- 1 Nisan 2022
- 15.280
- 17.150
- 248
Ay İn şa Allah canımBence bu harika bişi. Tadını çıkart. Daha rahat geçirirsin hamileliği mis gibi. İnşallah güzel haberler al da gel kuzum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay İn şa Allah canımBence bu harika bişi. Tadını çıkart. Daha rahat geçirirsin hamileliği mis gibi. İnşallah güzel haberler al da gel kuzum![]()
Resimde direk belli ediyor kendini göbüs değil bebiş diyor yaniYok artık baya diğil valla belki resimde öyle görünüyor![]()
İlk gebelik olduğu için her kocaman karnı görünce takıyorum bendeMaşallahbebiş zaten 250 Gr 20 cm bişey o da bu kadar çıkması normal canım
sonra karnımızı zor taşıcaz zaten
![]()
Aslında evde her kes diyor bebiş büyüyor ben hep yok gaz diyorum..akşam davul gibi oluyorumResimde direk belli ediyor kendini göbüs değil bebiş diyor yani![]()
Ay MaşAllah canım valla sen kilolu görmedin demekki çokta iyisin tulumda süper sadece ben üşüyen biriyim bek kot tulum alıcam kışlıkKızlar baksın şöyle bir tulum aldım. Çok rahatgömleğimi ütülememiş olmama takılmayalım makyaj yaptığıma şükür bu dönemde
Eki Görüntüle 3316626
Gayet 5 aylık karın iste5 aylık karın diğilki kuzumevet zayıfım ayy nasıl heyacanlıyım doktor ne söylicek diye
![]()
Gayet 5 aylık karın isteben sana moral veriyodum meger benimki senden de küçükmüş bende bu bile yok
Sımdi doktordan güzle haberler al da gel ❤
Ayyyy dimi yaaaa. Ben de mi başka renklerden alsam acabaYaaa aynisinin siyahını aldım hergun giyiyorum o kadar rahatki![]()
Ben beli düğmelileri giymiyorum artık. Sıkınca nefes alamıyorum. Zaten zor nefes alıyorumAy di mi tulumlarda o sorun var bi deben de bol 2 tane lastikli pantolonumla elbiselerle yazı bitiricem. Beli düğmeli olan her şeyim sıkıyor artık. Kış için bişeyler alıcam
![]()
Normal halime göre kilo aldım kuzumAy MaşAllah canım valla sen kilolu görmedin demekki çokta iyisin tulumda süper sadece ben üşüyen biriyim bek kot tulum alıcam kışlık![]()
Aaaaa bunun aynısı bende de var hamilelikten çok önce almıştımYaaa aynisinin siyahını aldım hergun giyiyorum o kadar rahatki![]()
Canım ultrason resmin varsa atar mısın özelden ya cinsiyet tahmini yapmak istiyorumEveet aynıyızçok teşekkür ederim erkekler biraz daha erken belli ediyormuş sanırım o yüzden erken görebildik acaba seninki kız mı çok merak ettim şimdii
![]()
Ultrason resmî atar mısın lütfenkızlar benim de bugün kontrolüm vardı 12+3 oldum doktor kesin erkek dedi :)) ama genetik test yaptıracağız orada kesinleşir :))
Al kuzum hele siyahını mutlaka al bordosu da güzelmiş bak sana da çok yakismis yoksa cesaret edip alamam bende alicam başka renkleriniAyyyy dimi yaaaa. Ben de mi başka renklerden alsam acabasonuçta ileride de giyeriz çok yakışmış kuzum
![]()
Kız valla içime tayt giyip öyle giyiyorum şuan çünkü artık esiyor buda çok ince bakalım kalın taytlada bı denerim duruma göre giyerim artıkAaaaa bunun aynısı bende de var hamilelikten çok önce almıştımkışın giyilmez ama ya son bir kaç hafta giymek için sanki üşütür bence
Evet denenebilir kuzum zaten her sabah ne giyicem diye dolapla bakışıyoruz hiç bir şeyim olmuyor artık bende öyle giyerim bir süre fikir oldu bana da :)Kız valla içime tayt giyip öyle giyiyorum şuan çünkü artık esiyor buda çok ince bakalım kalın taytlada bı denerim duruma göre giyerim artık![]()
Yok kız değilimAy İn şa Allah canımama sende zayıfsın hatırladığım kadarıyla
![]()
Allah kolaylık versinAyy kuzum vallahi beni bitirdi. Okula gel ders anlat bazen derste bile öğürdüm. Benim de iştahım açıldı gibi ama yine de herşeyi yemiyorum
Benim karnımda böyleSöz verdiğim gibi bu benim küçük karnımiki tane çektim birini tutarak çektimki belli olsun yoksa takımlarım hep böyle boş
![]()