• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Herkese merhabalar 😌 9+4le ben de sanırım bu gruba dahil oluyorum. 190sayfanın tamamını okumuşumdur, her boşluğumda girip kimler nasıl geçiriyor diye bakıyorum. Kendi adıma bir şey söyleme ihtiyacı hissedittim, ben bi özel eğitim öğretmeniyim ve işim gereği her gün özel gereksinimli çocuklarla çalışıyorum. Normal bir insanın aklına gelmeyecek ihtimaller her an, her çocuk sahibi olmayı düşündüğümde beni tedirgin ediyordu. Ve yapı olarak da kaygı düzeyi yüksek bir insanımdır, açıkçası çok korkuyordum hamileliğimi nasıl geçireceğimden. Fakat o kadar ilginç bir şekilde hayatımın en kaygısız, kafama takmadığım dönemine girmişim gibi hissediyorum.mesela evde idrar testi yapıp çift çizgiyi gördükten hemen sonra hastaneye koşarım sanıyordum, ama 2buçuk hafta bekleyip biraz daha büyüsün belki simdi görünmez diye erteleyebildim. İşe motosikletle gidip geliyorum, bunu da dert etmedim, doktor yavaş kullan bişey olmaz dedi. Beslenme, vitaminler, semptomlar, hiç ama hiç bir konuda tedirgin olmamayı başarıyorum bu çok ilginç bir şey benim için. Burda sizlerin yazılarını okuduğumda çok korkup endişe ettiğinizi görüyorum, elbette kötü tecrübeler yaşamış olmanız, belki uzun zamandır bekliyor olduğunuz bir gebelik olabilir ama ben nerde sağlıklı ve mutlu bir bebek görsem rahat anne babaların bebekleriydiler. Elbette her ihtimale kendimizi hazırlamalı aklımızın bi köşesinde tutmalıyız ama sürekli kötü bir şey olacağı düşüncesini de taşımamalıyız. Bunun stresi hem bize hem bebeğimize zarar veriyor. Dilerim herkes sağlıkla mutlulukla bebeğini kucağına alır, mutlu bir hamilelik ve annelik yaşar 🙏🏻 🌸🍀
Gerçekten okurken helal olsun diyerek okudum 😍❤️ hayırlı olsun kuzum 🌺

Bir de şey, bugün ilk kez bir yakınımız hediyeler almış bebeğime.🥹 Elbette farkındaydık bir bebeğimiz olacağının ama, böyle ilk defa eşyaları olması kelimelere dökemediğim bir idrak yaşattı bize .🥹🧿 Tüm bebekler sağlıkla gelsinler inş, amin 🙏🏻
Ben de bugün böyle şeyler baktım ilk kez 😍 bakarken bile gözlerim doluyor benim. Ama henüz almıyorum sadece bakıyorum 🙈

Kızlar bu zamanlarda çatlamalar başlar mı sizce? Az önce duştan sonra sanki fark ettim ama kıyafetin lastiği de olabilir tabi

Kızlar bu zamanlarda çatlamalar başlar mı sizce? Az önce duştan sonra sanki fark ettim ama kıyafetin lastiği de olabilir tabi
Ben lierac hafiften başladım ama bu kişiden kişiye değişir bence. Benim cildim aşırı kuru, 2kilo alsam bile çatlayabilirim o kadar hassas, henüz hiç kilo almadım ama gün içinde öyle çok ödem oluyor ki, karnım akşamları bazen 5aylık gibi oluyor 😅 göğüslerimde de biraz dolgunlaşma gerilme hissediyorum o yüzden göğüslerime ve göbeğime duştan sonra hafif hafif lierac kullanmaya başladım. Cildinin gerildiğini düşünüyorsan kullanabilirsin ☺️

Ben lierac hafiften başladım ama bu kişiden kişiye değişir bence. Benim cildim aşırı kuru, 2kilo alsam bile çatlayabilirim o kadar hassas, henüz hiç kilo almadım ama gün içinde öyle çok ödem oluyor ki, karnım akşamları bazen 5aylık gibi oluyor 😅 göğüslerimde de biraz dolgunlaşma gerilme hissediyorum o yüzden göğüslerime ve göbeğime duştan sonra hafif hafif lierac kullanmaya başladım. Cildinin gerildiğini düşünüyorsan kullanabilirsin ☺️
Benim göğüslerim bana şuan zaten çok büyük görünüyor 🙈 normalde küçüktür yani. Ben de alayım biran önce 🙏

Demek o yüzden fiyatlar bu kadar farklı. Bir de ben Istanbul'dayim, şehre göre de değişiyor galiba.
Şehir de fiyatı etkiliyor olabilir, alınan numunenin asıl laboratuvara olan taşıma masrafı değişiyordur belki.
Ben Bi panel seçmedim şahsen, fetal dna yaptırmak istiyorum doktorumdan broşürünüzü aldım dedim o şekilde bilgi verip fiyat verdiler
Sizin firmada tek panel olabilir, benim araştırdığım tüm firmalarda farklı fiyatlarda en az iki panel mevcuttu.

Cnm sanmıyorum başlamaz dıye dusunuyorum

Cnm kötü ruyalar gördum hayrolsun ama bnım ruyalarım çıkar
Bugun 3te randevum var
Dua et hrsey yolunda olsun 🙏

Kızlar size birşey soracağım 🙈 acaba hamileyken ilişkiye giriyor musunuz? İlk hamilelik öğrendiğimde önceki gün ilişki olmuştu doktora sormuştum tabi ki olabilir tehlike görürsek söylüyoruz ve son aylarda çok istemiyoruz demişti. Ama yine de aklımda soru işareti bu konu
valla biz devamke :D :halay: 2-3 günde bir ama midem cok bulandığı için bazen çok saçma sapan oluyor :D

Tamam canım söylerim tabi ki de 🥰 bebeğin çok sağlıklı ki doktor sana zahmet vermek istememiş 🧿
İnşallah öyledir kuzum 🙏
İç karnın yoksa başlıyor canım benim iç karnım yok 3 ay dedimi 5 aylık hamıle gibi oluyorum mesela
Bence benim de iç karnım yok 🙈
Cnm sanmıyorum başlamaz dıye dusunuyorum

Cnm kötü ruyalar gördum hayrolsun ama bnım ruyalarım çıkar
Bugun 3te randevum var
Dua et hrsey yolunda olsun 🙏
Hayır olsun kuzum aklına kötüyü getirme. İnşallah güzel haberlerle gel 🙏 dualarım seninle 😍🥰

Back
X