- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
Dün bi tanesine sordum bende. 50 demişti. İyice piyasaya dökmüşler işi yahu100 tl![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün bi tanesine sordum bende. 50 demişti. İyice piyasaya dökmüşler işi yahu100 tl![]()
Bende dün gittim takıldı biraz gözümü açtımBana serum takıldı çok iyi geldi bana yatmak bile fayda etmedi hayatımın en kötü günüydü perişan oldum
Adım adım annelik sayfanın ismiCnm gecmiş olsun inşallh tekrar yaşamassın
Şu instagramdaki sayfayı soylermısın
Bzde soralım
İnşallah kuzum ya tatile gidicez birşey sorun olurmu aklımda deli sorularCnm guzel haberlerını bekliyoruz
Miyomla ılgılı pek bılgım yok
İnşallh o da küçülen bişydir
Bnımde çarşamba gunu yıne kontrolum var
Aaa iade kısmına inanasım gelmedi gerçi ama denenebilirAdım adım annelik sayfanın ismi2 hafta önce 75 TL idi yanılma olursa iade ediyormuş sanırım
![]()
Bence atalardan kimsenin ismini koyma annenin kadersel enerjisi ona geçiyor tabii araştır biraz konuyu ama iyi değil koymak pekEvet, aslında sağlıklı olsun yeter ama rahmetli annemin adını koymak istiyorum Allahım nasip ederse tabi![]()
hiç takılma eğer zaten problem sorun vs görürse doktorun gitme diyecektir tatilde yapmamız lazım bende gideceğim eylül ortasında doktor düşük tehliken olmasın yeter çok iyi gelecektir tatil yapmak kafan dağılır dedi sıcaklara dikkat et yorman kendini sadece dediİnşallah kuzum ya tatile gidicez birşey sorun olurmu aklımda deli sorular
Ben denemek istedim artık zaten iade falan uğraşamam ama merak işte napayımAaa iade kısmına inanasım gelmedi gerçi ama denenebilir![]()
Lekelenme 2-3 hafta sürdü nerdeyse. Progestan bugün sonuncuyu içeceğim. Bitir demişti doktor. Bel ve karın ağrısı devam ediyorNe kadar sürdü lekelenme ve ne kdr süre progestan kullandınız? Bel ve karın ağrısı da kesildi mi akıntıyla birlikte yoksa o devam ediomu
Bugün 9+2 kuzum. 4-5 gündür bulantılarım da yok. İnşallah bebeğim iyidirBenim sonradan oldu valla umarım senin hiç olmaz kaç haftalık oldun sen şimdi
Iyidir iyidir zaten kötü olsa sinyali oluyor çok evham yapma bulantının olmaması çok güzel insllah hiç olmaz senin bebiş de büyümüş baya maşallahBugün 9+2 kuzum. 4-5 gündür bulantılarım da yok. İnşallah bebeğim iyidir
Benim progestan fitil devam şimdilik 16. haftaya kadar. 16. hafta kanama alanı durumuna göre devam edip etmeme kararı verilecek bakalım. Ayyy grip çok kötü dikkat et ateş yapmasın da bir şekilde geçer inşallah çok geçmiş olsunBenimde kese etrafında kanama alanım var canım, 5. Hafta başladı progestan fitil kullandım günde 2 kez. Kanama alanı azaldı. Mide bulantım pik yapınca şimdi kesti 5. Haftamdan beri yatıyorum. Banada kalk yavaş yavaş gez dedi ama ben yataktan kalkamıyorum birde grip oldum üstüne.
Allah allah100 tl![]()
Benim de o sıralar geçmişti. Sonra tekrar başladı . Merak etmeyin gayet iyidir Allahın izniyleBugün 9+2 kuzum. 4-5 gündür bulantılarım da yok. İnşallah bebeğim iyidir
İnşallah iyidir bebişlerimizIyidir iyidir zaten kötü olsa sinyali oluyor çok evham yapma bulantının olmaması çok güzel insllah hiç olmaz senin bebiş de büyümüş baya maşallah![]()
Amin kuzum inşallahBenim de o sıralar geçmişti. Sonra tekrar başladı . Merak etmeyin gayet iyidir Allahın izniyle
Yaptı canım ateş 39 lara kadar çıktı, serum takıldım hemen,Benim progestan fitil devam şimdilik 16. haftaya kadar. 16. hafta kanama alanı durumuna göre devam edip etmeme kararı verilecek bakalım. Ayyy grip çok kötü dikkat et ateş yapmasın da bir şekilde geçer inşallah çok geçmiş olsun
Anladim bnm de 1 hafta oldu devam edio 4 iğne verdi onu oldum progestan gerek yok dedi doktor ağrılar başlayınca pimpiriklendim ayyy bu duygu durumu çok garip herseyi didikler oldumLekelenme 2-3 hafta sürdü nerdeyse. Progestan bugün sonuncuyu içeceğim. Bitir demişti doktor. Bel ve karın ağrısı devam ediyor
Ahhh ahhh ben de öyleyim. Sürekli doktora gitcem eşim izin vermiyorAnladim bnm de 1 hafta oldu devam edio 4 iğne verdi onu oldum progestan gerek yok dedi doktor ağrılar başlayınca pimpiriklendim ayyy bu duygu durumu çok garip herseyi didikler oldum