- 1 Nisan 2022
- 15.280
- 17.150
- 248
Öylemi diyorsun ama kızlarımız kocaman karın gönderince sanıyorum bende sorun varKız daha ne olsun çıkmış iştebol giyince zaten çok belli olmaması normal ama senin oluyor gayet 5aylık hamile karnı
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öylemi diyorsun ama kızlarımız kocaman karın gönderince sanıyorum bende sorun varKız daha ne olsun çıkmış iştebol giyince zaten çok belli olmaması normal ama senin oluyor gayet 5aylık hamile karnı
![]()
Kuzummmm hani yoktu karnın? Karnın yoksa bu neSöz verdiğim gibi bu benim küçük karnımiki tane çektim birini tutarak çektimki belli olsun yoksa takımlarım hep böyle boş
![]()
ben sizden bir ay gerideymişimSağol canım ama ben 19+2![]()
Yaa ne bileyim çok zarar vermek istemiyorum bebişe sonra vicdan yapıyorum bir doğsun da acısını çıkaracağım![]()
Şu fotoda maşallah diyim baya baya belli. Cidden bunun için mi üzülüyordun ben 5 dakka bayılıp geleyim5 aylık karın diğilki kuzumevet zayıfım ayy nasıl heyacanlıyım doktor ne söylicek diye
![]()
Dar giysen senin de öyle görünür canısı gayet iyi bebişin büyümüş epeyÖylemi diyorsun ama kızlarımız kocaman karın gönderince sanıyorum bende sorun var![]()
Sağol kuzumÇok yakışmış çok tatlı olmuşsun canım![]()
Maalesef öyle dikkat ediyorum ama illa ki fark etmeden yiyoruzne kadar istesekte sağlıklı beslenme yok günümüzde çok
![]()
Kuzum nebileyim ya sanki küçük 5 ay içinKuzummmm hani yoktu karnın? Karnın yoksa bu nebaya büyümüş maşallah
![]()
Amin kuzum inşallahMaalesef öyle dikkat ediyorum ama illa ki fark etmeden yiyoruzAllah'a emanet artık hepimiz sağlıkla kavuşuruz İnşallah
![]()
Öldürücem seni durŞu fotoda maşallah diyim baya baya belli. Cidden bunun için mi üzülüyordun ben 5 dakka bayılıp geleyim![]()
Sağol canım rahatladım yaDar giysen senin de öyle görünür canısı gayet iyi bebişin büyümüş epey![]()
Annemde öyle diyorYok kuzum valllahi hiç değil. Sen zaten zayıfsın daha ne kader büyüsün bebeğingüzel haberlerle gel inşallah
![]()
Yaaa aynisinin siyahını aldım hergun giyiyorum o kadar rahatkiKızlar baksın şöyle bir tulum aldım. Çok rahatgömleğimi ütülememiş olmama takılmayalım makyaj yaptığıma şükür bu dönemde
Eki Görüntüle 3316626
Kizz karnın baya var5 aylık karın diğilki kuzumevet zayıfım ayy nasıl heyacanlıyım doktor ne söylicek diye
![]()
Bence bu harika bişi. Tadını çıkart. Daha rahat geçirirsin hamileliği mis gibi. İnşallah güzel haberler al da gel kuzum5 aylık karın diğilki kuzumevet zayıfım ayy nasıl heyacanlıyım doktor ne söylicek diye
![]()
Ay di mi tulumlarda o sorun var bi deSağol kuzumvallahi tulum çok güzel bol ya böyle rahat oluyor. Tek sorun tuvalete gitmesi zor
![]()
MaşallahSöz verdiğim gibi bu benim küçük karnımiki tane çektim birini tutarak çektimki belli olsun yoksa takımlarım hep böyle boş
![]()
Yok artık baya diğil valla belki resimde öyle görünüyorKizz karnın baya varmasallahhh
![]()