- 31 Mayıs 2023
- 278
- 301
- 33
maşallah maşallah size de kocaman tebriklerkızlar benim de bugün kontrolüm vardı 12+3 oldum doktor kesin erkek dedi :)) ama genetik test yaptıracağız orada kesinleşir :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah maşallah size de kocaman tebriklerkızlar benim de bugün kontrolüm vardı 12+3 oldum doktor kesin erkek dedi :)) ama genetik test yaptıracağız orada kesinleşir :))
KızmışDur bakayım yeniden![]()
Maşallah canımArkadaşlarfetal dna sonucu geldi, erkek olduğu netleşti
listeye bir oğluş daha eklendi. Doktorum gerçekten 10+4 tahmini doğru çıktı ben yanılmam demişti
![]()
eğer ki doğru çıkarsa bu listeye inanıcamKızmış![]()
kız nası öğrendin hemenBen haziranda hamile kaldım haziranda öğrendim kuzum ozaman benim eklememe gerek yokmuş :))
Hayırlı olsun kuzum sağlıkla gelsinArkadaşlarfetal dna sonucu geldi, erkek olduğu netleşti
listeye bir oğluş daha eklendi. Doktorum gerçekten 10+4 tahmini doğru çıktı ben yanılmam demişti
![]()
haftaya 11+1 de muayenem var doktor söylemezse fotoğrafı sana göndereyim nooolur sorar mısın benim için ben 7 aylığım mahvoldum meraktanAy sorma yaaa hahaha. Geçenlerde teyzemin kızına attım fotoğrafı. kendisi kadın doğum uzmanı. sonra hemen sildimHiç ortam yok gerçekten
![]()
Hayırlı uğurlu olsun canııım . Sağlıkla kucağına al bebişiniArkadaşlarfetal dna sonucu geldi, erkek olduğu netleşti
![]()
tebrik edeeimmmmArkadaşlarfetal dna sonucu geldi, erkek olduğu netleşti
![]()
Benim de 11+2 cumartesi bakalım ne diyecek doktorhaftaya 11+1 de muayenem var doktor söylemezse fotoğrafı sana göndereyim nooolur sorar mısın benim için ben 7 aylığım mahvoldum meraktan![]()
ayy inşallah belli eder kendiniBenim de 11+2 cumartesi bakalım ne diyecek doktor![]()
Bu liste ne listesiki nerden bulunmuşeğer ki doğru çıkarsa bu listeye inanıcam![]()
11 de kızdı 13 te erkek oldu :)) heyecanını bozmak istemem amaayy inşallah belli eder kendini
Gözünüz aydınArkadaşlarfetal dna sonucu geldi, erkek olduğu netleşti
![]()
Ayyy ne güzel tebrik ediyorumArkadaşlarfetal dna sonucu geldi, erkek olduğu netleşti
![]()
Çok tercih edilmiyor hamilelikte dip balıkları ya da ton balığı civa içerdiği için, ama ben Bi kere yemiştim sık olmamak kaydıyla yiyebilirsiniz, yine de doktorunuza sorun derimKızlar ton balık yiyebiliyor muyuz ?
Haziranın ilk haftası yumurtlamaydı son haftası da testte çıktı canımkız nası öğrendin hemen![]()
valla bazen diyorum 14-16 arasında öğrenmek en güzeli sanırım :) belli olmaz surprizlerle dolular11 de kızdı 13 te erkek oldu :)) heyecanını bozmak istemem amaacaba 13 ten sonra da değişir mi :)
bana doktor yeme dedi ama doktoruna danışmanda fayda var dip balıkları çiğ olan et ürünleri vs yenmiyorKızlar ton balık yiyebiliyor muyuz ?
Benimki tuttuArkadaşlar cinsiyeti belli olanlardan, Çin takvimi tutan var mı![]()