Günaydınnngünaydın kızlarrrr![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnngünaydın kızlarrrr![]()
Benim regli döneminde de olmazdı şişmezdi şimdi de sadece 8. Hafta da damarlanma oldu sonra eskiye göre biraz şiş öyle aman aman değil halagöğüs ağrısı regl dönemlerinizde de oluyor muydu? Bende regl olduğumda da fazla olmazdı bazen diyorum acabs ondan mı şimdi yok
ay ondan demek ki ne şişlik var ne ağrıBenim regli döneminde de olmazdı şişmezdi şimdi de sadece 8. Hafta da damarlanma oldu sonra eskiye göre biraz şiş öyle aman aman değil hala
ay demek ki insanın direkt kendi regl belirtileri hamilelikte de değişmiyor...Benim regl dönemlerinde bi tık hassasiyet ve şişme olurdu şimdi zaten tanıyamıyorum kendilerini![]()
Herhalde diyordum bi ben mi böyleyim göğüslerim konusunda herkesin maşallah ağır sızı dokunamama seviyesinde ben ağrı sızı hissediyor muyum diye dokunup bastırıyorum yanlardan ama yok içim ilk zamanlar çok huzursuzdu bu konuda ama sonra saldım artık kendimi kabullendimay ondan demek ki ne şişlik var ne ağrı
olmmaası daha iyi sanırımHerhalde diyordum bi ben mi böyleyim göğüslerim konusunda herkesin maşallah ağır sızı dokunamama seviyesinde ben ağrı sızı hissediyor muyum diye dokunup bastırıyorum yanlardan ama yok içim ilk zamanlar çok huzursuzdu bu konuda ama sonra saldım artık kendimi kabullendim![]()
Ayyy ciddi mi erkek mi olurmuş bunu bilmiyordum bakolmmaası daha iyi sanırımbu arada göğüslerin fazla büyümemesi de erkek belirtisiymiş bakalım doğru mu
ben belirtilere fazla inanmıyorım da işin eğlencesi
Ben de öyle oluyor ciddenay demek ki insanın direkt kendi regl belirtileri hamilelikte de değişmiyor...
Kimisi erkek belirtisi yaşıyor kızı oluyor kimisi kız belirtisiyaşıyor oğlu oluyor bu belirtileri canları sıkıldıkları için bulmuşlar bence çoğu da tutmuyorAyyy ciddi mi erkek mi olurmuş bunu bilmiyordum bakgeçen idrar rengi açık renkse erkek olduğunu duydum koyuysa kızmış
tabi bunlar işin şakası hiççç önemi yok kız mı erkek mi sağsalim kucağımıza alayım bana yeter
![]()
siz kaç haftalık oldunuz şmdi?Ben de öyle oluyor ciddengenelde olabiliyor bu durum
Hepimiz korktuk hamileliktenben zaten 1 tane istiyorum erkek de olsa kız da olsa, belki ikinci bir 10 sene sonra....bu kusma işi falan çok kötü
5.hamileliğim 3 çocuğum var hepsinde aynı oldum göğüsler büyüdü benimolmmaası daha iyi sanırımbu arada göğüslerin fazla büyümemesi de erkek belirtisiymiş bakalım doğru mu
11+1 oldum bugün canımsiz kaç haftalık oldunuz şmdi?
Ayyy neler okuyorum idrar bende açık göğuslerim şişAyyy ciddi mi erkek mi olurmuş bunu bilmiyordum bakgeçen idrar rengi açık renkse erkek olduğunu duydum koyuysa kızmış
tabi bunlar işin şakası hiççç önemi yok kız mı erkek mi sağsalim kucağımıza alayım bana yeter
![]()
Yok bacımolmmaası daha iyi sanırımbu arada göğüslerin fazla büyümemesi de erkek belirtisiymiş bakalım doğru mu
Ee cinsiyet belli miYok bacımiki oğlumda da goguslerime dokunamiyordum öyle büyümüştü yürürken bile acıyordu bu gebeliğimde hiç göğüs hassasiyeti yaşamadım
![]()
Ay bende geceleri uyuyamıyorum ama bel ağrısından nefesimi kesiyor bazen göğüslerim ara ara sızlıyor kaşınıyor o kadarBenim göğüs ağrım çok, iki katı büyüdüler şimdiden geceleri rahat yan uyuyamıyorumsonra nasıl olacak acaba korkuyorum
![]()
11+5te minik bir çıkıntı gördü doktor ama kızda olabilir çok erken dedi Pazartesi 13+1 de detaylı muayenem var belli olur orda diye düşünüyorumEe cinsiyet belli mi![]()