- 30 Ekim 2020
- 806
- 324
- 103
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Marketlerde günlük pastörize sütler oluyor ya çoğu markanın var. Onları mayalayıp yoğurt yapıyorlar. Bebeklere de veriyolar. Öyle yapabilirsen o şekilde tüket canım. O da işlenmemiş sütmüş. Bu attığım bi doktorun instagramı ama bu kadar çetrefilli makineli falan uğraşmaya gerek yok diye düşünüyorum. Uygun sıcaklığa getirip kavanozda mayalayıp dene istersen bi.
Ne cesaret insanlar başkasının çocuğunun ismini koyup yayın yapıyor valla hayretAynen canım bakalım, aaa olur mu benim kayınvalide ismini bile koydu onu bile yayın yaptı çocuğun ama ben tavrını koydum ilk defa aramızda normalde çok iyidir. Ama bu isim olayı beni baya sinir etti. İnşallah canım bebişler iyi olsun ama bizde iyi olalım artık![]()
Hepimizde var canım o. Yürürken uyurken yerken içerkenBenim içimde hep bebeğe bisey olur korkusu var ya kafamdan atamıyorum sürekli korku içindeyim ne yapacağımı şaşırdım kafam hiç rahat değil![]()
Bana da oluyor canım bir haftayı geçsin ultrason dan aklıma kötü şeyler geliyor. Bu vesveseden ancak dua ederek başa çıkabiliyorum.Benim içimde hep bebeğe bisey olur korkusu var ya kafamdan atamıyorum sürekli korku içindeyim ne yapacağımı şaşırdım kafam hiç rahat değil![]()
Daha iyiyim kuzum
Bende öyleyim her gün eşime bu sorunu veriyorum acaba çocuk nasıl diye sanki soru vererken cevab alarken rahatlıyorumBenim içimde hep bebeğe bisey olur korkusu var ya kafamdan atamıyorum sürekli korku içindeyim ne yapacağımı şaşırdım kafam hiç rahat değil![]()
tadı yine ev yoğurdu gibi olur ama![]()
Bana hemşire 5 gün dedi ama eşime pazartesi dedi ondan hep böyle kaldık ortada..yarın çıksa benim doktorum çalışıyor
Bence de sana malum olmuş kuzumKızlar ya doktor bize dün cinsiyeti bir kız bir erkek yüzde 80 ihtimal haftaya cuma yine gidicez netleştirmek için çağırdı ben de bu gece Allahın hikmeti midir ne rüyamda 2 erkek olarak gördümanneler genelde rüyalarda çocuğun cinsiyetini görürmüş doğru çıkarmış ya kafam karıştı şimdi
![]()
canım mide bulantısı devam bende,Daha iyiyim kuzumgünüm günümü tutmuyor vallahi
sen nasılsın kuzum
Canım ben sana ikiside erkek demiştimKızlar ya doktor bize dün cinsiyeti bir kız bir erkek yüzde 80 ihtimal haftaya cuma yine gidicez netleştirmek için çağırdı ben de bu gece Allahın hikmeti midir ne rüyamda 2 erkek olarak gördümanneler genelde rüyalarda çocuğun cinsiyetini görürmüş doğru çıkarmış ya kafam karıştı şimdi
![]()
ben tam tersi çıkar diye biliyorum rüyada görülenden :))Kızlar ya doktor bize dün cinsiyeti bir kız bir erkek yüzde 80 ihtimal haftaya cuma yine gidicez netleştirmek için çağırdı ben de bu gece Allahın hikmeti midir ne rüyamda 2 erkek olarak gördümanneler genelde rüyalarda çocuğun cinsiyetini görürmüş doğru çıkarmış ya kafam karıştı şimdi
![]()
ayran içiyorum valla hiç süt içemem zaten vücutta ödem yapar süt, o kadar yoğurt da yenmez, bazen cacıkla oluyor ama her gün de yenmez yani ki ben yoğurtsuz yemek yemem ama yine de doktorun istediği kadar yoğurtu biraz zor :) ayran olur mu demiştim doktora olur demiştiOlur mu ki bilmiyorum. Günlük Pastörize sütlerin tadı nasıl kullanmadım hiç .tadı diğer hazır sütler gibiyse olmaz heralde
renkli derken 4d mi hangi turuncu gösteriyor çocuğu o mu? yoksa doppler mi?Kızlar neden bu haftalarda renkli ultrasonla bakmıyorlar bebeklerimize.
yok hamileyken farklıymış gerçekten annemde görmüş rüyasında aynı, teyzemde görmüş 2 çocuğunda da rüyası çıkmış, halamda öyle amcamın eşide hepsi rüyasında gördüben tam tersi çıkar diye biliyorum rüyada görülenden :))
geçenlerde şubat grubunda yazıyorlardı ters çıkıyor rüyalardan diye, ben çocuğumun renkli gözlü olduğunu gördüm sadece ama cinsiyet göremedim henüz yoksa test olurdu bana da :)yok hamileyken farklıymış gerçekten annemde görmüş rüyasında aynı, teyzemde görmüş 2 çocuğunda da rüyası çıkmış, halamda öyle amcamın eşide hepsi rüyasında gördü
Allah Allah ben 2 kez gördüm aynı cinsiyetten ama bakalımgeçenlerde şubat grubunda yazıyorlardı ters çıkıyor rüyalardan diye, ben çocuğumun renkli gözlü olduğunu gördüm sadece ama cinsiyet göremedim henüz yoksa test olurdu bana da :)