çok şaşırdım,
Bazı arkadaşlar karında toplanma yazmış, bebiş şimdiden toplanmaz, birde deniz gbi, balık gbi dalga şeklınde olmaz harektler bu haftalarda, onlar daha ileriki haftalarda oluyor, göbüş dalgalanıyor.

Ayyy şuan bile uzanıyorum sürekli pıt.. Pıt.. 🤩🥰🧿
Ben de hissediyorum epeydir ama iki gündür biraz daha guclendi demin uyuyordu muhtemelen bir oksurdum hemen ayaklarının olduğu yer kımıldamaya basladi yine gaz hareketi o kadar sürekli ve kasigimda olmuyor 16. Haftalık 2. Gebelik benim de .yalnız 2 gündür sürekli sağ kasigim ağrıyor tek taraflı ve uzun soluklu.normal mi

Aaa hamilelik süresince mi yasak sana ? olsun yine de doktorun dikkat eder endişe etme :)
Bu sancılar başlayınca doktor ilişkiyi kesin dedi. Zaten eşim de ben de korkuyoruz yaptığımız da yoktu :D dün eşim bi twit görmüş sağlıklı evliliğin sırrı yatak odasından geçer tezini çürüten yeni bir tez yazıldı diye. Aaa bak bizim doktor meğer tez hazırlığı yapıyormuş ondan sürekli ilişkiyi yasaklayıp duruyormuş diyo mnyak :D

Back
X