• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Ay baya var canım ya hadi bakalım göz açıp kapayıncaya kadar geçer boşver sağlıklı olsunlarda yeterki. 🤲 hepsi evlat hepsi can, ellerini açıp bekleyen herkesin kucağını doldursun, evlat hasreti çeken herkese nasip etsin
Ayy amiiin 🙏🏻 yaa benim bulantılarım oluyor ara ara .Hatta bulantı geldiyse genelde istifra ediyorum . Hani 12.haftadan sonra olmayacaktı 🤦🏼‍♀️😀

Kızlar bu kulotlar iyimi kullanan olmuşmu aranızda almak istiyorumda
Ben aldım güzel gibi kumaşı ama kullanmadım henüz

Merhaba arkadaslar 11 haftalık hamileyim bugün kanamam oldu.Grupta kanama yaşayanlar oldumu doktor sebep olarak ne söyledi sizlere? Kanama daha sonradan geçtimi bebekte sorun oldumu? Yorumlarınıza çok ihtiyacım var.

Ben aldım güzel gibi kumaşı ama kullanmadım henüz
Ee bu hamıle külodu değil ki bildiğin yüksek bel külot hamile külodu pentide var göbek kısmını tamamen kapatıyor, ben ilk hamılelığımde tutkunun baton mu dıolar şişman ablalara verdikleri donlardan almıştım çok rahat oluyordu valla 😂saklamıştım ama nereye sakladıysam bulamadım bende lc ve e bebekten aldım çünkü pentide tanesi 180₺ 😂

Merhaba arkadaslar 11 haftalık hamileyim bugün kanamam oldu.Grupta kanama yaşayanlar oldumu doktor sebep olarak ne söyledi sizlere? Kanama daha sonradan geçtimi bebekte sorun oldumu? Yorumlarınıza çok ihtiyacım var.
2 defa şiddetli kanamadan hastanede yattım.doktor her ihtimali düşünerek aç bıraktı beni kürtaja almak için.ama doktor bile her defasında şaşırdı bebek saglikli çok şükür kalbi atıyor.saglikli gebelik ise yaşıyormuş

Doktorlar birsey söyleyemiyor.neden böyle diyorum.senin vücudun bu şekilde yapıyor diyorlar.ilk gebeligimde aynıydı
.sorunsuz doğdu.bol bol yatarak istirahat et.ben öyle yapiyorum

Geçti camım. İyi dinlen ve ilaçlarımı kullan. İğnelerini ol. Özellikle tüp bebekte çok görülüyor kanama.

Ee bu hamıle külodu değil ki bildiğin yüksek bel külot hamile külodu pentide var göbek kısmını tamamen kapatıyor, ben ilk hamılelığımde tutkunun baton mu dıolar şişman ablalara verdikleri donlardan almıştım çok rahat oluyordu valla 😂saklamıştım ama nereye sakladıysam bulamadım bende lc ve e bebekten aldım çünkü pentide tanesi 180₺ 😂
Hamile göbek için bi esneme kısmı var gibi görünüyor 😂

Benim de çok sayıda oldu kese çevresinde hala kanama alanlarım var ama bebeğim sağlıklı bu durumda hemen doktora gitmen gerekiyor iğne yapılıyor çünkü. Ben 13 haftanın içindeyim hala progestan 200mg fitil kullanıyorum sabah akşam. Çok geçmiş olsun inşallah bebeğin iyidir 🤲🏻❤️

Liste ilk gebelikte yapmıştım listesiz bile aklımda hepsi😀😀giyim aldırmam onlara onları zaten kendimiz alırız😁şimdi yaptım yaptım ikincide hayatda yapmazlar eminim buna senin durumunda olucam öpücükle😅😅
Hahah 😂😂 gerçekten öyle ama benim ilk oğlanda olmayan yoktu hoppalasi oyun halısı yürüme arkadaşı fisher oyuncaklarin neredeyse hepsi kıyafet desen 4 yaşına kadar kıyafet almadım kendi çocuğuma 😂😂 dibine kadar bu avantajı kullan bacım 😂😂

Hahah 😂😂 gerçekten öyle ama benim ilk oğlanda olmayan yoktu hoppalasi oyun halısı yürüme arkadaşı fisher oyuncaklarin neredeyse hepsi kıyafet desen 4 yaşına kadar kıyafet almadım kendi çocuğuma 😂😂 dibine kadar bu avantajı kullan bacım 😂😂
Bak ne güzel🤭👍bende öyle yapıcam İn şa Allah kesinlikle kullanıcam🤭😉☺️

Canım merhaba 10+6 dayım 5. Haftadan beri kanama alanım var. Progestan kullanıyorum bende, doktor kanama alanının denenini bilmiyoruz düşük tehdidi sağlıklı değilse düşer zaten dedi, eşimle kan uyuşmazlığımız vardı bizim, hemen iğnesini yaptırdık ama kanama alanım halen devam ediyor. Ben sürekli yattım geçen haftaya kadar. Şimdi ev içi yürüyüşler yapıyorum. Allah’ın izni ile birsey olmaz, banada doktor ilişki yasağı koydu bu önemli dedi canım bilgin olsun. Halende devam ediyor ama bebişlerde birsey yok, kanama rengi önemli kırmızı mı kahverengi mi ? Doktora gittin mi ?

Kızlar bu kulotlar iyimi kullanan olmuşmu aranızda almak istiyorumda
Ben aldım 3 gün önce geldi. %95 pamuk ben beğendim kullanıyorum rahat

Back
X