- 5 Haziran 2022
- 347
- 197
- 53
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de kestireceğim yarın ya toplayacak kadar bırakmak istiyorum sıkıldım iyice,dökülüyorKızlar herşeyi paylaşıyoruz bunu da söylim. Saçlarımı kestirdimbir rahatladım valla
Ayy bnde bıkaç gune kestiricemKızlar herşeyi paylaşıyoruz bunu da söylim. Saçlarımı kestirdimbir rahatladım vallahi
Gecmiş olsun neden kanama olmuş pekiMerhaba kızlar 13. Haftamda 13+3 feci bir kanama geçirdim hastanede yattım. Şimdi evde yatıyorum. Bebekle vs ilgili bir sorun görünmüyordu. Benim gibi olan var mı acaba?
Canım en fazla 20 gün dayanabiliyorum. Ayda bir bana çok uzun geliyor. Aklıma kötü şeyler geliyor istemsiz görmek istiyorumNe sıklıkta kontrole gidiyorsunuz arkadaşlar peki? ben en son sekizinci haftada gittim Dr bir ay sonra gel dedi ama bekleyemeyecegim haftaya gitmeyi düşünüyorum birşey mi oldu korkusu çok fazla bir de tarama haftası bu hafta da ayrı bir travma benim önceki gebeligimde sıkıntilar çıkmıştı yine aynı şeyleri yaşayacağım korkusu çok fazla
Canım bende öyle bi şekilde geçecek ama kendimizi yıpratmadan geçse bari.Bende öyle ultrason a gireli 1 hafta oldu merak ediyorum görmeyince sabırsızlanıyorum dua ediyorum hep 6 ay nasıl geçecek böyle
Ay babannem bize hep hamileyken saç kestirmeyn çocuğun aklı kısa olur der ajlıma o geldiBence de mis vallahi yaaateşekkürler kuzum
1 ay cok uzunCanım en fazla 20 gün dayanabiliyorum. Ayda bir bana çok uzun geliyor. Aklıma kötü şeyler geliyor istemsiz görmek istiyorum![]()
Canım evett hem bebişini gör hem 2 li taramayı yaptır için rahatlasın diğer türlü zaman geçmiyor sürekli akıl orada oluyor1 ay cok uzunbenim drum 3 haftada bir çağırıyor dayanamadım bu sefer 13.haftayı bekleyemem ikiliyi 12de yaptırcam
ay 15 gün var daha...inşallah cinsiyetini de gösterirrrr yoksa annesi mersktan gidecekCanım evett hem bebişini gör hem 2 li taramayı yaptır için rahatlasın diğer türlü zaman geçmiyor sürekli akıl orada oluyor
Hayırlı güzek haberlerine![]()
csnım acile git yine de hamile olduğınu söylersin ona göre bir şeyler yaparlsr ilaç fslan yaxar böyle napcaksınKızlar yardım edin 3 gündür bademcik olmuşum hiç birşey geçirmiyor istifar cabasi doktora da gidemiyorum acilde hiç bir şey yapmıyorlar napacagim ben yaa![]()
İlk gün gittim paroldan başka birşey vermedi sinirlendim evdede ne ictimse fayda etmedi ya benim kronik bademcik iltihabı çok kötü vurdu beni gebelikte biliyorum ki 1000 lik antibiyotik almadan geçmiyor gebelikte ne verirlerkicsnım acile git yine de hamile olduğınu söylersin ona göre bir şeyler yaparlsr ilaç fslan yaxar böyle napcaksın
gebelere uygun gargara falan yok mu kiİlk gün gittim paroldan başka birşey vermedi sinirlendim evdede ne ictimse fayda etmedi ya benim kronik bademcik iltihabı çok kötü vurdu beni gebelikte biliyorum ki 1000 lik antibiyotik almadan geçmiyor gebelikte ne verirlerki
bu arada gebelikte kullanılabilecek antbiyotkler var doktoruna danışarak kullanabilirsin ama doktora sormadan almaİlk gün gittim paroldan başka birşey vermedi sinirlendim evdede ne ictimse fayda etmedi ya benim kronik bademcik iltihabı çok kötü vurdu beni gebelikte biliyorum ki 1000 lik antibiyotik almadan geçmiyor gebelikte ne verirlerki
Canım hamileliktendir rahim genişliyor ben ne ağrılar çekiyorum bana özel mi bilmiyorum ama 11. Haftadan beri haftanın 4 günü neredeyse ağrı ve sızılarla geçiyor tüm güne yayılmasa da bazen çok hissediliyor. Öyle işteBenim bu gün inanılmaz şiddetli ağrım var kalçada iğneden Allahın zoruna gitmesin ama artık çok canım acıyor sanırım kalça ağrısından dolayı kasıklarımda belimde ve bacaklara ağrı vuruyor gebe olduğum için bilmiyorum ondanmı yoksa gebeliktenmi
Bazı doktorlar hemen anlıyor canım ya benim tam 12+1 de belli oldu hiçte beklemiyordum. 15 gün mü daha çok varmışay 15 gün var daha...inşallah cinsiyetini de gösterirrrr yoksa annesi mersktan gidecek![]()
4 gün önce gitmiştm daha hurma kadar teyzesiBazı doktorlar hemen anlıyor canım ya benim tam 12+1 de belli oldu hiçte beklemiyordum. 15 gün mü daha çok varmış![]()
Yaaa öylemi sanırım benim iğneden o kadar kalçam sertleşmişmi sanki bütün vücudum ağrıyor ağrımayan yerim kalmadı sağol canımCanım hamileliktendir rahim genişliyor ben ne ağrılar çekiyorum bana özel mi bilmiyorum ama 11. Haftadan beri haftanın 4 günü neredeyse ağrı ve sızılarla geçiyor tüm güne yayılmasa da bazen çok hissediliyor. Öyle işte![]()