- 26 Kasım 2022
- 3.461
- 4.615
- 63
OyyYaptı canım ateş 39 lara kadar çıktı, serum takıldım hemen,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OyyYaptı canım ateş 39 lara kadar çıktı, serum takıldım hemen,
Bnada gelmedi, ücretli olması bide.. zaten yarı yarıya ıhtımal dediğinz gbiAllah allahneye göre tahmin ediyormuş. Zaten %50 ihtimal var ya bana çok inandırıcı gelmiyor
İnşallah canım inşallahOyyinşallah en kısa zamanda iyileşirsin
![]()
Ben öyleyim. Sürekli yatıyorum. Kafam kalkmıyor hiç halim yok iki ayakta kalsam belim ağrıyor. Çocuk da yok köpüş var onu bile dışarı çıkarırken üşeniyorumKızlar merhaba. Bulantilariniz ne alemde? Ben prilam kullandigimda tüm gün sersem gibi oluyorum maalesef. O yüzden kullanamıyorum. Kullanmayinca da bulantimdan kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
Onun dışında da genel olarak aşırı halsizim ya var mı benim gibi? Ne bileyim sürekli yatasim falan geliyor. Küçük çocuğum olmasa tüm gün yatarım galiba ..
Canım merhaba ben varım, prilam banada fayda etmiyor, bende aynı senin gibiyim evde gezecek halim bile yok mide bulantılarım pik durumda. Halsizlik, nasıl geçecek ne zaman geçecek inan bende bilmiyorum senin kaçıncı haftan pekiKızlar merhaba. Bulantilariniz ne alemde? Ben prilam kullandigimda tüm gün sersem gibi oluyorum maalesef. O yüzden kullanamıyorum. Kullanmayinca da bulantimdan kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
Onun dışında da genel olarak aşırı halsizim ya var mı benim gibi? Ne bileyim sürekli yatasim falan geliyor. Küçük çocuğum olmasa tüm gün yatarım galiba ..
Ben her gün mutlaka bi öğünü çıkarıyorum artık klişeleşti hayatımda bu durumBen öyleyim. Sürekli yatıyorum. Kafam kalkmıyor hiç halim yok iki ayakta kalsam belim ağrıyor. Çocuk da yok köpüş var onu bile dışarı çıkarırken üşeniyorum
İlk 3 ay çok fazla soda tüketmek rahim kasılmalarına sebebiyet vermesi sebebiyle önerilmiyorkızlar ben çok araştırdım ama net bir cevap bulamadım günde 1 adet öğle yemeğinden sonra özellikle maden suyuna yarım limon sıkıp içiyorum mideme çok iyi geliyor bir zararı olur mu sizce?
Eve bi ultrason cihazı şart olduAhhh ahhh ben de öyleyim. Sürekli doktora gitcem eşim izin vermiyor
Gerçekten miii soda benim hayat sıvısı gibi bise hergun bi tane içiyordum en iyisi birakim içmeyi iyi ki yazdınızİlk 3 ay çok fazla soda tüketmek rahim kasılmalarına sebebiyet vermesi sebebiyle önerilmiyor
Bana doktorum önerdi ama ben 12 haftayı geçtim de neden önerdiğini hatırlamıyorum o an beynim durdu herhaldeGerçekten miii soda benim hayat sıvısı gibi bise hergun bi tane içiyordum en iyisi birakim içmeyi iyi ki yazdınız![]()
Benimde doktorum ilk 3 ay içme sade soda dedi rahim kasılmasına neden oluyormuş bende içmiyorum öğrendikten sonraGerçekten miii soda benim hayat sıvısı gibi bise hergun bi tane içiyordum en iyisi birakim içmeyi iyi ki yazdınız![]()
yok günde 1 tane içiyorum aksine doktorum günde 1 taneyi mutlaka içmemi söyledi çok faydalıymış ama soda yazanlar değil sade mineralli su yazanlardan almamı istediİlk 3 ay çok fazla soda tüketmek rahim kasılmalarına sebebiyet vermesi sebebiyle önerilmiyor
Genelde bacak kasilmalari fln oluyor ya mg eksikliginden soda tamamlıyor baya mineralimizi Bn de ondan içiyordum bi tane ama yanlış zamanmış benim için 1 hafta daha sabredimBana doktorum önerdi ama ben 12 haftayı geçtim de neden önerdiğini hatırlamıyorum o an beynim durdu herhalde![]()
Bna neden demedi ki ilginç halbuki önemli bise buBenimde doktorum ilk 3 ay içme sade soda dedi rahim kasılmasına neden oluyormuş bende içmiyorum öğrendikten sonra
Ben daha önceki haftalarda her gün içtiğim zamanlar oldu o zamanlar kasıklarımda da çekilme gibi şeyler hissediyordum ama hamilelikten olduğunu düşünüyordum. Sonra soda almadım bir süre almayı da unuttum içmedim 2-3 hafta . Dün kardeşim getirdi içtim kasıklarımda yine kasılma gibi bişeyler hissettim. Sodadan olduğunu da düşünmemiştim hiç. Tesadüf değilse sodadan oldu o zaman.İlk 3 ay çok fazla soda tüketmek rahim kasılmalarına sebebiyet vermesi sebebiyle önerilmiyor
Yok iyi veya kotu seklinde bi yorum yapmadi, benim icime cok sinmemisti ama orda yaptir dese yaptirirdim cunku en azindan ben de ankaradayim sonuc cabuk cikar diyodum, simdi bekliycez bayaGenoksu önermiyorum iyi değil anlamında mı söyledi doktorunuz bunu ?
Kızlar bu arada 12. Haftalık gebeliğe kadar sağlık ocakları sma testi alabiliyorlarmış. Yaptırmak isterseniz 12 haftalığa kadar kan verebilirsiniz. Eşiniz ne zaman isterse verebilirmiş.
Size başka bilgi verdi mi testten şu kadar gün önce yiyip içmemeniz gereken bişeyler var mı?Yok iyi veya kotu seklinde bi yorum yapmadi, benim icime cok sinmemisti ama orda yaptir dese yaptirirdim cunku en azindan ben de ankaradayim sonuc cabuk cikar diyodum, simdi bekliycez baya
Bana 6. Hafta kanama olunca demişti tüp bebek doktorumBna neden demedi ki ilginç halbuki önemli bise bu
bana aksine tavsiye ettiBna neden demedi ki ilginç halbuki önemli bise bu