- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
Bugün dayanamadım doktor randevumu öne çektimSenin bebişi bende çok merak ediyorummmmmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün dayanamadım doktor randevumu öne çektimSenin bebişi bende çok merak ediyorummmmmm![]()
Ay ne güzel artık alışveriş başlar gözünüz aydınArkadaşlarfetal dna sonucu geldi, erkek olduğu netleşti
listeye bir oğluş daha eklendi. Doktorum gerçekten 10+4 tahmini doğru çıktı ben yanılmam demişti
![]()
Ayyy Allah mı söyletiyorYa seni kız hissediyorum ben canım, önce erkek mi dedim ama sonra kız hissettim hep bakalım![]()
Bana erkek gbii geldiKızlar çin takvımınde hamile kaldıgınız aya bakıyorsunuz ayrıca yaşınıza +1 ya da +2 eklıyorsunuz
Google da var doğum ayınıza göre +1 eklenıyor, google da yazıyor bakabılırsıniz
P.tesi bnım cinsiyet belli olur heralde13+4 olacagım
Ayy hadi bendende bi foto gelsın kızlar tahmınleri alayım11+3
Ne takvimi kiBu takvim nasıl okunuyor?
Ayy 11+3 te kıza benzıyor dediBana erkek gbii geldi![]()
Seher,bende de polikistik over sendromu var.Tiroid yüzünden ilk çocuğumu pozitif olduğunu öğrendikten bir gün sonra kaybettim.İki kere aşılama yaptırdık.Olmadı.Tüp bebek yaptırmaktan aşırı korkuyordum anestezi almaktan ödüm kopuyor çünkü.Kendimi tüp bebek yaptırmaya ikna etmeye çalışırken tam da bu çaresizliğin içerisindeyken hiç beklemediğim bir anda normal yoldan hamile olduğumu öğrendim.Polisiktik over sendromumdan dolayı reglimin geciktiğini zannettim hatta hiç hamile olduğum ihtimalini bile düşünemedim yedi yıl sonra bir mucize gibi geldi bebeğimBenimde gebeliğim sürpriz oldu Elhamdülillah çok şükür, polistik over sendromuna rağmen tedavisiz sürpriz bir şekilde öğrendim. Şimdi düşünüyorum diyorum ki Rabbim bana hiç beklemediğim anda evlat verdi ben şu cinsiyet ya da bu cinsiyet nasıl söyleyebilirim.ki sağlıklı olsun yetersanki erkek ya da kız desem kendimi kötü hissediyorum ama tabiki hayirlisi sağlıklı neyse o olsun.
Allahım da inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder gözlerim dolu dolu okudum inan kiSeher,bende de polikistik over sendromu var.Tiroid yüzünden ilk çocuğumu pozitif olduğunu öğrendikten bir gün sonra kaybettim.İki kere aşılama yaptırdık.Olmadı.Tüp bebek yaptırmaktan aşırı korkuyordum anestezi almaktan ödüm kopuyor çünkü.Kendimi tüp bebek yaptırmaya ikna etmeye çalışırken tam da bu çaresizliğin içerisindeyken hiç beklemediğim bir anda normal yoldan hamile olduğumu öğrendim.Polisiktik over sendromumdan dolayı reglimin geciktiğini zannettim hatta hiç hamile olduğum ihtimalini bile düşünemedim yedi yıl sonra bir mucize gibi geldi bebeğim![]()
Gizem çok tatlısın,senin de bebeğinAllahım da inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder gözlerim dolu dolu okudum inan kiah annelik çok güzel bir duygusun
Bende o sorun yok fazla yani bilmiyorum ama olur bence faydası baya vitamin var çünkü içindeya benim saç dökülmem falan asla bitmiyor saçsız kalıcam size iyi geldi mi
Foto Çok net değil canım ama kafasına göre erkek benceKizlar benim bebisiminde cinsiyet tahimininde bulunurmusunuz? Karindan cekildi 11+5![]()
Bana kız gibi geldiKizlar benim bebisiminde cinsiyet tahimininde bulunurmusunuz? Karindan cekildi 11+5![]()
Foto Çok net değil canım ama kafasına göre erkek bence![]()
Bana kız gibi geldi![]()
Dinlenin inşallah güzelce geçer ayakta çok kaldıysanız eğilme falan olduysa ağırlık binmiş olabilir yarına geçer inşallahBugün temizlik perleri geld, temizlik yaptım. Belim çok ağrıyor![]()
İnşallah canım sağ ol hamileyim diye hiç ş yapmıyordum evi pislik götürmüşDinlenin inşallah güzelce geçer ayakta çok kaldıysanız eğilme falan olduysa ağırlık binmiş olabilir yarına geçer inşallah![]()
canım ben 4 günlüğüne Alaçatıya gittim iki gece kustum odadan çıkamadım çok kötü oldum gündüzleri de çok çabuk yoruldum 5 saatlik yoldan eve geldim 2 gün uyudum :)) bir de üstüne güzel bir para harcamış oldum :) üzülme çok bişey kaybetmedin inan evinde 5 yıldızlı otelden daha rahatsın :))tatil manyağı bir insanımdır sürekli bir yerlerdeyimdir :)gitmedeydim de daha iyiymiş demiştim :)Kızlar doktorumla yazlığa gitme konusunu konuştum asla gitmeyin sizin riskli hem ikiz hem önceden kanama alanı olduğu için 5 saatlik araçla bile gitseniz riskli bir durum ben buna izin veremem dedi bende öyle diyince vicdan yaptım gitmeyeceğim artık seneye bebeklerimizle inşallah gideriz zaten ben 3 aylık olduk izin verir diye düşünmüştüm ama o tam tersi asla falan dedi hayırlısı olsun![]()