- 1 Nisan 2022
- 15.431
- 17.183
- 248
Yok kuzum çıkmamış malesefHayır ara canım, senle aramızda bir iş günü vardı seninde çıkmıştır bugün. Allahım izni ile hiç birsey çıkmayacak hadi ara![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kuzum çıkmamış malesefHayır ara canım, senle aramızda bir iş günü vardı seninde çıkmıştır bugün. Allahım izni ile hiç birsey çıkmayacak hadi ara![]()
Belli olmaz bakalım bir bekleyelimAmin canım.Bu gidişle pazartesine kalıcak![]()
Aynen canım bakalım, aaa olur mu benim kayınvalide ismini bile koydu onu bile yayın yaptı çocuğun ama ben tavrını koydum ilk defa aramızda normalde çok iyidir. Ama bu isim olayı beni baya sinir etti. İnşallah canım bebişler iyi olsun ama bizde iyi olalım artıkBenim kv yok kayınbabamın eşinin de varlığı yokluğu belli değil o yönden rahatım, en azından çocuk doğunca karışanım yok. Inşallah canım ya gerçekten çok bunaltıcı süreç sıkıntı varken stres olmamak mümkün değil ama her şey Allah'tan, inşallah sağlıkla doğacaklar bebişler onlar eminim şu an rahatlar midemizi bu kadar etkileyebildiklerine göre keyifleri yerinde bence![]()
Heyacandan karnım ağrıdı başka zaman tuvalete çıkmakta zorlanıyorumBelli olmaz bakalım bir bekleyelim![]()
Ben heyacandan aramadım eşime dedim sen ara..o da sormamış ne zaman çıkar diye sadece dedilerki işlem devam ediyormuş.Amin canımPazartesi çıkar canım heralde, sordun mu ne zaman çıkar diye güzel çıkacak canım inşallah![]()
Ben de sonuç bekliyorum . Çok stresliyimYok kuzum çıkmamış malesef![]()
Belki yarın çıkar canım cumarteside çalışıyorlar diye biliyorum.Ben heyacandan aramadım eşime dedim sen ara..o da sormamış ne zaman çıkar diye sadece dedilerki işlem devam ediyormuş.Amin canım![]()
Canım senide Genoks dimiBen de sonuç bekliyorum . Çok stresliyimaramadım da bekliyorum öyle. Sen doktoru mu aradın canım
Ayy siz kendi istediğiniz ismi koyun bence ben olsam asla müsaade etmem, eşim bile şu çektiklerimden sonra isim hakkını bana verdi ben koyacağım kime neymiş. Neyse neyse sakin olalım dediğin gibi bebişler ve biz iyi olalım da gerisi bir şekilde hallolurAynen canım bakalım, aaa olur mu benim kayınvalide ismini bile koydu onu bile yayın yaptı çocuğun ama ben tavrını koydum ilk defa aramızda normalde çok iyidir. Ama bu isim olayı beni baya sinir etti. İnşallah canım bebişler iyi olsun ama bizde iyi olalım artık![]()
Canım senide Genoks dimi
1 kadar bence çalışıyorlar umarım yarın çıkarBelki yarın çıkar canım cumarteside çalışıyorlar diye biliyorum.
Yok canım kanı alan kıza yazdı eşim whatsapa öncedende böyle konuşmuştuk onunla.İn şa Allah seninde cevabın güzel çıkar.Sen ne zaman verdin kanı?Ben de sonuç bekliyorum . Çok stresliyimaramadım da bekliyorum öyle. Sen doktoru mu aradın canım
Pazartesi öğleden sonra ama . Sen de sabah vermiştin galiba kuzum o gün.Yok canım kanı alan kıza yazdı eşim whatsapa öncedende böyle konuşmuştuk onunla.İn şa Allah seninde cevabın güzel çıkar.Sen ne zaman verdin kanı?
Aynen ben sabah vermiştim ama bana onlardan mesaj salı günü geldi..yazılmıştı işlem bu gün başlamışPazartesi öğleden sonra ama . Sen de sabah vermiştin galiba kuzum o gün.
Regl zamanım değil 20 lehinde falan oluyorum ama tekrar wc gittiğimde yoktu şükür inşallah bidaha olmaz zaten 5 yıl bekledim Allah'm korusunCanım normalde regli ya da yumurtlama zamanların mı yumurta akı genelde yumurtlama zamanı olur ya bazen benim de geliyor ama şeffaf renk geliyor yağışlı bir akıntı doktorum sorun değil demişti ama denin kahverengi içerde kurumuş kan varsa akıntıyla birleşip gelmiş olabilir bilemedim tam ama
Tekrar gelmedi o yüzden biraz rahatladımiçinde biriken kandır korkma kahveyse ama doktoruna bir yaz istersen
Bende aynı yataktan kalkamıyorum ama böyle de kan akışı yavaşlar diyede tedirgin oluyorum rahme kan akışı gitmesi lazımmış hareket önemli diyolarGösterir canım inşallahinanır mısı büyük konuşmayayım asla düşünmüyorum 2.yi, çok yıprandım tamam çok güzel bir duygu ama, yataktan kalkamamam da çok zor
Bana doktorun sekreteri pazartesi olur büyük ihtimal demişti. Zaten bildiğim kadarıyla benim doktorun muayenesi cumartesi kapalı galiba.Aynen ben sabah vermiştim ama bana onlardan mesaj salı günü geldi..yazılmıştı işlem bu gün başlamış
Bana hemşire 5 gün dedi ama eşime pazartesi dedi ondan hep böyle kaldık ortada..yarın çıksa benim doktorum çalışıyorBana doktorun sekreteri pazartesi olur büyük ihtimal demişti. Zaten bildiğim kadarıyla benim doktorun muayenesi cumartesi kapalı galiba.